asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Не е ок само да си фиданка. Аз , като спортуващ човек немога да гледам увиснали жени. Ако ще и 40 кила да са. Колко слаби има с паласки, увиснали задници и кожи. Бляк. На Ванча и гледах скоро клип - ръцете са и мега увиснали, що не се стегне малко? Има време за всичко. Може би затова няма нови клипове. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Тренирай мозъка, Сашка, че тия стегнатите ги видяхме в Брадъра... Така, като те чета, ти също натам си се запътил и като нищо смяташ, че Вапцаров е помагал на българите в Търново срещу отпора срещу Османлиите... Или че Кама е певица - то е същото... Ей не спря да обиждаш. Ми не харесвам Ванча, това не ме прави тъп. Но няма да тръгна да те оспорвам. Обичам да ме подценяват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Да погледнем към небето и да си признаем, че сме се кефили на тая хитачка: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Ей не спря да обиждаш. Ми не харесвам Ванча, това не ме прави тъп. Но няма да тръгна да те оспорвам. Обичам да ме подценяват Не съм казала подобно нещо! По-скоро те считам за повърхностен и се тревожа, че повечето наистина чаровни и симпатични млади хора, какъвто си определено, разсъждават като теб, искат да си правят носовете, зъбите, скулите и т.н., без това да им е необходимо. А и не слушат музиката с ушите си, не се трогват от по-дълбоки и сантиментални неща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ще те мачкам и ще се лигавя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Да погледнем към небето и да си признаем, че сме се кефили на тая хитачка: Ваня тук е топ маценце! Вечен хит и поредната по-яка от "Лъжа е" нейна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Не съм казала подобно нещо! По-скоро те считам за повърхностен и се тревожа, че повечето наистина чаровни и симпатични млади хора, какъвто си определено, разсъждават като теб, искат да си правят носовете, зъбите, скулите и т.н., без това да им е необходимо. А и не слушат музиката с ушите си, не се трогват от по-дълбоки и сантиментални неща... Ти много добре знаеш, че постоянното желание за корекции говори за друг проблем! Вярвам, че не такъв е случаят, разбира се. Тук обичаме да хиперболизираме Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ивана си е топ за годините. Никога не е претендирала за Мис Планета или Мис фитнес... факт, че след като отдлабна има какво да стяга, но е факт също, че не се е засилила да го прави. Жената всякак се харесва на себе си, и на хората, които обичат песните й. И все пак се радвам на новата й фигура, по-свежа е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Ивана си е топ за годините. Никога не е претендирала за Мис Планета или Мис фитнес... факт, че след като отдлабна има какво да стяга, но е факт също, че не се е засилила да го прави. Жената всякак се харесва на себе си, и на хората, които обичат песните й. И все пак се радвам на новата й фигура, по-свежа е. Природата е била благосклонна към Ваня. Да сравним двата дебютни клипа и да видим коя мяза на човек и коя - не: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 При все че Ванча не е първа младост в дебютния си клип! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 При все че Ванча не е първа младост в дебютния си клип! Така е. И нещата пак не са в полза на Петя уродката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Така е. И нещата пак не са в полза на Петя уродката! Ако Пепа не бе станАла звиздъ, сега вероятно щеше да изглежда по-зле, отколкото в Рекета нежен. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Ако Пепа не бе станАла звиздъ, сега вероятно щеше да изглежда по-зле, отколкото в Рекета нежен. Е, да - парите там доста помогнаха. Макар да имаше нещо симпатично в онова момиче, което твърдеше, че не е суетно, че иска само да пее, че не обича да се снима и т.н. Сега вече "пее" предимно в студиото, съсредоточено да не изпадне зад борда и да не пусне дюшеш на Галя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Е, да - парите там доста помогнаха. Макар да имаше нещо симпатично в онова момиче, което твърдеше, че не е суетно, че иска само да пее, че не обича да се снима и т.н. Сега вече "пее" предимно в студиото, съсредоточено да не изпадне зад борда и да не пусне дюшеш на Галя. Комплексарка! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Вчера я пуснаха на Showroom 2 пъти. А тази вечер има участие там, ще се ходи. Ще чакаме да покажеш някое клипче или снимки поне. Ще те мачкам и ще се лигавя Много ме е зарибила песента на "дебеланата". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Камелия каква фенска маса има към днешна дата? Тя пълни клубовете с 3-4 емблематични песни и всички пияници знаят, че прави шоу и нажежава атмосферата, затова са й успешни участията. Това не е фенска маса. Фенска маса тя имаше през 2000 година. Сега да са останали някои по-възрастни, които милеят за времето отпреди 15-20 години и си я обичат от тогава. Те хората до преди "Дразни ме" мислеха, че е спряла да пее. Ти на колко години беше през 2000 година, та се изказваш като последна инстанция тук? Никой не мисли, че Камелия е спряла да пее (освен ти). Защото тя е една от изброимите на едната ръка активни изпълнители от 20 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Ти на колко години беше през 2000 година, та се изказваш като последна инстанция тук? Никой не мисли, че Камелия е спряла да пее (освен ти). Прав, си, мили! Как ще е спирала, като тя дори не е започвала да пее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ще чакаме да покажеш някое клипче или снимки поне. Много ме е зарибила песента на "дебеланата". И мен. Особено как се въргаля във водата-пълни ми очите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Прав, си, мили! Как ще е спирала, като тя дори не е започвала да пее... Тъпият хумор в момента не е уместен, особено като погледнем графика със заетостта за октомври на поне 10 статуетки "Певица на годината" и този на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Тъпият хумор в момента не е уместен, особено като погледнем графика със заетостта за октомври на поне 10 статуетки "Певица на годината" и този на Камелия. Луда по Фокса ще си остана, а се отказвам от Ивана! Луда по Фокса, дори да значи, Камелия пред мен да грачи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И мен. Особено как се въргаля във водата-пълни ми очите! Хаха, мен там не ме кефи. Най ми е готина в колата с шапката. От три пъти смяна на обложката, така и не сложиха такава с тази ѝ визия. Иначе ме кефи и на кадрите с дебелите бутове, където на моменти прави някакви импровизирани движения - много ми е забавна на тях. :1000 (29): А ти марш да гласуваш за Сопранките ни в новата класация! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Хаха, мен там не ме кефи. Най ми е готина в колата с шапката. От три пъти смяна на обложката, така и не сложиха такава с тази ѝ визия. Иначе ме кефи и на кадрите с дебелите бутове, където на моменти прави някакви импровизирани движения - много ми е забавна на тях. :1000 (29): А ти марш да гласуваш за Сопранките ни в новата класация! Ох,и там е яка с кълченето. Представих си се с такава рокличка как се раздавам на този скандален хит :1000 (29): Пак ли? Тъкмо гласувах вчера и те са я започнали отначало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ох,и там е яка с кълченето. Представих си се с такава рокличка как се раздавам на този скандален хит :1000 (29): Пак ли? Тъкмо гласувах вчера и те са я започнали отначало. Хаха, ще си интересна гледка, определено... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Прав, си, мили! Как ще е спирала, като тя дори не е започвала да пее... Би ли ми обяснил ти или някой от другите, които твърдите че Камелия не може да пее на какво основание го казвате? Кама винаги е била: - 100% на живо по концерти и участия - топ 5 прием в концертите на Планета, докато беше в Пайнер, доста често си беше най-добре приетата - единствената (може би) чалгарка която е звезда, а не фон по участията си. Това че освен да пее е и атрактивна като жена и артист не я прави по-малко певица от Ивана. Просто едната освен за слушане става и за гледане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Хаха, ще си интересна гледка, определено... :1000 (29): Нали? И аз така мисля,особено пред някой сборен пункт на травестити. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари