Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Нямам причини да се утешавам. Имаш, разбира се. "Шефката" е направила 62К реални гледания вчера, а "Купих ти сърце" 33К. Има доказателства за това. А ти даваш скрийнове само на един от клиповете на първата песен, внушавайки, че тя прави по-малко. Кого мислиш, че ще заблудиш? Остана ли човек тук, който да не е наясно с истината? Очевидно ти е вътрешно, щом се опитваш да извърташ фактите в твоя полза. Човек, който няма причини да се утешава, не би го направил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 7 000 000 за хита "Никакви приятелства". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 6.97 Още не са се обновили. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Преслава от Не се изтриваш не само, че няма слабо, а направо ги изкърти всички. Страхотни проекти, добре разположени във времето и стратегически поднесени с малко медиен шум. Кралица :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Мисля си, че следващия проект на Галена ще е с решаващо значение за нейното оставане в топа. Колкото и да пропагандирате с "Шефката", в последната година ми е трудно да я сложа в топ 3 на фона на Анелия, Преслава и Емануела. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Вече са 7млн. Честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Вече са 7млн. Честито! До няколко дена минаваме “Маракеш” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 ТОП 5 на звездите, които никога няма да видите във „Вип Брадър“ Пета се нарежда Галена. Най-актуалната изпълнителка в момента е обидена на шоуто, за представянето на Преслава за най-добра в жанра, при участието й през 2015 година, когато именно Галена бе спечелила всички класации в жанра си и по всеобщо мнение заслужи наградата "Певица на годината". Освен това певицата в момента държи рекорд по участия, а хонорарът й е най-високият в жанра. Галена снима и най-скъпите клипове в България, а модната й линия облече дори звезди от ранга на Деми Ловато. Така за момента участието на Галена в шоуто минава през огромна цифра. http://hotarena.net/top-5-na-zvezdite-koit...-vav-vip-bradar Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Галена два пъти на сцената на “Арена Армеец“ през декември Една от най-обичаните звезди на българската музика – Галена ще се изяви два пъти на сцената на зала “Арена Армеец“ в София през декември. Първата й поява ще бъде на концерта “17 години телевизия Планета“ на 4 декември. Певицата вече подготвя своето представяне, което няма съмнение, че ще бъде оригинално, бляскаво и запомнящо се, а тези от Вас, които искат да видят на живо шоуто на звездата, могат да закупят билети за събитието от тук. Още повече, че хитовете на Галена винаги са повод за хубави емоции и вдигат на крака всеки истински ценител на поп-фолка. Десет дни след тази изява звездата на музикална компания “Пайнер“ отново ще се появи на сцената на най-голямата концертна зала у нас. Този път обаче като специален гост-изпълнител на юбилейния концерт на сръбската легенда Миле Китич. Певецът лично отправя покана към Галена да се включи в спектакъла, а присъствието й е гаранция за незабравимо шоу и голям купон. Само преди дни изпълнителката зарадва своите многобройни почитатели с нова фотосесия, която реализира с фотографа Костадин Кръстев – Коко. За стайлинга на Галена се погрижи Добромир Киряков, гримът е на Кирил Чалъков, а косите – на Стельо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Галена с номинация за най-добра певица Галена е номинирана за “Best Balkan Artist” от BAMA 2018 /Big Apple Music Awards/ в Лос Анджелис, САЩ. Тазгодишната церемония по награждаване на избраните от BAMA 2018 ще се състои на 23 ноември в легендарния “Dolby Theatre” в Холивуд. Всяка година Big Apple Music Awards връчва отличия за изключителни постижения на артисти и професионалисти от музикалната индустрия. Наградите са създадени през 2004 година и се провеждат ежегодно, като церемонията на BAMA 2018 ще бъде излъчвана в 75 държави. Регионални награди на Big Apple Music Awards са създадени за отличие на най-успешните изпълнители в музикалната индустрия на отделни страни, като е необходимо номинираните имена да бъдат подкрепяни с гласуване в социалните медии от почитателите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Такива амбициозни момичета от малките градове винаги са били много опасни. Както за себе си, така и за останалите. От друга страна и те имат причина да го правят. Като се е повъртяла в София как да се върне в селото си. Крива работа :1000 (21): Деса не беше ли амбициозно момиче от малките градове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Само тук може да чуеш, че да имаш амбиция е нещо лошо и едва ли не незаконно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Деса не беше ли амбициозно момиче от малките градове? Сигурно е, но аз не я намирам за прекоменро амбициозна и на всяка цена. Пък и нейното е подкрепено с голяма доза талант. А по начало такива хора са по-скоро мързеливи, отколкото мега амбициозни. Само тук може да чуеш, че да имаш амбиция е нещо лошо и едва ли не незаконно Това си е лично твой изкривен прочит на това, което съм написал. В амбицията сама по себе си няма нищо лошо, тогава когато е не на всяка цена и подплатена с талант. Така виждам аз нещата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 От вчера до днес - Луда по теб - 136 к. Днеска вечерта пак ще ги засека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 От вчера до днес - Луда по теб - 136 к. Днеска вечерта пак ще ги засека. Не знам как ги засичаш, но по мои изчисления са около 30К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не знам как ги засичаш, но по мои изчисления са около 30К Ами влизаш в темата на Камелия и виждаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ами влизаш в темата на Камелия и виждаш. Сашо дай линк на песента, че не знам коя от всички е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Сашо дай линк на песента, че не знам коя от всички е Е те са няколко клипа. Не виждаш ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ама тия гледания на "Луда по тебе" идват от чужбина. Не се броят. Чао. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ама тия гледания на "Луда по тебе" идват от чужбина. Не се броят. Чао. Броят се. Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Луда по тебе (2000): 130К/ден Името ти (2018): 23К/ден Чао-чи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Луда по теб - 130 к Шефката - 62 к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Луда по теб - 130 к Шефката - 62 к не е вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Луда по тебе била ли е хит в Сърбия около 2000? Ако не, сърбите малко късничко се сещат. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари