Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Деса е на 40 години и е с вид на трътлеста лелка - чистачка. Меко казано е милф-ско да пее подобни неща, но тя си знае, някои може да се възбуждат :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Деса е на 40 години и е с вид на трътлеста лелка - чистачка. Меко казано е милф-ско да пее подобни неща, но тя си знае, някои може да се възбуждат :1000 (29): Глупости, изобщо не мяса на лелка, въпреки подпухналостта си. И въпреки 40-те си, в лице продължава да има нещо младежко в нея, да не кажа дори детиснко на моменти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Деса верно ли е на 40? Мислех, че е наборка на Кама и Глора. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Глупости, изобщо не мяса на лелка, въпреки подпухналостта си. И въпреки 40-те си, в лице продължава да има нещо младежко в нея, да не кажа дори детиснко на моменти. Заприличва на Ванча в дебелия период. Това детско в лицето се дължи именно на килограмите, подпухнала и бузеста е. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 На 39 е още. Такава дълга и пълноценна кариера, а още няма 40 хах. Някой има ли наблюдения как върви парчето в дискотеките? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 На 39 е още. Такава дълга и пълноценна кариера, а още няма 40 хах. Някой има ли наблюдения как върви парчето в дискотеките? Вчера я пуснаха на Showroom 2 пъти. А тази вечер има участие там, ще се ходи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Показа им как се прави. И след 18 години на сцена пак е топ-а. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Деса е на 40 години и е с вид на трътлеста лелка - чистачка. Меко казано е милф-ско да пее подобни неща, но тя си знае, някои може да се възбуждат :1000 (29): Не е хубаво да се говори така. Това даже не е забавно. За всички има място под слънцето :1000 (19): Вчера я пуснаха на Showroom 2 пъти. А тази вечер има участие там, ще се ходи. Гърми здраво нали хахаха Много поздрви :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Не е хубаво да се говори така. Това даже не е забавно. За всички има място под слънцето :1000 (19): Гърми здраво нали хахаха Много поздрви :1000 (29): Искам да кажа да е малко по-премерена. За жена с такъв глас и 20+ годишна кариера понякога има неадекватно и несериозно поведение (и песни). Все едно е дебютантка. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 УНИКАЛНИ !!! https://www.instagram.com/p/BpW-6hXg5__/?fb...jobY5xEFtprI1_s Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Много е коварна. Трябваше да изчака още, ако извади мегахит ще отклони вниманието от "Да гори в любов". Дано изкара провал! Фаст, съгласен ли си? Ох, бе! Галена няма право на слаба песен. Флопне ли сега - край с претенциите, че е номер 1. Ще й кажем чао и да идва следващата, която ще се опитва да седне на трона на императрицата на бг чалгата - Преслава. Историята показва, че с наднормени килограми, плюене по лидерката, св*рки, вани, вафли, богат мъж, ангелски гласове и скъпи клипове, не става. Да дерзаят, че да е интересно. Пък и куинчето да има някакъв стимул и хъс за бачкане. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Вчера я пуснаха на Showroom 2 пъти. А тази вечер има участие там, ще се ходи. Мерси за инфото, значи може и проекта да си изпълни целта. И като гледания върви прилично като за Деси Слава. На третия ден почти 150k. Ако задържи подобно ниво си имаме хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 При леля Ваня лидерството стана и с наднормени килограми Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 При леля Ваня лидерството стана и с наднормени килограми Е, тя е голям глас и правеше убисйтвени песни, какво искаш?! Сашо онзи ден държеше да ме убеди, че някаква Генка пеела по-добре от мис Айтос! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Е, тя е голям глас и правеше убисйтвени песни, какво искаш?! Сашо онзи ден държеше да ме убеди, че някаква Генка пеела по-добре от мис Айтос! Е, сега ... няма гласа на Деса, Преса и Софка примерно. Има си едно кръчмарско вибрато, от което не може да избяга в никоя песен. Естествено това не я прави с лош глас, но не е много широко спектърна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 При леля Ваня лидерството стана и с наднормени килограми Стана ама беше много за кратко. Преслава без проблем я разклати и събори. А Ванчето така силно се търкулна надолу като буренце, че въобще не успя да се противопостави на напиращото за награди и слава - Преси. Ако адашката беше секси мадама и с 10г по-млада, нямаше да е толкова лесно, но уви - и тежестта, и възрастта си казаха думата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Е, сега ... няма гласа на Деса, Преса и Софка примерно. Има си едно кръчмарско вибрато, от което не може да избяга в никоя песен. Естествено това не я прави с лош глас, но не е много широко спектърна. Може да изкара два часа на живо, без да мръдне от тона - нещо, което не сме чували от Деса и Преса... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Ако адашката беше секси мадама и с 10г по-млада, нямаше да е толкова лесно, но уви - и тежестта, и възрастта си казаха думата. Адашката ти винаги е била секси мадама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Преса пък щото няма кръчмарско вибрато и излъчване. С тоя гаргамелски нос е като сърдита сервитьорка от Мугла. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Преса пък щото няма кръчмарско вибрато и излъчване. С тоя гаргамелски нос е като сърдита сервитьорка от Мугла. Айде, айде ... Ванча кога ще изкара "Феномен" или "Лъжа е" по същия начин? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Стана ама беше много за кратко. Преслава без проблем я разклати и събори. А Ванчето така силно се търкулна надолу като буренце, че въобще не успя да се противопостави на напиращото за награди и слава - Преси. Ако адашката беше секси мадама и с 10г по-млада, нямаше да е толкова лесно, но уви - и тежестта, и възрастта си казаха думата. Договорът ѝ с дявола изтече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Айде, айде ... Ванча кога ще изкара "Феномен" или "Лъжа е" по същия начин? Пази Боже! Това са две малоумни песни, с текстове за такива като вас, които са прочели макс две-три книги в живота си! Ние не искаме подобни клишета и напънати врясъци от Ванча! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Пази Боже! Това са две малоумни песни, с текстове за такива като вас, които са прочели макс две-три книги в живота си! Ние не искаме подобни клишета и напънати врясъци от Ванча! Вие искате първични чекии за душове, точки и златни атрибути .. добре че Преса не е падала до там. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 С тоя гаргамелски нос е като сърдита сервитьорка от Мугла. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Много е грозна, милата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Пази Боже! Това са две малоумни песни, с текстове за такива като вас, които са прочели макс две-три книги в живота си! Ние не искаме подобни клишета и напънати врясъци от Ванча! Ох, феновете на Ванча (всичките трима) сте толкова начетени? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари