Lelqtian Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Има прилики, да. Но според мен Преслава изобщо не знае, ако знаеше, не би се съгласила. Не е за първи път изпълнител да стане жертва на подобни неща. Прилики, има буквално цели изречения които са 1:1 директен превод. И добре, Преса дори да не знае - което само показва колко ниско е нивото - не само нейното, но по принцип - на родната продукция, и отношението към нея; та виках има двама, за пореден път - двама текстописци посочени като автори на текста. Да се обядят къде живеят, щото дори аз, дето не се вълнувам особено напоследък от уърлд поп съм чувал въпросния трак на Дуа липа. Искам и аз да се преместа там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Прилики, има буквално цели изречения които са 1:1 директен превод. И добре, Преса дори да не знае - което само показва колко ниско е нивото - не само нейното, но по принцип - на родната продукция, и отношението към нея; та виках има двама, за пореден път - двама текстописци посочени като автори на текста. Да се обядят къде живеят, щото дори аз, дето не се вълнувам особено напоследък от уърлд поп съм чувал въпросния трак на Дуа липа. Искам и аз да се преместа там. Искам да кажа, че текстописците може би съзнателно са използвали чуждия текст. Иначе съвпадението ще е прекалено голямо. Преслава обаче, надали се е сетила точно за тази песен, когато е чула текста. Аз също не се сетих, а съм я слушала доста пъти, когато спомена, дори не загрях за коя песен говориш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Не е до бюджет, то и с 5 лева може да се направи качествен клип. Проблема е, че Преса и неограничено количество мънги да има за клип, крайния резултат пак е ша е същия - пак ша са същите дивани, мазета, прически, рокли, просто не и пука и толкоз - язък че за цифра години кариера не е направила един свестен клип. Ма кво да очакваме от жената, която се е бръкнала за двама текстописци да и преведат миналогодишен хит за набързо скалъпения проект? И защо трябва да ѝ пука? Кой е казал, че клипът е нещо толкова жизненоважно?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Албанците откачат по вокалите. Кралицата покорява нови територии. Не се занимава с мангалски гласове, както останалите прислужници в Пайнер. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Оф, ще ти обърна и на теб един единствен път внимание. Първо, тва па се едно не прилича на 1000 предни песни на Преслава. Не вървиш И второ, никой не е казал, че иска Преса да пръска мръсни пари за лъскави клипове, а че не желае да се постарае да предложи на феновете смислена видео реализация на песните си. Цифра певици (adorable учитиво ги изброи) които без Депесарски мънгизи правят значително по-читави клипове. Посочваме просто, че не иска / няма идеи да направи нещо кат хората. Със същия успех може да си качва песните и със слайдшоу, така и така само отбива номера. И трето, нещо продължавате учитво да заобикаляте факта как текса хем е върло инспириран от друга песен, та чак отделни фрази са 1:1, а двама тесктописци му се водят автори. Първо не съм написал поста за да ми обръщаш някакво внимание и второ "пожелавам ти да гориш в любов"!!! П.п. Като гледам до утре вечер ще имаме милионче!!! :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Голяма зарибявка това парче! Хората я заливат с любов и хубави коментари в инстаграм и ютуб. Страхотна е. И ще направи най-бързия си милион. Другите да се пенсионират :1000 (29): Чак не ми се иска Десислава да пуска нещо ново, че след това няма стигане :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Като 75% от творчеството и, песен за няма и месец. Аз не знам как някой още слуша подобни песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Като 75% от творчеството и, песен за няма и месец. Аз не знам как някой още слуша подобни песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Страхотна песен от Преслава! Изпяването ме грабна най-много. Браво! Само един хубав клип й липсва на тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Много яка песен е направила,но само на мен ли ми се вижда,че на Преслава гърдите са бая пораснали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Много яка песен е направила,но само на мен ли ми се вижда,че на Преслава гърдите са бая пораснали? Е, в клипа е бременна, нормално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Отдавна не беше ме зарибявала някоя песен на Преслава, това е абсолютен хит. Колкото и да я отписват, да се опитват да й закриват кариерата, просто тя докато не се оттегли самата, няма кой друг да го стори! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Звучи хитово, ще се върти месец. Няма да я слушам. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Зарази ме тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Зарази ме тази песен Малко късничко, на хората вече им минава заразата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ей, това вече 4 месеца не ми писва и грам. Такова нещо с нейна песен не ми се е случвало от "Моето слабо място". :1000 (34): За пореден път й казвам - Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Изкара хита на сезона, няма как. И аз още си я слушам, една от 2те чалги в телефона. Дано не пуска още поне месец нищо, че да продължи живота на песента. Кралица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Все накрАА те излизат печеливши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ей, това вече 4 месеца не ми писва и грам. За пореден път й казвам - Евала! Хитовете на кралицата никога не ми омръзват, вечни са! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 мина и замина вече. да пуска нова песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Тази песен е била отказана от Клеа. Никакъв потенциал да остане във времето. Шефът и Шефката е друго нещо. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Скандални приеми има все още. Уби ги Петя, отново, но все пак може би е добре до месец да пусне нещо, че да им покаже малко на другите самозванки 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Любимата ми песен на Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Кралицата на поп-фолка няма слаба песенн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.