Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

... е вече на години. Тя внуци ще има след някоя година, искала бебе наща. РЕЗИЛ :1000 (29):

Кой е казал, че иска бебе? Да не би Камелия като изпя, че иска да ходи в манастир да е отишла наистина?

Сподели в други сайтове

Кой е казал, че иска бебе? Да не би Камелия като изпя, че иска да ходи в манастир да е отишла наистина?

Прост човек и силен вятър нищо не може да ги спре !!!

Сподели в други сайтове

Kristian Georgiev

преди 3 месеца

Не става. Застаряваща леличка да пее, че иска бебе търкаща се в момчета, които могат да и бъдат синове и да чака внуче а не бебе. Тези хора не могат ли да разберат едно - ТОВА НЕ Е МУЗИКАЛНИЯ БИЗНЕС НА ЗАПАД. Тук не можеш да направиш една песен и да се оттеглиш за 4-5 години от сцената. Забравят те моментално, на втория ден още даже не помнят името ти. Тя е една от тези, които направи това и си мисли, че още е харесвана и е на мода. Модата и мина през 2007-2008.

Ко? Не!

преди 3 месеца (редактиран)

Какво бебе с тая менопауза ма Ренче. Да беше изпяла “Искам внуче”

Николай Цанков

преди 3 месеца

С тая червена къса коса много зле, песента е нищо особено... Рени мина и времето отдавна!

Marko Dimov

преди 3 месеца

Ужасна цигания.Няма ги времената на "Водопад от любов", "Не мога без теб", "Прости ми мамо", "Раздяла" и т.н.Покъртително.Мое мнение.

Vladislav Nikolov

преди 3 месеца

Няма такъв резил,20 годишни се търкат около застаряваща леличка.Вместо да се излага по този начин по-добре се оттегли от сцената.

0u71and3r

преди 3 месеца

Дърта мастия..

alexz vladimirow

преди 3 месеца

много зле наистина...и се ошишкала и тези модели горките и те не знаят какво да правят.Поне виждаме кои режисьори ,кои танцьор от гей клубовете ч**кат и ги снимат в клипове.иначе Ренката да спре си харчи парите за песни и клипове и да спестява,че деца има трябва ги гледа.Дано се откаже от начинанието да бъде певица,не се получава вече.

Zlatko70 Join

преди 3 месеца

Аз сислих че вече е в старчески дом тя жената искала бебе..

:hahaha: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Да, знам че има прости хора, не ми доказвай. Някои не са чували за лирически говорител, други за умишлена стратегия за изпъкване.

Абе еййй.. Котка по гръб не пада, Гайтанджиева и тя !!!

Сподели в други сайтове

Чакаааам да видя/чуя такава реакция на "Не се изтриваш" /"Да гори в любов"...... а дотогава - тихичко. :1000 (30):

Подобна реакция на "Да гори в любов" най-вероятно ще видиш на предстоящия концерт. Всъщност истината е, че тази песен става по-голям хит (тя според мен е и по-хубава) от "Не се изтриваш" - онази със съмнителните начални гледания, които никой в чалгата, дори и самата Преслава, посмъртно не направи отново. Гледанията на "Не се изтриваш" в първите два месеца бяха като за хит от ранга на "Шампанско и сълзи", а реакцията на концерта беше като за среден хит на Райна след спада в кариерата й. Смях!

Преди време феновете на Преслава изтъкваха факта, че именно на концерти си личало коя песен е по-големият хит, защото тяхната винаги мачкаше с прием. Но дойде краят на 2017 и обърнаха плочата, когато Галена срути залата с "Моро Му" - била по-лесно запеваема - чета сега като аргументи. И тук се изтъква факта, че Преслава водила Галена с някакви си 500К гледания при положение, че youtube удари мощна греда на "Moro mou" с техния смахнат алгоритъм на показване отстрани, песента загуби половин година в небитието. Ако това не се беше случило, щеше да е с поне 3 милиона отгоре към днешна дата.

Дано на този РД на Планета прозвучат отново и двете песни. Пак ще има депресии и мируващи в ъгъла фенове на Преслава. Само, че на ехидната още й пари незадоволителния прием от миналата година и едва ли ще посмее да натрапи отново своя пишман-мегахит.

Сподели в други сайтове

Подобна реакция на "Да гори в любов" най-вероятно ще видиш на предстоящия концерт. Всъщност истината е, че тази песен става по-голям хит (тя според мен е и по-хубава) от "Не се изтриваш" - онази със съмнителните начални гледания, които никой в чалгата, дори и самата Преслава, посмъртно не направи отново. Гледанията на "Не се изтриваш" в първите два месеца бяха като за хит от ранга на "Шампанско и сълзи", а реакцията на концерта беше като за среден хит на Райна след спада в кариерата й. Смях!

Преди време феновете на Преслава изтъкваха факта, че именно на концерти си личало коя песен е по-големият хит, защото тяхната винаги мачкаше с прием. Но дойде краят на 2017 и обърнаха плочата, когато Галена срути залата с "Моро Му" - била по-лесно запеваема - чета сега като аргументи. И тук се изтъква факта, че Преслава водила Галена с някакви си 500К гледания при положение, че youtube удари мощна греда на "Moro mou" с техния смахнат алгоритъм на показване отстрани, песента загуби половин година в небитието. Ако това не се беше случило, щеше да е с поне 3 милиона отгоре към днешна дата.

Дано на този РД на Планета прозвучат отново и двете песни. Пак ще има депресии и мируващи в ъгъла фенове на Преслава. Само, че на ехидната още й пари незадоволителния прием от миналата година и едва ли ще посмее да натрапи отново своя пишман-мегахит.

Говориш глупости. Прие се стандартно за Преслава. Просто бяхме афектирани от гледанията и всички очаквахме някакъв бомбастичен прием от рода на "Лудата дойде", когато се появи по панталонки на площада. Сам виждаш, че тя като я пее се задъхва и едва поема въздух да изпее всички думи, наблъскани в куплетите. На такъв ритъм няма как да се пее и избухва с пълно гърло.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Абе еййй.. Котка по гръб не пада, Гайтанджиева и тя !!!

Какво, да не би никоя да не е използвала рекламна пиар кампания? Поне го прави на 20тата година, а много тръгнаха с тях.

Сподели в други сайтове

1 млн. гледания е чукнала тази концертна версия на "До тук". И както във форума обичате да казвате, така да възкликна и аз: Кралица! :Vishenka_05:

Желязно пеене и много свежа визия, за разлика от концерта през 2016 :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Наближава ли 4 декември? :1000 (20):

Иде ли поредният "пайнерски" срам, след който дебили ще говорят за желязно пеене и неземна красота от закръглени дребосъци с вид на комплексари? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Утре "Шефката" става втората най-гледана песен за 2018 след "Зоопарк"

Ще празнуваме. От мен шампанското, от Fast - сълзите. :3fdb8960598fa63e:

Кротко с "Шефката", че след 4 декември ще те бъзикат чак до Цветница... :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Утре "Шефката" става втората най-гледана песен за 2018 след "Зоопарк"

Ще празнуваме. От мен шампанското, от Fast - сълзите. :3fdb8960598fa63e:

Какво значение има, след като "Да гори в любов" най-вероятно ще мине и двете? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Иде ли поредният "пайнерски" срам, след който дебили ще говорят за желязно пеене и неземна красота от закръглени дребосъци с вид на комплексари? :1000 (29):

Каква красота?

image.jpg

Онази вечер някакви деца я видели на влизане в клуба и питали техните "Мамо, тате, това ли е кикимората от приказката за "Хензел и Гретел"?

Кротко с "Шефката", че след 4 декември ще те бъзикат чак до Цветница... girl_witch.gif

Ами честно казано теб те базикат доста по-честичко от мен за разни гръмки изказвания. Пък и в случая аз не правя никакво изказване, а изтъквам факт. Не аз навъртях над 12 милиона гледания на Шефката. Нито Галена ги е купила във фен канали, както ти веднъж се опита да внушиш доста неподготвен. Къде са 12 милиона, къде са 1.5 млн. на Името ти..? Нали, пред фактите, викам да помълчим.

Сподели в други сайтове

Важното е,че "Да гори в любов" сигурно ще стане най-гледаната песен за годината,двамата индивида да се подготвят с кърпички и бръснарски ножчета. :3fdb8960598fa63e:

Искаш да ги използваме за теб ли? Обичаш ли да те измъчват? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ауу,ти не беше ли потънала в небитието докато я нямаше дружката ти? Я бързо пак там. :3fdb8960598fa63e:

Я, да не използваш думи, които не си употребявал от над 10 години и си ги видял в мой по-горен пост на тази страница. Няма да ти обогатявам речника. ШебеК! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Я, да не използваш думи, които не си употребявал от над 10 години и си ги видял в мой по-горен пост на тази страница. Няма да ти обогатявам речника. ШебеК! :3fdb8960598fa63e:

Единствените постове,които ти чета са тези написани за мен,коте. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ауу,ти не беше ли потънала в небитието докато я нямаше дружката ти? Я бързо пак там. :3fdb8960598fa63e:

Ауууу, не с лошо... тъкмо мислех да ти пратя няколко кашона с кърпички и ножчета. Все пак нали така ти е прякора извън форума. Защо не си смениш ника направо? :1000 (19):

Ще си в тон с реалния живот. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...