Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Една от тъпите песни на Глория, винаги ме е натоварвала! :gun_bandana:

Нещо и аз не разбрах истерията по "Крепост" още преди години...

"Феникс", "Очакване", "Не заслужаваш", "Лабиринт", "На неверен да съм вярна", "Врано конче" - да, ако говорим за целия албум.

Дори "Заблуда", на която с теб се кефим много.

Сподели в други сайтове

От моята зодия по-яка няма. Признавам само стрелците и телците. Всички други ме дразнят! Макар че най-близките ми приятели последните години са скорпиони, и те ме дразнят! Мразя зодиака 😁🤣😂

Ти мразиш преди всичко себе си, там е проблемът. Чай от лайка и малко дете да ти издуха едно глухарче в ухото препоръчвам. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ти мразиш преди всичко себе си, там е проблемът. Чай от лайка и малко дете да ти издуха едно глухарче в ухото препоръчвам. :3fdb8960598fa63e:

Той е позитивен, просто има много извратен музикален вкус понякога. Колоритен е и интелигентен.

Какво ще кажеш за Даркчайлда обаче...

Сподели в други сайтове

Аз като ви казвам че тези награди за нищо не стават. :1000 (29):

Представяш ли си какво щеше да стане тук ако Преси беше номинирана хаха добре ,че не е номинирана нямаше да е добре за нея!

Сподели в други сайтове

Той е позитивен, просто има много извратен музикален вкус понякога. Колоритен е и интелигентен.

Какво му е позитивното, прочете, че първите зодии са най-долу в духовната йерархия и почна да ми опонира по странични въпроси. Сякаш аз съм го измислил това нещо.

Сподели в други сайтове

Ставааат! Галена е номинирана два пъти в една и съща категория. Супер яки са! 1000%20(29).gif :3fdb8960598fa63e:

Щом не могат да уцелят снимките на хората, които са номинирали, смятай колко се интересуват от тях.

Сподели в други сайтове

Какво му е позитивното, прочете, че първите зодии са най-долу в духовната йерархия и почна да ми опонира по странични въпроси. Сякаш аз съм го измислил това нещо.

Какво общо има едната дискусия с другата? А и аз на зодии не вярвам, само се ебавам.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Повече не бих си причинила това евтино недоразумение. Чудя ти се как може да ги слушаш такива, наистина. Тази даже и на визия не го докарва, ако това е оправданието за Кама, Цура, Яница, Емануела и сие.

Защо пропускаш Галена ? Всеки път ме набеждаваш за фен на Яница и Емануела те са в края на топ10. Камелия, Галена, Цура са ми топ3. От там на сенне другите.

Ма Тереза пее по-добре от леля ти, кво си говориш. Поне я чуй.

Сподели в други сайтове

Не сме готови, нито я чакаме. Бози не ни се слушат.

Каза капцитетната, която не спря да възхвалява най-голямата боза това лято. Преглътни го, отново ще ти де наложи да слушаш поредния хит на тази, която не понасяш.

Сподели в други сайтове

Готови ли сте за кака Райна утре? Време е за трети пореден хит!

Коя е Райна?

На какво се дължи това повлияване от Изтока?

Как прецени, че ми влияе? 😊

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Щом не могат да уцелят снимките на хората, които са номинирали, смятай колко се интересуват от тях.

Не могат да уцелят Андреа, колко жалко за голямата звезда.

Сподели в други сайтове

@Kondomcho

Това ли било песента на Деса, която ако била пуснала лятото щяла да е летния хит? :1000 (29):

Променена е драстично в сравнение с демото.

Ами, ако я беше пуснала лятото, щеше да е един от топ хитовете. Тя и сега ще е хит. Още 1-2 ходения на дискотека и сам ще се увериш в това.

Сподели в други сайтове

Не могат да уцелят Андреа, колко жалко за голямата звезда.

Има ли значение коя са объркали? Важното е че са. Просто ги викат за пълнеж.

Между другото изписали са Азис грешно. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Аз съм Султана на форума! 😂😂😂

Попитах те коя зодия си. :feminist_en:

:roll1:

Налии! Тая, ако ще я гледаме, поне да циври или да прави циркове да ни забавлява. :3fdb8960598fa63e:

Ми тя за друго не става и без това. Скучно ме е, нека има драмааааа. Сега чакам фен на Райна да ме прокълне. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Променена е драстично в сравнение с демото.

Ами, ако я беше пуснала лятото, щеше да е един от топ хитовете. Тя и сега ще е хит. Още 1-2 ходения на дискотека и сам ще се увериш в това.

Едва ли ще мине по хитовост дори "Въртележката", иначе е приятна.

Сподели в други сайтове

Попитах те коя зодия си. :feminist_en:

Ми тя за друго не става и без това. Скучно ме е, нека има драмааааа. Сега чакам фен на Райна да ме прокълне. :3fdb8960598fa63e:

Зодията на всички президенти и султани, заслужено оглавяваща зодиака 🤣🤣🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Каза капцитетната, която не спря да възхвалява най-голямата боза това лято. Преглътни го, отново ще ти де наложи да слушаш поредния хит на тази, която не понасяш.

Райна мачка с хитове тая година. Почти 6 млн. на едната и 3 на другата

Въобще не е зле. Аз очяквам пак да изкърти.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...