Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Зодията на всички президенти и султани, заслужено оглавяваща зодиака 🤣🤣🤣 И тя е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Едва ли ще мине по хитовост дори "Въртележката", иначе е приятна. Готов съм на всякакви басове, на челни стойки с теб, знаеш, винаги съм насреща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Попитах те коя зодия си. Ми тя за друго не става и без това. Скучно ме е, нека има драмааааа. Сега чакам фен на Райна да ме прокълне. Ти си по заклинанията скъпа. Поздрав с любимата ти “Бразилка”. Обичаш ли да тлъркваш, Стеле? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Как прецени, че ми влияе? 😊 Добре, де - харесва ти. Не е лошо, само отбелязвам. Казах ти, че и аз си падах по някои маанета на Мира. :ДДД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Да не забравяме, че освен Луна, и Тоти бърка нов хит. Къде го бърка, това да не и е клизма, че да бърка. Я да бяга във фитнеса :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 -луна-атакува-посред-нощ-парламента-на-кон---полиция-я-охранява-на-жълтите-паве-news790355.html Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Добре, де - харесва ти. Не е лошо, само отбелязвам. Казах ти, че и аз си падах по някои маанета на Мира. :ДДД О, нищо лошо, разбира се. Аз си обожавам Изтока и го изучавам постоянно, но тук не е ставало въпрос и затова се учудих дали звездите ти го говорят 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ти си жалка,не го ли разбра.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Къде го бърка, това да не и е клизма, че да бърка. Я да бяга във фитнеса :1000 (29): На котлона бърка манджа, че да има после материал за освобождаване 🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 О, нищо лошо, разбира се. Аз си обожавам Изтока и го изучавам постоянно, но тук не е ставало въпрос и затова се учудих дали звездите ти го говорят 😁 Навързах нещата, но свръхестествени заложби нямам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Навързах нещата, но свръхестествени заложби нямам. Може и да имаш, но да не знаеш. Джин от бутилка ти го казва! https://pik.bg/първо-в-пик-луна-атакува-пос...news790355.html Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 @Любими Тая "Въртележка" има едва 2.5 млн. Деса ще я прегази като бетонобъркачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Нещо и аз не разбрах истерията по "Крепост" още преди години... "Феникс", "Очакване", "Не заслужаваш", "Лабиринт", "На неверен да съм вярна", "Врано конче" - да, ако говорим за целия албум. Дори "Заблуда", на която с теб се кефим много. "Феникс" никога не ми е харесвала, останалите са повече от добри! А "Заблуда" е просто върховно нещо. Защо пропускаш Галена ? Всеки път ме набеждаваш за фен на Яница и Емануела те са в края на топ10. Камелия, Галена, Цура са ми топ3. От там на сенне другите. Ма Тереза пее по-добре от леля ти, кво си говориш. Поне я чуй. Ами Галена и тя не блести с някакво пеене, скъпи! Стига се излага вече, коя е тая Тера? Повече пеела от леля?! Тая никаквица не става и за икономка на мега звездата, Сашкондри! Коя е изобщо и откъде се пръкна? Може да я вземат, да държи на Стояна бозукито, докато оная дребната храни малкия Иванчо с едната ръка и попива потта от челото на кралица Калуда с другата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 @Любими Тая "Въртележка" има едва 2.5 млн. Деса ще я прегази като бетонобъркачка! Тя може да има малко гледания, но е страшен хит и постоянно я пускат в дискотеките и ми е на сторита. Ще видиш и приема на концерта как ще е брутален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Каква Яница, каква Камелия бе хора? Деса ще ги смачка още през първите 24 часа. Ще ги срине, но все й е таяяяя, много е добра, много е добраа :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Тя може да има малко гледания, но е страшен хит и постоянно я пускат в дискотеките и ми е на сторита. Ще видиш и приема на концерта как ще е брутален. Гледа ли един пич как изкъртва стените на хотелска стая с чук, докато се раздава на тая песен? Знам, че я пускат, обаче очевидно хората не я слушат доброволно, като са си в тях. А, я кажи, тая "Името ти" такъв страшен хит ли е по клубовете, какъвто я изкарват тук? Щото и тя не гледам да чупи брояча на тубата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Гледа ли един пич как изкъртва стените на хотелска стая, докато се раздава на тая песен? Знам, че я пускат, обаче очевидно хората не я слушат доброволно, като са си в тях. А, я кажи, тая "Името ти" такъв страшен хит ли е по клубовете, какъвто я изкарват тук? Щото и тя не гледам да чупи брояча на тубата. Не, прати ми го. Много хора си я пускат доброволно, чувам я постоянно от коли и ми е на сторита. Това ще стане един от най-големите хитове на Яница. Тя тръгна да качва много гледанията, на 9-тия ден направи 120 хиляди и след това Преслава като я избута от тренда паднаха. И да, на Камелия я пускат почти навсякъде. Реакцията не е като за мегахит, но става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Феникс" никога не ми е харесвала, останалите са повече от добри! А "Заблуда" е просто върховно нещо. Ами Галена и тя не блести с някакво пеене, скъпи! Стига се излага вече, коя е тая Тера? Повече пеела от леля?! Тая никаквица не става и за икономка на мега звездата, Сашкондри! Коя е изобщо и откъде се пръкна? Може да я вземат, да държи на Стояна бозукито, докато оная дребната храни малкия Иванчо с едната ръка и попива потта от челото на кралица Калуда с другата. Поздравявам те с тоя хит на любимката ти Камс, до като ти намеря лайв на Тереза и след това не признаеш,че Ванча не мой й се опре ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Каква Яница, каква Камелия бе хора? Деса ще ги смачка още през първите 24 часа. Ще ги срине, но все й е таяяяя, много е добра, много е добраа :1000 (19): С микса на Зоопарк и Топ ли :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Поздравявам те с тоя хит на любимката ти Камс, до като ти намеря лайв на Тереза и след това не признаеш,че Ванча не мой й се опре ! Мадам Калуда с разкошната дуда е сравнявана само и единствено с хай лайв особа от нейния калибър, каквато е Глория. Не ми пробутвай някакви боклучарки без нито един хит, за да ги слагаш до певицата на всички години, награждавана за най-добро пеене на живо един милион пъти! По-добре правете на тая Тера подходящо си-ви и го пращайте да кандидатства за работа при мадам Ванча - казах ти, че става да държи бозукито на Стойка в паузите, докато терминаторката пуши десетата си цигара по цица на терасата, сочейки среден пръст към хейтърите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Мадам Калуда с разкошната дуда е сравнявана само и единствено с хай лайв особа от нейния калибър, каквато е Глория. Не ми пробутвай някакви боклучарки без нито един хит, за да ги слагаш до певицата на всички години, награждавана за най-добро пеене на живо един милион пъти! По-добре правете на тая Тера подходящо си-ви и го пращайте да кандидатства за работа при мадам Ванча - казах ти, че става да държи бозукито на Стойка в паузите, докато терминаторката пуши гола на терасата, сочейки среден пръст към хейтърите... Ти виждала ли си я? Да не си надничала през ключалката на съблекалнята й на някое участие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Янева - айде сега ми кажи, че не пее по добре от Ванча. https://www.instagram.com/p/BWTRAWzFnhf/?ut...id=8ptqfnnbu5k1 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...p;id=1713320314 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...p;id=1713320314 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Ти виждала ли си я? Да не си надничала през ключалката на съблекалнята й на някое участие? Надничах, но от Стояна, която оправяше презрамките и чашките на сутиена на маман Калуда, не можах да видя почти нищо. И все пак, всичко по лелята е разкошно, какво остава за венериния хълм... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Деса вече чукна 100К... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Краааай, Сашкони! Захвърлям всички албуми на айтоската кралица в камината, забравям за нея, за Глора, за Деса, за Стораро... Вече ще слушам само Терезка! То глас, то чудо... Понякога наистина ме изумяваш! Тая е по-дебилна даже от Алисия Джексън, на която също се кланяш! Явно Кама през всичките тези години наистина е оказала пагубно влияние върху слуха ти. Макар и тя да е за предпочитане пред това нещастно девойче, което ни рекламираш неуспешно цяла вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари