Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 На Галена излиза след 3 дни. Много е коварна. Трябваше да изчака още, ако извади мегахит ще отклони вниманието от "Да гори в любов". Дано изкара провал! Фаст, съгласен ли си? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Много е коварна. Трябваше да изчака още, ако извади мегахит ще отклони вниманието от "Да гори в любов". Дано изкара провал! Фаст, съгласен ли си? Изобщо не е коварна, така се прави! Почвай да правиш заклинания от сега, ще са ти нужни повече сили, защото Галя ще пръсне този път! Галин пуска новата си песен много скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Фаст, защо си изтри коментара? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 11 години по-късно Пресито продължава да мачка като психопатка! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Райна се очертава да ги пръсне с Хит Микс 2018 на 4 декември. Дано я бутнат поне към втората половина на концерта. Ако не да я сложат след Роксана поне този път, а не както по принцип след Борис Дали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 На Галена излиза след 3 дни. В Дубай ли е снимала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Райна се очертава да ги пръсне с Хит Микс 2018 на 4 декември. Дано я бутнат поне към втората половина на концерта. Ако не да я сложат след Роксана поне този път, а не както по принцип след Борис Дали. Където е текло пак ще тече. Много силна и разнообразна есен за чалгата. Райна се завърна с пълна сила. Сега да пусне и албума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Снощи на откриването на Secrets в Пловдив, пя Преслава. След първата част Дж-я я изпрати с шефката и тя каза "Е вече не съм номер едно" ПП. На Камелия песента е е*ати хита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 ПП. На Камелия песента е е*ати хита. Абсолютно, песента е тотален хит по дискотеките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Снощи на откриването на Secrets в Пловдив, пя Преслава. След първата част Дж-я я изпрати с шефката и тя каза "Е вече не съм номер едно" Поня те е реалист, за разлика от феновете й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Поня те е реалист, за разлика от феновете й. Със сигурност го е казала в друг контекст - че вече не е звездата на вечерта. Абсурд да си признае това, което си мислите! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Снощи на откриването на Secrets в Пловдив, пя Преслава. След първата част Дж-я я изпрати с шефката и тя каза "Е вече не съм номер едно" ПП. На Камелия песента е е*ати хита. След тази огромна опашка е по-вероятно да каже, че пак е номер едно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 След тази огромна опашка е по-вероятно да каже, че пак е номер едно. Ама тя си е номер едно - тази година няма никакво съмнение за това! Галена загуби позиции с няколко провала. Това е истината - и не преписвайте “Шефката” за неин хит, тъй като песента си е на Стораро и дори не е дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Снощи на откриването на Secrets в Пловдив, пя Преслава. След първата част Дж-я я изпрати с шефката и тя каза "Е вече не съм номер едно" ПП. На Камелия песента е е*ати хита. Гледахме сторита от там Вижда се как гърмят на нея. А някои и предричаха провал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Гледахме сторита от там Вижда се как гърмят на нея. А някои и предричаха провал В Търново на нея има много по-силна реакция от тази на " Да гори в любов" (например) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 В Търново на нея има много по-силна реакция от тази на " Да гори в любов" (например) Така е ... , ще снимам довечера ☺ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Вдясно от Несебър - на Слънчев бряг, братле! Там забих си гадже, готин депутат! Lelqtian, приемаш ли този трак толкова добре както "Перденца"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Вдясно от Несебър - на Слънчев бряг, братле! Там забих си гадже, готин депутат! Lelqtian, приемаш ли този трак толкова добре както "Перденца"? Ти май изпуши? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Може да гласувате за Преслава-Завинаги твоя в "Реализираните"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Много ме радва чалгата тази есен. Изглежда така ще е вече - есен и зима силни сезони, пролет и лято трагедия. Трябва да правят зимни турнета. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Много ме радва чалгата тази есен. Изглежда така ще е вече - есен и зима силни сезони, пролет и лято трагедия. Трябва да правят зимни турнета. :1000 (29): Важното е, че се окопитиха. До август бяха катастрофални и доста сериозно се бях притеснил за оцеляването на жанра :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Вижте на 3:00. Култово. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 https://www.instagram.com/p/BpZiKNGB3Sc/?ut...id=anre7iz1vud1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Вдясно от Несебър - на Слънчев бряг, братле! Там забих си гадже, готин депутат! Lelqtian, приемаш ли този трак толкова добре както "Перденца"? Не, разбира се. Голям топ е, но просто никой трак не може да измести Перденца от топ 1! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари