Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Янева, какво мислиш за тази песен на леличка? Тук вече осезаемо тръгна да пропада, но аз я обожавах (вярвам че и ти). Днес гледах Тони Дачева при Венета от снощи. Бахти..колко яко изглежда, уникална жена, страхотно излъчване, макар да е от селски град. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Хаха нека да е "неслушаема", нека Така си е. Очаквам Галена наистина да я кавърдиса,за да се сдобие с поредния провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Защо Жалка се възпява като шефка, като в Пайнер от 2007 година има една такава и тя се казва Преслава? Не мога да не призная, че това изказване ми хареса. Фокси, свикнал съм основно да чета от теб хейт по Преса, та ми е интересно, имаш ли любима нейна песен? Някоя, която не ти е омръзнала и слушаш с кеф? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Отново копи-пейст на коментар на опонент. Наистина отказваш всеки да опонира с теб. Една стена би се справила по добре от теб. Иди се засили в някоя стена, може е да ти дойде акъла.. Ама надали Филърче, аз ако трябва да се засиля в някоя стена, за да ми дойде акъла, ти ще трябва да се засилиш в някой вибратор, за да ти мирясат нервичките. Много нервен все бе, все напада, какво те мъчи, кажи си, тук ще те разберем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Днес гледах Тони Дачева при Венета от снощи. Бахти..колко яко изглежда, уникална жена, страхотно излъчване, макар да е от селски град. Галоша също е от селски град, както и 80% от чалгарките. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Филърче, аз ако трябва да се засиля в някоя стена, за да ми дойде акъла, ти ще трябва да се засилиш в някой вибратор, за да ти мирясат нервичките. Много нервен все бе, все напада, какво те мъчи, кажи си, тук ще те разберем. Как разбра че съм нервен? Забелязвам, че все като опонираш с някой го набеждаваш за нервен и да си пие хапчетата или да лекува нервите с нещо друго .. Недей проектира своите терзания върху други. Бих ти засилил вибратора с удоволствие, но знам че той от там където друго не огрява - не излиза...така, че ще е безмислено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Как разбра че съм нервен? Забелязвам, че все като опонираш с някой го набеждаваш за нервен и да си пие хапчетата или да лекува нервите с нещо друго .. Недей проектира своите терзания върху други. Бих ти засилил вибратора с удоволствие, но знам че той от там където друго не огрява - не излиза...така, че ще е безмислено. Ми то си личи бе. Ще ми задаваш ли заядливи въпроси с по три въпросителни, ако не си нервен? Ще ме нападаш ли безпричнно, без аз да съм те цитирала? Държиш се като същинска незадоволена тьотка. Филърчета знаем, че слагаш, ама вече и поведението ти крещи "домакиня в менопауза". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Много яка музика. Ама си я представям само за Малина тази песен. Почва като гръцка песен от края на 90-те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ми то си личи бе. Ще ми задаваш ли заядливи въпроси с по три въпросителни, ако не си нервен? Ще ме нападаш ли безпричнно, без аз да съм те цитирала? Държиш се като същинска незадоволена тьотка. Филърчета знаем, че слагаш, ама вече и поведението ти крещи "домакиня в менопауза". :1000 (29): :1000 (29): Някой да я банне тая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Може да е хубав текста, но отвратителното изпълнение и безумния му външен вид правят песента неслушаема, а клипа негледаем. Фикрет е най-омразното ми нещо в чалгата, след Цървула! Най-омразното ти нещо в чалгата е опъвало Пресинка, мило... А другото ти най-омразно е живяло с нея, оглеждайки се в прозорците без пердета. Янева, какво мислиш за тази песен на леличка? Тук вече осезаемо тръгна да пропада, но аз я обожавах (вярвам че и ти). Ами песента не е чак толкова лоша, не знам защо и до днес се счита за провал на лелинка. Имам приятелка, която се кефеше зверски на Ванча до "Най-добрата", но помня, че като излезе "Дерби" и около турнето нещо бяхме коментирали и тя вика: "ама каква е тази малоумна песен - животът бил безалкохолно". И аз я обожавах Калинка мая, което не ме пуска и до днес. А ти си предател! Анатема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ми то си личи бе. Ще ми задаваш ли заядливи въпроси с по три въпросителни, ако не си нервен? Ще ме нападаш ли безпричнно, без аз да съм те цитирала? Държиш се като същинска незадоволена тьотка. Филърчета знаем, че слагаш, ама вече и поведението ти крещи "домакиня в менопауза". Незадоволена тьтока? Отново чужди лафове. Едно нещо не си измислила. Провокаторката винаги първа си ти. Целенасочен ти е хейта към Камелия. На другото не си струва да ти отговарям, че пак ще ме баннеш. Незадоволена домакиня ама предлагаш срещи за кафе на незадоволената домакиня... :D Айде със здраве, не си ми интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Между Сашкондри и Стела протича някакво сексуално напрежение и аз започвам зверски да ревнувам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Най-омразното ти нещо в чалгата е опъвало Пресинка, мило... А другото ти най-омразно е живяло с нея, оглеждайки се в прозорците без пердета. Ами песента не е чак толкова лоша, не знам защо и до днес се счита за провал на лелинка. Имам приятелка, която се кефеше зверски на Ванча до "Най-добрата", но помня, че като излезе "Дерби" и около турнето нещо бяхме коментирали и тя вика: "ама каква е тази малоумна песен - животът бил безалкохолно". И аз я обожавах Калинка мая, което не ме пуска и до днес. А ти си предател! Анатема! Плача !!! :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Така е, така е... ма няма да ми го признаят. Няма нищо, ве брат, няма нищо. Аз не се сърдя, аз съм позитивен! Кажи ся, твойта Деса, като участваше в "Гласът", верно ли е, че като хонорар е получила малък остров в Тихия Океан? Ох, изкушаваш ме ... По тоя повод получаваш поздрав с хит на ИМПЕРАТРИЦАТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Незадоволена тьтока? Отново чужди лафове. Едно нещо не си измислила. Провокаторката винаги първа си ти. Целенасочен ти е хейта към Камелия. На другото не си струва да ти отговарям, че пак ще ме баннеш. Незадоволена домакиня ама предлагаш срещи за кафе на незадоволената домакиня... :D Айде със здраве, не си ми интересна. И ти не измисли нещо друго освен да повтаряш клишето за чуждите лафове. Което пък ти копираш от друг потребител, ама айде... От безсилие чак вадиш разговори от 10 години... Като не съм ти интересна, защо тръгваш изобщо да ме цитираш и да изпадаш в обяснения? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Плача !!! :roll1: И на мен ми иде да се разплача, че Ванча така и не пуска нова песен за душата ми, Кайче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И на мен ми иде да се разплача, че Ванча така и не пуска нова песен за душата ми, Кайче! Много як микс от Калудка. Беше се облякла като президент тук. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И ти не измисли нещо друго освен да повтаряш клишето за чуждите лафове. Което пък ти копираш от друг потребител, ама айде... От безсилие чак вадиш разговори от 10 години... Като не съм ти интересна, защо тръгваш изобщо да ме цитираш и да изпадаш в обяснения? Не е безсилие, а факти. Има ги черно на бяло и са от преди 6-7 години. След 2 поста човек се отказва да ти репликира, ти повтаряш буквално всичко чуто от някого. Щеше да ми е интересно, ако имаше друг подход над нещата. Само ще ти кажа, че маниера , който се опитваш да демонстрираш ти носи само негативи. Незнам срещу друг модератор да е имало толкова негативи. Да, вярно аз те цитирах, но ти не е като да не хвърляш редовно подмятания? От кога толкова мразиш Камелия, че не ти излиза от устата? Подозирам, че е от както аз се изказах за теб... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Много як микс от Калудка. Беше се облякла като президент тук. О, тук беше много красива, обожавам я с такава прическа и без бална рокля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не е безсилие, а факти. Има ги черно на бяло и са от преди 6-7 години. След 2 поста човек се отказва да ти репликира, ти повтаряш буквално всичко чуто от някого. Щеше да ми е интересно, ако имаше друг подход над нещата. Само ще ти кажа, че маниера , който се опитваш да демонстрираш ти носи само негативи. Незнам срещу друг модератор да е имало толкова негативи. Да, вярно аз те цитирах, но ти не е като да не хвърляш редовно подмятания? От кога толкова мразиш Камелия, че не ти излиза от устата? Подозирам, че е от както аз се изказах за теб... И какви факти са тава, след като тогава сме имали комуникация? Какво, като съм ти казала да пием кафе? Повтаряй го и след 10 години. Голяма новина е това. Нали го постна тук и хората се смяха, никой не видя нещо престъпно. Не мразя Камелия, коментара ми беше шега към Фокси, но ти реши да се засегнеш и да потърсиш внимание. Не съм длъжна да харесвам всяка песен на Камелия за да сте доволни вие. Тук и други хора не харесват песента, но ти всеки път цитираш мен. Защо го приемаш лично, Камелия да не ти е сестра? Защо тръгваш да се заяждаш и очакваш да си мълча? Подмятането ми беше за Камелия, а твоето лично към мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 "Дерби" на Калудова е много по-яка песен от "Името ти"! Рекох и отсекох! Калиночка, на този микс, който си постнал, надеждите ми, че лелчони няма да се даде на гадната добричка гнида, пак се бяха възродили. Помня, че тогава тя пак закри и си мина добре, а Преса беше някъде по-напред. Изпя тогава и новата "Вържи очите ми" и си викам - кучката си е кучка и няма да се предаде никога на една никаквица! Пък тя шматката взе, че се даде без бой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 "Дерби" на Калудова е много по-яка песен от "Името ти"! Рекох и отсекох! Калиночка, на този микс, който си постнал, надеждите ми, че лелчони няма да се даде на гадната добричка гнида, пак се бяха възродили. Помня, че тогава тя пак закри и си мина добре, а Преса беше някъде по-напред. Изпя тогава и новата "Вържи очите ми" и си викам - кучката си е кучка и няма да се предаде никога на една никаквица! Пък тя шматката взе, че се даде без бой! Преса смаза с прием тогава - "Не съм ангел", "Моят нов любовник" и "Водка с утеха" - и трите бяха нови и още без клипове, даже мисля че и на плейбек ги изпя, но приемът беше зверски. Иначе комплексно повече ми хареса представянето на Калудова. Пак се преобличаше на сцената зад една завеса. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Преса смаза с прием тогава - "Не съм ангел", "Моят нов любовник" и "Водка с утеха" - и трите бяха нови и още без клипове, даже мисля че и на плейбек ги изпя, но приемът беше зверски. Иначе комплексно повече ми хареса представянето на Калудова. Пак се преобличаше на сцената зад една завеса. Да, Преса беше на пълен плейбек тогава - с кошмарна циганьорска лилава рокля със златно и бретон, под който клюнът стърчеше зловещо. Калудка просто се насити на всичко от живота май. И плиткоумна да беше, на това слабо лято, което имахме и успеха на "Твое копие", досега трябваще 1000 пъти да е забила нещо хубаво и мелодично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Галена хит няма отдавна .Преслава е на върха 2019. Чакаме Деса и Ема.Ана и нея.Емануела да спре да бълва.Кама изкара готина песен.Макар че не е масов хит като на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 16 000 000 гледания за най-големият самостоятелен хит на 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари