Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 И на мен вече ми поомръзна. Бързо хваща, но и бързо пуска. От тоя тип песни е, с не особено дълъг живот. Иначе е зарибителна. Ама как им се занимава да гледат статистики и числа, супер изморително е, а и е излишна и скучна информация. Понякога имам чувството, че съм в счетоводна кантора някаква. Броят се участия, броят се лайкове и гледания. Ми това е супер измамно като цяло, супер недълготраен актив в дългосрочен план. Освен това какво общо има това със западането на чалгата? Пълно противоречие. Осми човек, на който му е поомръзнала. И на самите боготворящи Преслава също вече им е писнала до някаква степен, лоша дума за пчелата-майка от тях обаче - никога! За броенето - до човек е. Аз лично си падам статистик. Харесва ми. Но не се интересувам от лайкове, коментари и тем подобни, мисля, че размиват картината. Следя трафика на основните играчи в попфолка, съпоставям. Дава ти някаква представа за това как се движат тенденциите в жанра. Преди бяха продажби, знаеш, сега е това. Друго нямаме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Каква малка кикимора си тии. 7 човека до този момент от форума казаха, че песента омръзва бързо, ти в това хейт ли намираш? Какво искаш - да ръсим суперлативи, да си кривим душата, за да се харесаме на феновете на Преслава? Ми омръзва бързо, правена е по калъп - това е истината. Никой от нас не отрече, че е голям хит и че зарибява яко. Лично казах, че се радвам за факта, че в чалагата имаме поредна тупалка тази година. Една песен я слушаш толкова, колкото ти идва отвътре. Като ти се слуша, я слушаш. Аз не видях ти да се радваш, че Стораро и Галена изкараха мегахит това лято. Къде ти беше радването тогава? Не само, че не се радваше, а не спираше да пробутваш тезата си, че успеха се дължал главно на чичака. А защо слагаш тези 7 под общ знаменател ? Аз лично говорех за Стела. Много грозно ми се видя тва, че едно момче беше написало, че най-сетне го зарибила и тя нещо от сорта "ми на нас вече ни омръзна''. И няколко потребители цитира за да напомни, че песента е омръзнала. Не е нужно да повтаряш нещо 50 пъти. Ами както не се радвах като ''Кис ми бейби'' беше хита на лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Обективни сте до време, после пак почвате да ръсите глупости. :1000 (29): Дай пример с моя необективност по отношение на Преслава. Защото списъкът с твои за Галена е много, много дълъг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 11 Author Report Share Публикувано Октомври 11 Сашо та тя Стела прилича на богомолка. За какво стигане говориш Джиго, аз очевидно още не съм те научила да бъдеш смирен и внимателен, що се касае до външния вид на дами! Я за наказание малко терапевтични интервенции с Ванча! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Нищо изненадващо няма в това. Преса винаги си пуска най-силната песен точно преди концерт или награди за да разбие с прием. Нито една нейна песен не е изпъкнала с шокиращи гледания. Само за ''Не се изтриваш'' има някакви такива теории, но виждаме, че близо година след премиерата си прави близо по 100 хиляди на седмица - и това ако не е успех здраве му кажи. Да не говорим, че Калин няколко пъти ви каза колко много лайкове имаше за 24 часа, което за пореден път доказва, че най-вероятно тези гледания не са купени. Също така Преслава ако искаше да манипулира щеше на всяка песен да купува за да е конкуренция на Джена. Как може Анелия, Галена, Александрова, Фики, Галин и Азис да имат по 20 милиона а тя да се остави ? Няма как да е била извън топ пет след като държеше един от най-гледаните песни за годината. Дори купените дислайкове и съответно причинените аномалии от това (клипове с много дислайкове се показват по-малко или по-бързо се премахват от трендинг и тн..) не попречиха парчето вече да има над 9 милиона и все още да е сред най-гледаните клипове всяка седмица. Ами явно интереса към проектите на Анелия в мрежата не е толкова реален. Едни десет хиляди споделяния разделят песен на 3 седмици за да мине една на седем месеца. Точно при Анелия се случват най-странните неща. Никаква я няма вече като фенска маса (всички анкети го доказват) а после говориш за интерес. Иначе как си обясняваш 7-те милиона на ''Зоопарк'' и после 1,5 милиона за дуета с Дамян и 2 и нещо за ''Просяци'' ? Говорим за спад с над 60% в гледаемостта. "Няма да ти пиша" беше пусната лятото. Тук се изкарваше някакъв мега хит точно защото чупеше рекорди по гледаемост, а в края на годината не получи силен прием на концерта и започнаха да се измислят оправдания. А ако се погледне моята теория няма да има нужда от обяснения- след не особено силното представяне в Капките и не толкова успешната Чуплива и влюбена трябваше някак Преслава отново да изпъкне. Но както и да е, няма значение в кой сезон изпъква дадена нейна песен, по уреден или не начин. Важното е да има поне една такава песен на година, за да може да не излезе, че тя е изпаднала от Топа. За лайковете и дислайковете няма нужда от обяснения, ти сам казваш че на предишния клип са й купили дислайкове- какво пречи да се купуват и лайкове? А относно споделянията ще я поздравя ако са й реални, но не е като и на Анелия да са малко. Всичко над 30-40 хиляди е чудесно, какво остава за 80 хиляди. Това не променя факта, че песента на Анелия категорично си беше хита на пролетта, а на Преслава още не е сигурно дали ще е хита на есента. Обяснявам милионите на Зоопарк с това, че беше тотален хит и аз лично това го забелязах веднага, да не говорим че видях потенциала му още като излезе без клип и тук масово се оплюваше само защото звучеше някак различно от обичайните чалгорапове. И после с Джулия си съчетаха силите и направиха още един тотален хит. После Анелия реши да се прави на поп певица и това не й се оцени- обяснимо е защо подобен проект от чалгарка толкова трудно предизвиква интерес към 2018, не всеки може като Деси Слава с различни песни. А Анелия ако купуваше изобщо нямаше да остави Просяци в такова положение- виждаше се колко много залагаше на това парче. Докато при Преслава в последните 2-3 години не сме видели никаква кой знае каква амбиция да предложи нещо по-различно, тя просто пуска песни като за да се отчете и да я въртят в дискотеките. Изключение прави само Не се изтриваш, за който наистина се стегна и това й се оцени. И за сръбската песен, де, но там може би беше сигурна, че ще има някакъв успех след като е дует с Кеба и затова не се е и замисляла още на пролет да си прави уредения хит. :1000 (29): И да, тя категорично беше извън Топ 5 преди Да гори в любов. Само с една средно успешна песен нямаше как да пребори Анелия, Емануела и Джулия с поне 2, Джена с един доста по-голям от Обратно в играта, също и Галена с хита на лятото и с един Маракеш на нивото на Обратно в играта. А като добавим и редовната терминаторка Алисия да не говорим- какъв Топ 5 за Преслава? Бях пуснал класация, в която тя откъм гледаемост не беше дори в Топ 10. Сега покрай новата песен изведнъж ще скочи може би в Топ 3... за поредна година все едно и също и все по-предвидимо. Не ми се спори повече, по-добре ела в Поп скандалите да обсъдим състоянието на Селена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 -А., много ме радваш! Обичам те! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Дай пример с моя необективност по отношение на Преслава. Защото списъкът с твои за Галена е много, много дълъг. Не е много обективно да твърдиш че песента е омръзнала при липса на спад в покачването на гледанията, харесванията и споделянията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Не е много обективно да твърдиш че песента е омръзнала при липса на спад в покачването на гледанията, харесванията и споделянията. Това ли успя да измислиш? :1000 (29): Това беше лично мнение, човек. На мен ми омръзна до голяма степен, не съм казал, че на народа му е омръзнала. Или твърдиш, че всъщност още ми харесва супер много, но нарочно казвам, че ми е писнала, за да ви дразня? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 11 Author Report Share Публикувано Октомври 11 Какво има толкова да се спори - Преслава е още млада, хитра е и напипва теми и мелодии, които си вълнуват масовия потребител на чалгата. Няма и кой знае каква конкуренция, защото силните на деня не са нови имена със свежа кръв и идеи, а същите до болка познати гювендии като нея - Емануела, Галя, Джена и Анелия /някои даже по-стари чанти/. Като сложим, че пее по-яко от тях /може би само Джена може да се опре там, но е твърде характерна и за част от публиката - неприятна за слушане/, а и си разчита на инерцията от името, е нормално да се радва на по една успешна песен на година. Чак пък да уреждат от Пайнер чрез някакви схеми по един хит в годината... Нормално е да улучва по-рядко, а не като преди - каквото и да изпее, да се завърти, даже да няма клип и да е бозавко /например "Лъган си и ти", един дует с диджей Джери - "Не ми говори за любов", "Кажи здравей", "Помощ" и т.н./, тъй като се е поизчерпала и тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Какво спорите пак за глупости. Факт, че и тази, и миналата година Преслава прави най-мощните бумове с премиери в чалгата. Никоя друга не се радва на подобен интерес. Камо ли Джулия, която фена на Деса не престана да натрапва, че била в топ 5, омг .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 На по-голяма част от тях Преслава им е анти, включително и ти. Защо да си мълчат при възможност да я нахранят въпреки големия успех? Никога не ми е била анти Преслава, говориш глупости и драматизираш излишно. Пък и аз казах, че не усещам тръпката като първите дни, не че не я харесвам или слушам. Защо изопачавате така думите на хората? А защо слагаш тези 7 под общ знаменател ? Аз лично говорех за Стела. Много грозно ми се видя тва, че едно момче беше написало, че най-сетне го зарибила и тя нещо от сорта "ми на нас вече ни омръзна''. И няколко потребители цитира за да напомни, че песента е омръзнала. Не е нужно да повтаряш нещо 50 пъти. Ами както не се радвах като ''Кис ми бейби'' беше хита на лятото. Ми обърни се към мен тогава. Какво грозно съм казала, пошегувах се с потребителя.. Какво ако ми е омръзнала, трябва да лъжа, че не е ли? Казала съм каквото мисля. Казала съм какво усещам, но да си видял да отричам, че е хит? Айде, стига вече драми за глупости... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Това ли успя да измислиш? :1000 (29): Това беше лично мнение, човек. На мен ми омръзна до голяма степен, не съм казал, че на народа му е омръзнала. Или твърдиш, че всъщност още ми харесва супер много, но нарочно казвам, че ми е писнала, за да ви дразня? :1000 (29): Проблемът е че ти се опитваш да наложиш мнението си като факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Какво спорите пак за глупости. Факт, че и тази, и миналата година Преслава прави най-мощните бумове с премиери в чалгата. А рекордът за най-голям трафик през първия ден остава при "Гледай ме на снимка". Чак се надявах Western да си спомня грешно, за да може Преслава да държи рекорда. На ЕмануИла песента е нетърпима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Проблемът е че ти се опитваш да наложиш мнението си като факт. Проблемът е, че след мен още 7 човека казаха същото. Аз не им определям мнението, всеки си има глава на раменете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 А рекордът за най-голям трафик през първия ден остава при "Гледай ме на снимка". Чак се надявах Western да си спомня грешно, за да може Преслава да държи рекорда. На ЕмануИла песента е нетърпима. Не знам, аз търсих но никъде не открих някой да е засякъл колко гледания е имала Емануела. И все пак "Не се изтриваш" остава ненадмината. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Тука не си прав. Попа се консумира от младата аудитория и те имат рег. в youtube и гласуват. Чалгата отдавна загуби тази публика. Почти всеки, който слуша музика през ютуб, има рег. Ти да не би да нямаш? По твоята логика, след като тубата се ползва основно от тийнове, с което аз не съм съгласен, защо част от песните на тийн сензациите имат по-малко гледания от някакви сезонни чалга хитчета? Нали младите предимно са в ютуб и цъкат? То и Гот ми е, която излезе 2016 има 24 милиона с едва 50 лайка, но знаем, че половината са от показване отстрани (егати късмета има тая песен, но сигурно има и купени), но си е просто обикновен летен хит. 100% има купени. Прекалено много ми се виждат. Доста чалга песни имат страшно много съмнителни гледания. Извинявай ама някаква Гот ми е да е с повече гледания от Видимо доволни, Момиче като мен, Кво не чу и др подобни наистина големи хитове, е нелепо. Какво искаш - да ръсим суперлативи, да си кривим душата, за да се харесаме на феновете на Преслава? Разбира се. Не може аз да хваля флопа Дай ми любов и да те съпортвам в дискусиите за Шефката, а ти да ми кажеш, че "Да гори в любов" ти е омръзнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 А в каква графа сме такива като мен, на които не само не им е омръзнала, а тепърва ги зарибява? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Сега като видях статистиките на Емануела доста се съмнявам да е била избухнала толкова мощно. Зациклила е само на 7 милиона и за пет месеца има едва 35 хиляди лайка, а "Да гори в любов" - за две седмици има близо 41 хиляди. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 ДОЖИВЯХМЕ !!!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Разбира се. Не може аз да хваля флопа Дай ми любов и да те съпортвам в дискусиите за Шефката, а ти да ми кажеш, че "Да гори в любов" ти е омръзнала. Боже, първите коментатори в темата - вие умопомрачени ли сте? Тая толбухинска кикимора ПРЪСНА!!!!!! ХИТА НА ГОДИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!! Това е химнът на 2018. Не мога да лъжа и да изневерявам на себе си. Много важно, че на мен ми била омръзнала. На теб, като си ти харесва - това е важното. В споровете за Галена се надявам да си бил искрен и верен на себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 А в каква графа сме такива като мен, на които не само не им е омръзнала, а тепърва ги зарибява? :1000 (29): Антьй депресантьй. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 А в каква графа сме такива като мен, на които не само не им е омръзнала, а тепърва ги зарибява? :1000 (29): На бавните и изоставащите. Правя поредно грозно изказване що се отнася до тепърва зарибените. Да видим колко ще те държи тръпката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 ДОЖИВЯХМЕ !!!! Последно време клиповете му правят много малко гледания. Залезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Последно време клиповете му правят много малко гледания. Залезе. Вече не е толкова ексцентричен, както в началото. Няма да забравя как пищеше на "Бум" и "На Египет фараона" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Антьй депресантьй. Анти депресантите бяха за когато чалгата залязваше и аз отчаяно се опитвах да ви убедя, че не е. Сега, когато се оказах прав, че има надежда, вече можем само да надуваме хитовете като Да гори в любов и да се кефим, дори и да не сме първи фенове на изпълнителката. На бавните и изоставащите. Правя поредно грозно изказване що се отнася до тепърва зарибените. Да видим колко ще те държи тръпката. Да уточня, че не съм от онези зарибени, които слушат песен по сто пъти на ден... така че може и да ме задържи повече. :1000 (29): Само Деса и още няколко имена/песни могат да ме зарибят така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари