asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Аз не съм сигурен, че цели завръщане. Екстрата ще да я е викнала. http://folkplus.bg/retro-leksikon-2-2/?fbc...KUIC4gh3kzTFyRc Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На Весела последния хит беше "Лято е", помня я като доста вървежна през лято 2005 или 2006 беше. Не виждам смисъл да се завръща. Младите не я знаят. Същата работа като Екстрата ще е - пуска песни, които само нея и двамата й фена ги вълнуват. Не са лоши певици, но отдавна им мина времето. Дъртите може да искаме да я слушаме. :1000 (1): След като няма нови чалга изпълнители да се връщат старите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Дъртите може да искаме да я слушаме. :1000 (1): След като няма нови чалга изпълнители да се връщат старите. Личи си, че пазарът няма интерес към нея. Прави по 100-200 хиляди гледания на песните си за 1 година, което е много малко. В такива моменти поздравявам такива като Петра, Мая, Вероника и др., че знаеха кога да спрат. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Личи си, че пазарът няма интерес към нея. Прави по 100-200 хиляди гледания на песните си за 1 година, което е много малко. В такива моменти поздравявам такива като Петра, Мая, Вероника и др., че знаеха кога да спрат. Разликата е, че изброените от теб три изобщо спряха. Екстри, Весели, Еми Стамболови и други си пеят редовно. Що да не пускат по някой проект чат-пат, било то и за личен кеф? Професията си няма да сменят тепърва. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Да не забравя и една от най- успешните и песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Разликата е, че изброените от теб три изобщо спряха. Екстри, Весели, Еми Стамболови и други си пеят редовно. Що да не пускат по някой проект чат-пат, било то и за личен кеф? Професията си няма да сменят тепърва. Защото масово не ги слушат главите на дърти години и си плюят на хубавите дискографии. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Личи си, че пазарът няма интерес към нея. Прави по 100-200 хиляди гледания на песните си за 1 година, което е много малко. В такива моменти поздравявам такива като Петра, Мая, Вероника и др., че знаеха кога да спрат. Може би си прав, от носталгична гледна точка бих искал да чуя нещо ново от нея, голям интерес ми е ясно, че много трудно би могла да предизвика. Каквото и да си говорим обаче изпълнителите от нейното поколение, малко преди и след нея също поне успяха да направят някаква кариера и имаха хитове. Нещо, което не може да се каже за дебютантите от 2010-та насам като Жулиета, Росица, Мария Петрова (за мое съжаление) и много други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 И аз съм доволен за Весела. Точно миналата или по-миналата година бях писал тук, че все още е доста млада и току-виж й се получило някакво завръщане. Дано да пусне и нещо самостоятелно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Много хубава песен от Майчето. Мисля, че беше последната или предпоследната, която издаде. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Много хубава песен от Майчето. Мисля, че беше последната или предпоследната, която издаде. Май беше последната й с видео. Иначе тази май беше последната, суперска! Знаете ли, че се е обмисляло трио между Екстрата, Жената Тяло и Палавото око? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 "Точка на кипене" също е много яка, беше един от хитовете на лято 2006 .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Само да реши, ще скандализира като лидерката Тотя! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Май беше последната й с видео. Според Уикипедия "Точка на кипене" е последното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Според Уикипедия "Точка на кипене" е последното Излиза, че е приключила с тотален хит! Но бълваше после от сборни програми, де. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Страхотна балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Новаторство! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Любими на Магапасовица, особено втората! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Една от трите песни, покрай които прослушах чалга! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Богиня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На Весела последния хит беше "Лято е", помня я като доста вървежна през лято 2005 или 2006 беше. Не виждам смисъл да се завръща. Младите не я знаят. Същата работа като Екстрата ще е - пуска песни, които само нея и двамата й фена ги вълнуват. Не са лоши певици, но отдавна им мина времето. 2005-та! А бяхме толкова малки..... обаче аз имам страшна носталгия по тези песни точно от 2004,2005, 2006 и 2007. Ама си спомням 2005-та, та то не беше "Дяволско желание", после пролетта като пуснаха компилацията пък "Пайнер Хит Сезони - Пролет 2005" с уникално яки песни като "Завинаги твоя" на Преслава, "Някой ден, може би" - Гергана, хитовете на Магда - "Нали ти казах", Малина и Азис - "Не знаеш".... и още куп яки неща. Мария пусна страхотни песни тогава също, Камелия, Емилия, Анелия..... албуми. Лятото пък "Всичко води към теб" нямаше спиране. Ивана тогава пусна също три супер успешни песни, Райна.... Имаше от всичко по много. Сега това не се среща. И като говорим за Мая, тя пък предната година беше направила уникалната "Уморих се"! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Песента на Ивана която преживява истински ренесанс по клубовете в Македония! Цяло лято гърмеше по два пъти на вечер наред с Не сме безгрешни, но напоследък виждам, че и доста по-младите си я пускат на телефоните, а и от коли я чувах. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Една от трите песни, покрай които прослушах чалга! Аз пък за да прослушам ми е "виновна" Обичай ме на Анелия. Ако не се лъжа, тя излиза лятото на 2003-та? Като бях пък много малък на един мой рожден ден в Контеса няма да забравя колко много се слушаше "Луда по тебе" и "Огън момиче" на Камелия, "Мъжете всичко искат" - Деси Слава, "Дива нощ" Глория. Това бяха някакви страшни хитове и си остават вечни! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Песента на Ивана която преживява истински ренесанс по клубовете в Македония! Цяло лято гърмеше по два пъти на вечер наред с Не сме безгрешни, но напоследък виждам, че и доста по-младите си я пускат на телефоните, а и от коли я чувах. :1000 (19): Сериозно? Не знаех, че Ивана е популярна в Македония. Интересно дали на това се дължи скока в гледанията последната половин-една година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Аз пък за да прослушам ми е "виновна" Обичай ме на Анелия. Ако не се лъжа, тя излиза лятото на 2003-та? Като бях пък много малък на един мой рожден ден в Контеса няма да забравя колко много се слушаше "Луда по тебе" и "Огън момиче" на Камелия, "Мъжете всичко искат" - Деси Слава, "Дива нощ" Глория. Това бяха някакви страшни хитове и си остават вечни! Аз прослушах с Горещо, едно гадже ме зарибяваше. А по Планета видях Божествен знак на Екстрата, а по Веселина чух Перла на Боева Директно си минах на кючеци :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари