Danny Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Клип не на светово ниво а на КОСМИЧЕСКО !!!!!! ЛИДЕРКА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Гери снима първа в космоса! :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Гери снима първа в космоса! :1000 (1): На Гергана бяха специални ефекти, Галена е пътувала до Луната за този клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Космическо падение. Много гадно изпяванеее, супер мазно и гадно. Очаквах нещо повече. Клипът е ефектен и дотам. А сега може да разберемот кого се е вдъхновила Десислава да пуска парче в подобна стилистика :1000 (29): Песните с нейните са с еднотипна структура. Всички могат да са спокойни, никой няма да мине Да гори в любов :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Песента на Галена не е нищо особено, но то и "Да гори в любов" е така, а пък гръмна много сериозно, така че не знам какво да очаквам. При всички случаи вече не мога да съм фен на Галена с такава посредствена продукция. И все пак 5-6 години държа страшно високо ниво - от "Аз" до "Моро му". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 На Гергана бяха специални ефекти, Галена е пътувала до Луната за този клип. Само до Луната ли? Така и така е тръгнала, поне до Марс да се беше кълчила. :1000 (29): Готина е песента, но тази новата вълна на Ганев ми е като 00'те години на Ара, не знам защо. Което не е лошо, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ето това е първата космическа повелителка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Галена с леопардовото така напомни колко селска пръчка е. Това най-много ми хареса от проекта, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Когато една Джулия пусне по-зарибяваща песен от Галена. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Когато една Джулия пусне по-зарибяваща песен от Галена. :1000 (19): И от почти целия жанр. Не се изсилвайте толкова за Галена. Проектът има потенциал за хит. Просто не е на нивото, което очаквахме, някак си идва прекалено слушано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Галена ще изкърти на концерта с микс от Маракеш и Феноменален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Не се изсилвайте толкова за Галена. Проектът има потенциал за хит. Просто не е на нивото, което очаквахме, някак си идва прекалено слушано. Точно, добра е песента, просто очаквах нещо на ниво... Галена. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Малееееееееееееееее след няколко слушания зарибява Докосни ме, от тебе ток ме бие Душата изгоря, тялото боли ме Целуни ме, от сълзи напий ме Две, три, още ми се пие Накажи ме, викам ли - пусни ме Дори да хапя аз, чу ли - целуни ме Погледни ме, лошо погледни ме Така любимо ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Доста интересно какво ще пусне Галин тоя път. След като изгуби близо 2 години ходене по интервюта да налага версията си, че вече всичко е един стил и ще се обединяват все повече, дано тази есен е разбрал как чалгата си върна някои позиции точно като категорично се разграничи от Криско, Гери-Никол и сие. Вълната на чалгорапа окончателно е в миналото и ми е любопитно от тук нататък какво ще предлага и къде ще се насочи. Че се изпокара с половината композитори- изпокара се, че не може да пее - не може, че половината певици освен, че вече са минали по реда си за фийт, са станали жертва на манипулациите му - и това е така, да видим сега накъде. Вече с нареждане е ясно, че не става- въпреки иначе хубавите клипове, Тексас плейс и 112 са тъпотии и провали отвсякъде. Беше ясно, че все някога ще дойде Видовден за наглото човече, ама не очаквах да е толкова скоро С кой се е изпокарал и за какви манипулации говориш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Коментар от youtube: Kamelia Fen преди 22 минути За това ли паразитите Стела, Кондомчо и Фиклена от Раманиа, цял ден вдигат врява? Ще си слушам Джулия. Тая разпоретина за нищо не става вече! Вече почнахте да ни обсъждате и по другите сайтове, чудесни сте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 бахтиииииииииииииииииииииииииииии Докосни ме, от тебе ток ме бие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Точно, добра е песента, просто очаквах нещо на ниво... Галена. Да, точно. Както казах и за проекта на Десислава- очаквах нещо, от което всички да се облещим. Но в случая дори и с клипа Галка нещо не ни го даде, макар и видеото да е на по-високо ниво от почти всичко тази година. Според мен през 2016 Галена вдигна летвата на комбинацията песен+клип токова високо, че сега и сама не може да си я надскочи, а точно това се очаква от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Коментар от youtube: Вече почнахте да ни обсъждате и по другите сайтове, чудесни сте! Горският глиган днес поне научи една нова дума: "паразит". Така е.. като имаш завършен само 9-ти клас, си обогатяваш речника в Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Върти-сучи-трала-ла-ша-му-еба-майката-свин-ска ХИТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Галена мачка с гледания за момента. Между другото, някой знае ли нещо повече за тези сценарист и режисьор Ана и Алексей Фигурови? Не знам да са работили за поп-фолка досега. Нивото им е много високо, отдавна не сме имали нови такива имена в тази област. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Галена мачка с гледания за момента. Между другото, някой знае ли нещо повече за тези сценарист и режисьор Ана и Алексей Фигурови? Не знам да са работили за поп-фолка досега. Нивото им е много високо, отдавна не сме имали нови такива имена в тази област. Алексей е световноизвестен руски режисьор, много е известен в Русия. Работил е с Егор Крид, Тимати и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Харесва ми песента на Галена мисля ,че ще стане хит ама не от онези ,които Галена може да прави! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Алексей е световноизвестен руски режисьор, много е известен в Русия. Работил е с Егор Крид, Тимати и т.н. Евала значи на Галена, че разширява кръгозора и работи първа с такива имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Харесва ми песента на Галена мисля ,че ще стане хит ама не от онези ,които Галена може да прави! Така е, но тя видя, че супер много я критикуват заради поп/рап песните й. Отделно видя феноменалния успех на "Шефката". Нормално да заложи на нещо подобно в тази слаба за нея година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Евала значи на Галена, че разширява кръгозора и работи първа с такива имена. Ако можеше също толкова успешно да работи и с имена, различни от атрофиралите Даньо и Настя. Не вижда ли какво правят Филип Милетич, Дарко Димитров, Яла и Буба в екс-Юго страните? Не е като да не може да си позволи да им поръча една тупалка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Евала значи на Галена, че разширява кръгозора и работи първа с такива имена. Световноизвестен със сигурност не е, Сузанита също има клип от него. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари