D-slav Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Много ми харесва, браво - мелодията е силна и клипът на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Добра е и зарибява, но приликата с "Като кученце" си е голяма. Сушата в чалгата ще й помогне да се открои, иначе ако беше пусната по време на Оцковата вълна, най-вероятно щеше да е доста оплювана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Харесваше ми повече когато си беше Като кученце. А и като текст, и като аранжимент, и като изпяване от Ивена. Иначе партията на Малинажа не е зле, новия текст също почти става, но партията на Гнома смуче и разваля песньовката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Напомня си Оцковите неща, но не е лоша. Не бих я слушал иначе ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 За мен това е най-слушаемото нещо на Оцко от "Все ми е тая" и "Пей, сърце" насам. Хит ще е, макар и стилът му да е писнал вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Има нещо зарибяващо, чудех се откъде ми е позната, а Като кученце ми бе любима. Замазана е, разбира се, но като за Малина е добре. Последните й песни бяха провали. Изглежда яко самата тя, но песента ми е малко ретро сякаш, закъсняла... Но е по-добре от другите нови, които чух днес. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Най-накрая Малина да пусне нещо и то хубаво.Да си призная в началото изобщо не ми харесваше,но после много ме зариби тая песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Не е лоша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.