asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много ме зариби. Така и не се сетих откъде ми звучи познато... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Звучи си като тотален хит! Предполагам и такъв ще стане. Иначе много ми хареса и песента и видеото. От "Отмъстителката" отново започна да прави яки проекти, предните два не ми допаднаха. Тези са повече от добри, а тази ме грабна от раз. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много ме зариби. Така и не се сетих откъде ми звучи познато... Барабаните са от "Гледай ме на снимка". А останалото и на мен ми звучат познато, не се сещам откъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Зарибяваааааа. Можеха да измислят някъв елементарен, закачлив танц. Щеше да е топ и можеше да гръмне яко. Толкова ли нямат идеи? На мен ми хрумнаха няколко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Зарибяваааааа. Можеха да измислят някъв елементарен, закачлив танц. Щеше да е топ и можеше да гръмне яко. Толкова ли нямат идеи? На мен ми хрумнаха няколко. Щеше да е готино, ама кой ще ти се занимава с хореографии - важното е просто да се отчетат с парче за следващите 3 месеца. Виж, че в клипа само на 2-3 кадъра се е разтанцувала и движенията й отговарят на текста - можеше да се поразчупи повече честно казано, поне добре, че монтажът е интересен. И все пак песента си е готов хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Смятам ежедневно да я хваля! Браво на Мома Яница! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Смятам ежедневно да я хваля! Браво на Мома Яница! Важното е някой да държи нивото. Тва засега не ме кефи, въпреки че светлинни години от предната. Нещо ми е постно, а позата от клипа не ми е интересна без лампа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Важното е някой да държи нивото. Тва засега не ме кефи, въпреки че светлинни години от предната. Нещо ми е постно, а позата от клипа не ми е интересна без лампа. Виж, че вече навира телевизор. От клип на клип междукрачието расте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Важното е някой да държи нивото. Тва засега не ме кефи, въпреки че светлинни години от предната. Нещо ми е постно, а позата от клипа не ми е интересна без лампа. Трябваше да си вкара някоя минивъртележка или поне да обязди конче на такава, ма и така става 😁 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Това е най-силния проект на Яница от “Изкушение” насам. Пайнер обаче се подиграват и не я вкарват в трендинга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Трябваше да си вкара някоя минивъртележка или поне да обязди конче на такава, ма и така става 😁 То мноо неща е трябвало, ма и така става. Както е тръгнала, на следващия клип ще поеме коня или колата направо. Явно затова тренира. Това е най-силния проект на Яница от “Изкушение” насам. Пайнер обаче се подиграват и не я вкарват в трендинга. Двойно влюбен е толкова над тоя и предния клип, че просто е тъжно и жалко да коментираме. Уви, след като не оценяваме опитите за смислени (като за Императрицата проекти), получаваме полуфабрикати като тоя и Авенджърката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Някой знае ли как се казва мъжа от клипа, инста има ли? За един преател питам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Някой знае ли как се казва мъжа от клипа, инста има ли? За един преател питам. https://www.instagram.com/pphillippoff/?hl=bg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Тоталният хит ще оглави албума на Баница! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Този път съм много доволен, предните 2 бяха крачки назад, но тази е брутална. Малко ми се завива свят от видеото, но пък тя там е уникат. Беее Яница си е топ, вече станаха над десет парчетата от новия й етап, дето ги пускам едно след друго и ме кефят супер много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Слушам я постоянно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Защо изчезна от трендинга? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Защо изчезна от трендинга? Защото от канал може да има само един клип в трендинга. Сега там е Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Защото от канал може да има само един клип в трендинга. Сега там е Преслава. Каква несправедливост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Каква несправедливост Ами да..веднъж да ти хареса песен на Яница и.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не ми харесва, Яни много сваля нивото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ами да..веднъж да ти хареса песен на Яница и.. :1000 (29): Направо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Последните 2 песни на Яница са пълен потрес и не знам какво се случва с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Какви ги дрънкате? Песента гърми отвсякъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Хитът на сезона! Само на тая песен понаучих припева! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.