Vancho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Искам пред всички да се извиня на единствения потребител, към който съм си позволявал по-агресивно, че дори и целенасочено подигравателно отношение. И това е Янева. Извинявай. Четейки постовете ти, откривам, че всъщност имаме сходно мислене за доста неща. Абсолютно разбирам, защо не искаш да се показваш. Имаш това право и добре правиш. Всички в този форум понякога се държим инфантилно и често прибързваме със заключенията си за другите, на база въодушевени, дори истерични пристъпи. Направих си грешни изводи за теб. Надявам се да приемеш извинението ми. За да не е спам - заставам зад Фаст и класацията му. Ако някой не е съгласен - да си направи своя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Напоследък преоткривам песните на Рексона. Ей тази е много здрава. Остана в сянката на "Моето слабо място" тогава, а е страшно добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Напоследък преоткривам песните на Рексона. Ей тази е много здрава. Остана в сянката на "Моето слабо място" тогава, а е страшно добра. A aз ето тази. Страхотна песен и трудна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 A aз ето тази. Страхотна песен и трудна. О, да, аз нея още тогава я харесвах. Изобщо Роксана е някак много противна, но песните ѝ са много добри. Дори кючеците като "Няма слабо", "Ти да си", "За тебе, бебе" са много мелодични и не отвращават като повечето цигании от този тип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Рокса има яки песни, просто е гнусна. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 И ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МОЛЯ ЗА ЦЕЛУВКИТЕ ОМАЙНИ !!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 И ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МОЛЯ ЗА ЦЕЛУВКИТЕ ОМАЙНИ !!! Петра е несравнима. Едно време много ѝ се кефих, даже бях изнудил смутените си родители да ми купят Котаците и маците, защото бях единствения в семейството с такива музикални вкусове :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ох.... как се е накичила с гирлянда в циците. :roll1: :roll1: Уникална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Още един паметен момент от дискографията ѝ. Няма да забравя една сутрин към уни как я надувах в автобуса. Предполагам заради мен за първи път е звучала Петра в Дания. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Още един паметен момент от дискографията ѝ. Няма да забравя една сутрин към уни как я надувах в автобуса. Предполагам заради мен за първи път е звучала Петра в Дания. :1000 (19): Паметен трак! Коментирай текста: Днес бързам и не на шега букет с маргарити да купя, туй каза ми стара жена - предсказвали те любовта! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Паметен трак! Коментирай текста: Днес бързам и не на шега букет с маргарити да купя, туй каза ми стара жена - предсказвали те любовта! Кралица на модерните градски легенди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Кралица на модерните градски легенди! :roll1: Може да пуснеш на твоите датски колеги шедьоврите - Перденца, Данъци и Дай една ракия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Искам пред всички да се извиня на единствения потребител, към който съм си позволявал по-агресивно, че дори и целенасочено подигравателно отношение. И това е Янева. Извинявай. Четейки постовете ти, откривам, че всъщност имаме сходно мислене за доста неща. Абсолютно разбирам, защо не искаш да се показваш. Имаш това право и добре правиш. Всички в този форум понякога се държим инфантилно и често прибързваме със заключенията си за другите, на база въодушевени, дори истерични пристъпи. Направих си грешни изводи за теб. Надявам се да приемеш извинението ми. За да не е спам - заставам зад Фаст и класацията му. Ако някой не е съгласен - да си направи своя. Отдавна съм забравила, скъпи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Може да гласувате в "Реализираните" за Райна ТУК !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Вече се знае цялата истина от 1-во. За несполучливия опит на тази девойка да бъде певица,за връждата с Глория и Митко Пайнера, който и съсипват целия живот! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 От Планета са казали че ще има концерт, дори и пред 50 човека, защото залата вече била наета и всичко е уредено. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :clap: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Нещо не се говори за клипа на Галена... Пак ли няма да излезе? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Нещо не се говори за клипа на Галена... Пак ли няма да излезе? :1000 (29): Затова пък се говори, че Миле Китич я е избрал за концерта си... ЦЪК :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Затова пък се говори, че Миле Китич я е избрал за концерта си... ЦЪК :1000 (19): Това се знае вече. Радвам се, че е избрал нея. Жалко само, че нашите чалга звезди не правят концерти, а ходят да подгряват чуждите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Това се знае вече. Радвам се, че е избрал нея. Жалко само, че нашите чалга звезди не правят концерти, а ходят да подгряват чуждите. Това е положението в момента и нищо не може да се направи. А така ще бъде, докато нашите продуценти правят халтури само за пари. Така ще бъде, защото нашите продуценти съзнателно и користно изкривиха пазарната конюнктура преди 20 години и фаворизираха едни добри изпълнители, но баш лидерите мачкаха, за да ги накажат, унизят, депресират, демотивират и след това игнорират. Мислеха, че са толкова големи тарикати, че да им се размине. Е, не познаха! И сега си носят мъчно кръста към хълмът Голгота извън стените на Йерусалим, а унизените се надсмиват над горката им съдба и ги замерят с камъни по пътя им както преди 2018 години.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Това е положението в момента и нищо не може да се направи. А така ще бъде, докато нашите продуценти правят халтури само за пари. Така ще бъде, защото нашите продуценти съзнателно и користно изкривиха пазарната конюнктура преди 20 години и фаворизираха едни добри изпълнители, но баш лидерите мачкаха, за да ги накажат, унизят, депресират, демотивират и след това игнорират. Мислеха, че са толкова големи тарикати, че да им се размине. Е, не познаха! И сега си носят мъчно кръста към хълмът Голгота извън стените на Йерусалим, а унизените се надсмиват над горката им съдба и ги замерят с камъни по пътя им както преди 2018 години.... :1000 (19): Ами те нашите продуценти не са и кой знае какви продуценти вече. Каквото си направят изпълнителите сами- направят. А точно на тях не им се занимава с концертна дейност. За сметка на това тези от други жанрове мачкат с пълна сила там и създават впечатлението, че едва ли не чалгата не може като тях. Скандау с 5 хита ще напълнят Арена, струва ми се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 И ще я напълнят, защото обявяват концерта в пика на кариерата си. Ако Преслава беше направила концерт 2007 или Галена 2014, да кажем, сигурно и те щяха да напълнят поне НДК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Скандау с 5 хита ще напълнят Арена, струва ми се. Няма да напълнят нищо "Скандау". Фънки много добре обясни защо тази сутрин по БНТ 1. Младите хора избягаха от България. 2 500 000 души в активна възраст са зад граница. България е пустиня и е само въпрос на време да го разберат и в големите градове. Вече няма и селяни от провинцията да запълнят гладът за свежа кръв в големите ни градове. Просто няма кой да ходи по концертите. България е с 1 500 000 души по-малко отколкото през 2000-та година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 И ще я напълнят, защото обявяват концерта в пика на кариерата си. Ако Преслава беше направила концерт 2007 или Галена 2014, да кажем, сигурно и те щяха да напълнят поне НДК. Точно. Много добър момент избират. Но въпросните две навярно и днес биха могли да направят нещо в НДК с добра организация. Няма да напълнят нищо "Скандау". Фънки много добре обясни защо тази сутрин по БНТ 1. Младите хора избягаха от България. 2 500 000 души в активна възраст са зад граница. България е пустиня и е само въпрос на време да го разберат и в големите градове. Вече няма и селяни от провинцията да запълнят гладът за свежа кръв в големите ни градове. Просто няма кой да ходи по концертите. България е с 1 500 000 души по-малко отколкото през 2000-та година. Те още първите дни продадоха към 2000-3000 билета т.е повече от Пайнер. :1000 (29): Дечицата и тийнчетата, които са им фенове, но не могат да посещават дискотеки, купуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Някой коментирал ли е, че "Луда по тебе" на Кама в момента прави бая гледания от Сърбия, понеже е била включена в някакъв сръбски филм, който явно е доста вървежен. Отворете някой клип в youtube, има маса коментари на сръбски с по 1000-1500 харесвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари