Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не съм вече много убеден къде точно е дупката ти. Чудодейната песен не подейства. Не можа да ме промени и премоделира в Иванин дебил със синдром на Търнър :3fdb8960598fa63e:
Ти не си особено убеден по казусите за човешките дупки, да. Позазяпай се във фитнеса, човек се учи цял един живот. Да пробваме с друга песен - чудо! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Може би, ако не беше толкова пристрастна и беше прочела разговора назад, щеше да видиш, че пациентката нападна първа на лична основа, както винаги, когато се каже нещо срещу любимата ѝ кючекиня.

Каква управителка си на хотел и как се справяш със служителите си, след като имаш толкова слаби качества в един форум, където всичко е написано и се вижда?

Ами справям се и то много добре. Тук не става дума дали съм чела или не. Нито за това дали тя те е нападнала първа. Аз ти говоря попринцип, че така се държиш в много ситуации. Ето, дори сега аз те питам нещо и то без да се заяждам, а ти го обръщаш на лична основа и коментираш работата ми, което няма нищо общо с форума.

Сподели в други сайтове

Милата знае, че мъжът ѝ пак ще яде бой.
Макар и с четворна гуша, жената има мъж. Ти можеш ли да се похвалиш с поне една от тези двете придобивки? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ти не си особено убеден по казусите за човешките дупки, да. Позазяпай се във фитнеса, човек се учи цял един живот. Да пробваме с друга песен - чудо! :Vishenka_05:

Стига си пробутвала кавърите на алчната мазница. Нямаш друго в живота си, освен тази жена. Поне нейната дупка да беше видяла.

Сподели в други сайтове

Ходеща в полето е чудна! :Vishenka_05:

Отива й много с покрита коса, нека така се появи на концерта! Време е да представи тази песен на голяма сцена, макар и в полупразна зала!

Изслушах я два пъти докрай и благодарих на Бога за чудесата, които ми се случват напоследък!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Стига си пробутвала кавърите на алчната мазница. Нямаш друго в живота си, освен тази жена. Поне нейната дупка да беше видяла.
Авторски песни ти дадох, сладкишче! Но ми допада как постепенно истерясваш. :Vishenka_05:

А за нейната дупка копнея от 2002 година! :3fdb8960598fa63e: Но това е стара история, ако ти е любопитна, да я споделя...

Сподели в други сайтове

А ти имаш ли? :1000 (29):
Обожавам да ми отговорят на въпроса с въпрос. Това изчерпва нещата, показвайки ми, че съм напипала болно място и съм стрелнала в яблъчка! :3fdb8960598fa63e:

Отива й много с покрита коса, нека така се появи на концерта! Време е да представи тази песен на голяма сцена, макар и в полупразна зала!

Изслушах я два пъти докрай и благодарих на Бога за чудесата, които ми се случват напоследък!

Да пресъздадат църква на сцената чрез декори и лелча да коленичи, покрита с бяла мантия и да забие този вечен хит! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Обожавам да ми отговорят на въпроса с въпрос. Това изчерпва нещата, показвайки ми, че съм напипала болно място и съм стрелнала в яблъчка! :3fdb8960598fa63e:

Да пресъздадат църква на сцената чрез декори и лелча да коленичи, покрита с бяла мантия и да забие този вечен хит! :Vishenka_05:

Задължително да е боса!

Във втората част от микса да свали булото и да забие:

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Авторски песни ти дадох, сладкишче! Но ми допада как постепенно истерясваш. :Vishenka_05:

Нейните авторски не струват 5 пари.

Изтерясвам, я. Да ме видиш тука - крещя, чупя, скачам от яд заради едно генетично недоразумение :3fdb8960598fa63e:

Айде, поздрав за теб и нероден Петко

Сподели в други сайтове

Изтерясвам, я. Да ме видиш тука - крещя, чупя, скачам от яд заради едно генетично недоразумение :3fdb8960598fa63e:

Айде, поздрав за теб и нероден Петко

Пише се истерясвам. Не го очаквах от теб!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ами нямам мъж или четворна гуша, ако това те интересува и не виждам защо тези неща биха били за хвалба в моя случай. А ти сега ще ми отговориш ли? Много ме интересува този въпрос.

Сподели в други сайтове

Генетиката е дълбинна и сложна метерийка, Дарки, не ходи там! :Vishenka_05:

Кали също харесвам, благодаря за поздрава! Бива я в модулациите! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

До 2006 един тон не е изпяла на живо. :mf_surrender:

Камелия пее официално от 1988 година. Тогава не само ти не си бил роден, но и не си бил в плановете на баща си. А тя тогава е в бенд, с двама музиканти, завършили Консерваторията, а единият има над 400 авторски песни за всякакви видове изпълнители и стилове. Логично е, да е научила нещо от тях, дори само да си усъвършенства уменията като пианистка. Но това е прекалено сложно за твоята база данни, която видно е с памет като на флашка от края на 90-те, когато Камелия пее всяка вечер някъде на живо, с едни микрофони с кабели по 30 метра и бенд на живо просто защото такова животно като синбек, плейбек или други такива номера за спестяване на усилия и криене на неможене, така характерни за днешната Преслава (примерно) не съществуваха. Очевидно е, че след този мой пост ще изглеждаш доста тъпо на околните, но пък откъде да знаеш тези неща за Кама, като в тиквата ти е само Преслава? Ето докъде води псевдо самочувствието и липсата на обективен поглед върху бизнеса. Не намирам за сериозно въобще, да те питам как така през 2006 година Кама "пропя" (по скалата на "преслината" дебилост) и веднага и се получи, че и отнесе целия Пайнер без Ивана, но и нея я подреди в рамките на година след това. Сигурно е щото никога един тон не е изпяла в живота си до 2006 година, нали?

Двама бездетни, които такива и ще си останат цял живот, да не коментират чуждите деца! :whistling:

Изключително посредствено изявление, на низша категория индивид, при който еволюцията (по Дарвин) трудно би имала успех.

Сподели в други сайтове

Любимо ми е, макар и крадено! С тази песен Ванча се завърна, но после пак изчезна.
Е, върна се за мъничко:

Пише се истерясвам. Не го очаквах от теб!
Човекът не обича да чете и е над тези неща! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...