Dominatora Публикувано на Септември 20 Report Share Публикувано на Септември 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Ужасния са на Мира дуетите с тоя! Отдавна ми липсва хубава песен при нея. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Това нещо Мира в последните няколко години е тотално дъно. Няма ли да спре да ни мъчи с "проектите" си, само мазни кючеци с турци, гърци и всякакви такива пуска. Една качествена песен не видяхме от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Тотален евразийски хит, а Мира за пореден път показва, че е най-стилно обличащата се певица. Марка! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Мира е сила. Предния ум дует има 5 милиона гледания. 19 години на сцена. Тук може да е подценявана, но Мира към днешна дата е с по предпочитани проекти дори и от една Ивана. Всичките и кючеци минават 2 милиона гледания без да си дава зор. Освен това колежките и могат да потърсят стилиста и. Знаем, че са с души на кючекчини, а ми се правят на Мтв Старс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Можеше и без текст Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Мирето е най-младата певица с почти 20-годишна успешна кариера! Аферин, машалла, ейвалла, абла! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Поне веднъж нещо, което не е така мазно не може ли да пусне? Както и да е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Такива хубави песни... Мира нормална ли е? Знаем, че си я влекат кючеците и се преориентира към циганско-турски мероприятия, ама... простачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Обожавам Не мога! Мира е сред единствените певици, чиито балади харесвам! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Все повече ми харесва през последните два месеца. Дори вече да ми се спи, тръгне ли в тубата или по Фен тв, рипам одма! Непреходно парче. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Мда, и мен почна да ме зарибява, пък и напоследък доста често ми излиза из предложенията в тубата покрай нейно величество от с. Воден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Мда, и мен почна да ме зарибява, пък и напоследък доста често ми излиза из предложенията в тубата покрай нейно величество от с. Воден Мира лайква статуси на Клеа. Коментирай! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 С една дума ГНУС! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Мира лайква статуси на Клеа. Коментирай! Правилно прави. Редно е да уважи новата кралица! С една дума ГНУС! Радваме се, че отдели от ценното си време специално да си пуснеш песента и да споделиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Правилно прави. Редно е да уважи новата кралица! Радваме се, че отдели от ценното си време специално да си пуснеш песента и да споделиш. Бенде, демек и аз (се радвам). Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Правилно прави. Редно е да уважи новата кралица! Радваме се, че отдели от ценното си време специално да си пуснеш песента и да споделиш. Да ти кажа прескочих на партията на Мира направо, че не издържам някакви роми да ми пеят на турски... Мерси и аз! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ужас искам старата Мира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.