DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 С по-малък нос съм със сигурност! За останалото - оставям го на развинтеното ти въображение, което си превърнал в единствено средство за оцеляване в света на неразрушените девствени прегради, които плачат-плачат в твоя сън, с цветята на надежди млади, останали далеч навън... Еее, ама много лирично. С малки поправки и е готов текст за следващата цигания на свинята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Очакваме ли хитът на годината "Стоп" ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Очакваме хита Леко, леко, леко - ти си будала! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Очакваме ли хитът на годината "Стоп" ? Понеделник??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 До 2006 един тон не е изпяла на живо. И причината очевидно не е била липса на данни, защото от тогава са минали 12 години, в които е пяла на живо при всяка своя изява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Еее, ама много лирично. С малки поправки и е готов текст за следващата цигания на свинята. Това е Николай Лилиев, глупи... Но ти откъде да знаеш?! Днес всички разбраха, че познаваш само Сандра Браун и то по име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И причината очевидно не е била липса на данни, защото от тогава са минали 12 години, в които е пяла на живо при всяка своя изява. Просто гласът ѝ не е красив, меко казано, грачи, понякога фалшивее, не пее красиво. Има много скромни гласови данни. Може да ти изкара една мелодия що-годе правилно, но дотам. Като повечето хора. За модулация, фразировка и всякакви други похвати и дума не може да става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Къде е чудната госпожа от Ловеч,че и с нея да си спретнем един скандал в тази топла нощ? Пак ли се вдъхновява от чужди постове? Ооооо кой се е сетил за мен... Защо търсиш хора които не са ти интересни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Това е Николай Лилиев, глупи... Но ти откъде да знаеш?! Днес всички разбраха, че познаваш само Сандра Браун и то по име. Е, и? Това как изключва казаното от мен. Както Антонина изпя текст на Вапцаров, така и Провисналата ще облече този текст в кючек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Е, и? Това как изключва казаното от мен. Както Антонина изпя текст на Вапцаров, така и Провисналата ще облече този текст в кючек. Огромни дупки в познанията ти, що се касае до класиката на нашата литература. Огромни дупки в познанията ти, що се касае до секс и полови отношения... Огромни дупки, що се касае до познанията ти в сферата на музиката /обяснявайки, че модулацията била певчески похват/. Имаш много работа, любими! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ооооо кой се е сетил за мен... Защо търсиш хора които не са ти интересни? Ами не знам..явно има химия между нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Би ли ми обяснил ти или някой от другите, които твърдите че Камелия не може да пее на какво основание го казвате? Кама винаги е била: - 100% на живо по концерти и участия - топ 5 прием в концертите на Планета, докато беше в Пайнер, доста често си беше най-добре приетата - единствената (може би) чалгарка която е звезда, а не фон по участията си. Това че освен да пее е и атрактивна като жена и артист не я прави по-малко певица от Ивана. Просто едната освен за слушане става и за гледане. Няма за какво да се обясняваме. Всички знаят, че Кама не може да пее. Вокално е по-зле и от Андреа. Това, че е на живо по участия, не означава, че може да пее. За нейните песни не се изисква кой знае какъв глас. Запей си някоя (Ти си, Луда по тебе, Защо повярвах...) и ще видиш, че ще ти се получи. Не се изисква някакъв талант, а просто повечко лигня. Топ прием по концерти също не я прави певица с голям глас. Не виждам връзка между двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ами не знам..явно има химия между нас. Липсвала съм ти, нали? Признай си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Липсвала съм ти, нали? Признай си... Естестввно,но: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Огромни дупки в познанията ти, що се касае до класиката на нашата литература. Огромни дупки в познанията ти, що се касае до секс и полови отношения... Огромни дупки, що се касае до познанията ти в сферата на музиката /обяснявайки, че модулацията била певчески похват/. Имаш много работа, любими! По-голяма дупка от теб няма. Българската литература не ме интересува. Никога не ми е била интересна и не чета. Особено пък поезия. Второ, модулацията е певчески похват, разбира се. Да се променя силата на гласа, да се пее тихо или мощно. Модулация не значи само промяната на тоналността в дадена песен, както си прочеласега набързо в Гугъл.. Така че, опитай пак с нещо друго. А познания по секс като твоите (като самооплождане, например) нямам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 По-голяма дупка от теб няма. Българската литература не ме интересува. Никога не ми е била интересна и не чета. Особено пък поезия. Второ, модулацията е певчески похват, разбира се. Да се променя силата на гласа, да се пее тихо или мощно. Модулация не значи само промяната на тоналността в дадена песен, както си прочеласега набързо в Гугъл.. Така че, опитай пак с нещо друго. Защо си все така нападателен и пускаш злобни коментари към хората? Не си спомням веднъж да си водил нормален разговор тук с някой. Все негативно настроен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Еее, не Leaveandreaalone Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Защо си все така нападателен и пускаш злобни коментари към хората? Не си спомням веднъж да си водил нормален разговор тук с някой. Все негативно настроен. Може би, ако не беше толкова пристрастна и беше прочела разговора назад, щеше да видиш, че пациентката нападна първа на лична основа, както винаги, когато се каже нещо срещу любимата ѝ кючекиня. Каква управителка си на хотел и как се справяш със служителите си, след като имаш толкова слаби качества в един форум, където всичко е написано и се вижда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 По-голяма дупка от теб няма. Българската литература не ме интересува. Никога не ми е била интересна и не чета. Особено пък поезия. Второ, модулацията е певчески похват, разбира се. Да се променя силата на гласа, да се пее тихо или мощно. Модулация не значи само промяната на тоналността в дадена песен, както си прочеласега набързо в Гугъл.. Така че, опитай пак с нещо друго. А познания по секс като твоите (като самооплождане, например) нямам. Дупката е между краката ми, но всички знаем, че ти не си виждал на живо каквото и да било от този сорт. Личи си, че българската литература не те интересува и не четеш, нямаше нужда от разяснения. Мога да опитвам ежеминутно, но няма кой знае какъв смисъл, тъй като ти си по презумпция нещастен, което означава, че не подлежиш на промяна и премоделиране! Освен да пробвам с една чудодейна песен, ако и тя не подейства, не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Защо си все така нападателен и пускаш злобни коментари към хората? Не си спомням веднъж да си водил нормален разговор тук с някой. Все негативно настроен. С мен е водил нормален разговор! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Дупката е между краката ми, но всички знаем, че ти не си виждал на живо каквото и да било от този сорт. Личи си, че българската литература не те интересува и не четеш, нямаше нужда от разяснения. Мога да опитвам ежеминутно, но няма кой знае какъв смисъл, тъй като ти си по презумпция нещастен, което означава, че не подлежиш на промяна и премоделиране! Освен да пробвам с една чудодейна песен, ако и тя не подейства, не знам... Любимата ми Ванчова песен от упадъчния й период! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Еее, не Leaveandreaalone Прилича на Цецка Цачева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Любимата ми Ванчова песен от упадъчния й период! Ходеща в полето е чудна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Дупката е между краката ми, но всички знаем, че ти не си виждал на живо каквото и да било от този сорт. Личи си, че българската литература не те интересува и не четеш, нямаше нужда от разяснения. Мога да опитвам ежеминутно, но няма кой знае какъв смисъл, тъй като ти си по презумпция нещастен, което означава, че не подлежиш на промяна и премоделиране! Освен да пробвам с една чудодейна песен, ако и тя не подейства, не знам... Не съм вече много убеден къде точно е дупката ти. Чудодейната песен не подейства. Не можа да ме промени и премоделира в Иванин дебил със синдром на Търнър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Прилича на Цецка Цачева Милата знае, че мъжът ѝ пак ще яде бой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари