dj_delmundo Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Песента е супер. Включването на Сашо Роман е зарибявка - добре, че не участва с текст. Клипът не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Kaвър, цици и коси, циганин и вокали. Виждано и чувано. Отвратително изпяване. Оригиналът е в пъти по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Този проект ми напомня като продължение на "Още те обичам". Можеше припева да е по-оригинален. Успех Ками. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Kaвър, цици и коси, циганин и вокали. Виждано и чувано. Отвратително изпяване. Оригиналът е в пъти по-добър. Направо сте за смях такива индивиди като тебе. Клипът е топ на годината, няма по-добър - съдери се от мъка! Песента вече гърми в дискотеките, даже клипче от оная вечер видяхме - съдери се от мъка! На Кама клипа е като от Холивуд, а на Пеги Зина като от мазето на Пайнер - съдери се от мъка! Не очакваше, че Кама ще направи токова нещо - съдери се от мъка! Прави като другите "десови" - тихичко и кротко, без патриотарски изхвърляния, че този път не вървят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Направо сте за смях такива индивиди като тебе. Клипът е топ на годината, няма по-добър - съдери се от мъка! Песента вече гърми в дискотеките, даже клипче от оная вечер видяхме - съдери се от мъка! На Кама клипа е като от Холивуд, а на Пеги Зина като от мазето на Пайнер - съдери се от мъка! Не очакваше, че Кама ще направи токова нещо - съдери се от мъка! Прави като другите "десови" - тихичко и кротко, без патриотарски изхвърляния, че този път не вървят... Защо се опитваш да натрапваш мнението си на някогото, с когото вкусовете и разбиранията ви не съвпадат? Идва от това, че си комунист, или е друг вид комплекс? Ако за теб това е връх, то в това няма лошо. За мен обаче не е. Няма драма, свиквай, възрастен човек си :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Направо сте за смях такива индивиди като тебе. Клипът е топ на годината, няма по-добър - съдери се от мъка! Песента вече гърми в дискотеките, даже клипче от оная вечер видяхме - съдери се от мъка! На Кама клипа е като от Холивуд, а на Пеги Зина като от мазето на Пайнер - съдери се от мъка! Не очакваше, че Кама ще направи токова нещо - съдери се от мъка! Прави като другите "десови" - тихичко и кротко, без патриотарски изхвърляния, че този път не вървят... Как се пали само .. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Песента и клипа са ТОП!Ето такива песни ми се слушат, грабна ме от първо слушане.Включването на Сашо Роман е много добро и колоритно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Газ на "Хитът на Есен 2018" ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Браво бутче от Камата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми харесва изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тозии път е топ от всякаде 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Сашо си е класик, Камелия също. Добра песновка, все още се слуша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Има хора което още и се кефят яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.