Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ххаххааааа... как да си замълча, бе как? Наистина бях решила да спра да говоря за "Шефката", но има кой да го направи вместо мен. И това в национален ефир в най-гледането в момента предаване. Нещо по въпроса, а? Златка и Цецо пеят "Шефката" и я обявиха като песен на Галена. :1000 (6): Сега някой да посмее да се обади, че не коментират Галена по националните телевизии. Даммм, песента изобщо не е хит... Сори, но нямаше как да пропусна да ви го натреса мили мои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Galena ft. Toni Storaro Предпочитам кючека на Деска отколкото това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Заради такива песни ме е срам да казвам,че слушам чалга.Хората сигурно още си мислят,че се възпяват простотиите от 90-те Коментирай Вулева,май е откачила съвсем вече.Представяш ли си да бяха с Галена вътре и да я съсипе. По принцип не харесвам кючеци.Трябва много , много да съм пияна , че да ми харесат Вулева наистина не е наред,усещам провокация ала Луна,ама всички знаем,че Луна е единствена по рода си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Предпочитам кючека на Деска отколкото това. За жалост кючека на Деска няма да стане чак такъв хит, че да говорят за него в национален ефир. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 По принцип не харесвам кючеци.Трябва много , много да съм пияна , че да ми харесат Вулева наистина не е наред,усещам провокация ала Луна,ама всички знаем,че Луна е единствена по рода си Ааа,не се прави.Не си ли се разбивала на "Дишай" на Преси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 За жалост кючека на Деска няма да стане чак такъв хит, че да говорят за него в национален ефир. :1000 (29): Е,да не се изхвърляме сега.То и през 2015 пуснаха "Секс за ден" на един купон в Къщата,но никой не смята тази песен за един от най-големите хитове на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Е,да не се изхвърляме сега.То и през 2015 пуснаха "Секс за ден" на един купон в Къщата,но никой не смята тази песен за един от най-големите хитове на Андреа. Е, така по между другото е възможно да я пуснат, сезонно хитче си е точно в момента... На мен още ми е много забавно да си представя как на концерта ще я комбинира с нещо като Бели нощи или Птица-скитница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Сега и ''Мой ангеле'' пееше Цецо. Чалга няма да липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Съжалявам, че Мария в последния момент е отказала да участва. Щеше да е паметно с нея и Албена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ххаххааааа... как да си замълча, бе как? Наистина бях решила да спра да говоря за "Шефката", но има кой да го направи вместо мен. И това в национален ефир в най-гледането в момента предаване. Нещо по въпроса, а? Златка и Цецо пеят "Шефката" и я обявиха като песен на Галена. :1000 (6): Сега някой да посмее да се обади, че не коментират Галена по националните телевизии. Даммм, песента изобщо не е хит... Сори, но нямаше как да пропусна да ви го натреса мили мои Голям праз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Е, така по между другото е възможно да я пуснат, сезонно хитче си е точно в момента... На мен още ми е много забавно да си представя как на концерта ще я комбинира с нещо като Бели нощи или Птица-скитница. За съжаление сигурно ще чуем само предстоящата на Емануела. Със сигурност ще я рекламира по някакъв начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Сега и ''Мой ангеле'' пееше Цецо. Чалга няма да липсва. Цецо Андреев ще има предостатъчно време в този "Брадър" да обясни на Емануела някои неща в чалгата..... примерно...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 А кой беше казал, че в Брадъра вече няма да има чалга и подобни изказвания? Почти няма участник там, който по някакъв начин да няма допир с чалгата. Чалгата превзе ефира на НОВА. Дори един от водещите е такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Голям праз. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Налии? За теб явно е голям щом го казваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ааа,не се прави.Не си ли се разбивала на "Дишай" на Преси? Guilty pleasure ми е Но аз не я възприемам за кючек.За мен кючеци са Милионерче , Най-добрата фирма , Kiss me baby и т.н. Как ти се стори Андри в "На кафе"?На мен ми изглеждаше щастлива и сигурна в себе си.Много ме изкефи как се раздаде на мача на Кубрат.А тук бяха готови да я линчуват,че за пиар е отишла..Радвам се,че не са се разделили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 За съжаление сигурно ще чуем само предстоящата на Емануела. Със сигурност ще я рекламира по някакъв начин. Жалко, че не си запази баладата да я пусне и рекламира нея сега... а вместо това навярно ще рекламира поредния комерс. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Никой ли във ВИП Брадър не спомена хита на годината "Да гори в любов"? Само "Шефката" ли коментираха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Коментирай,че той не разбра за коя песен става на въпрос докато Златка не спомена Тони Стораро Моля те тихо! Да не чуе Дявола и Стела и Кондомчо да довтасат и пак да се почват някакви обяснения. Не ми се слушат глупостите им Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Какво е това "Да гори в любов"? Някакви клетви ли са? Или песен? Не се сещам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Никой ли във ВИП Брадър не спомена хита на годината "Да гори в любов"? Само "Шефката" ли коментираха? Нормално прости селянки като Златка да не я знаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Какво е това "Да гори в любов"? Някакви клетви ли са? Или песен? Не се сещам ... :D :D ха ха, уби ме! Поредната клетва на Преслава след "Заклевам те" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 :roll1: :1000 (10): :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Пореден тъжен ден за Рамания... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 :roll1: :1000 (10): :1000 (10): Не се шибай по главата, няма да ти помогне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Защо изобщо го споменахте? Сега Стела и Кондомчо няма да млъкнат 1 седмица за това жалко подобие на песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари