Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 С повечето съм съгласен. Но подценяваш Думи две и Не вярвам като сила и влияние. Не мисля, че щеше да има кой знае какъв сблъсък между Ивана и Деса. Пайнер залагаха очевидно твърде много на Деса. Ивана и преди това имаше тотални хитове, но Пайнер я пренебрегваха докато не подписа през 2003 новия си договор. Но Деса щеше да извади поне още 2 парчета. Губя те бавно се знае от метали и всякакво, но я недолюбват заради посегателството над Фреди Меркюри Шампанско и сълзи и Губя те бавно категорично, но Обичай ме на Анелия беше на нивото на Думи две и Феникс на Глория. Къв си ти бе също в тази категория Тази песен може би най-харесваната за годината и най-дълго се пускаше навсякъде. Макар кражбата. Къв си ти я въртяха през 20 минути и точно до септември омръзна. Но пък остана емблема за Ивана. Нещо, което не може да се каже за Думи две. Феникс също се запомни с клипа и тн.Крепост не беше ли от 2003та? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Обичай ме Губя те бавно Феникс Крепост Шампанско и сълзи Само мене нямаш - разви се в началото на 2003 ти ме лъжеш най-добре Леден свят Не виждам със сигурност изпускам и други... Даже и тези Море и суша Лабиринт Легенда за любовта Не заслужаваш Стара История Думи две Само ме обичай Ако се върнеш Както преди Така ми липсваш Обич назаем Няма да тъгувам Мечтата ми вземи Ти и ти като Луна не знаеш къде се намираш! Поисках да се напишат по-големи хитове от на Деса песните, а не да изброяваш всички издадени песни на Пайнер през 2003. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хаха. Мога да ти дам класациите, в които и Думи две и Не вярвам са пред половината от споменатите... Съвсем наизуст пишеш. Не виждам и трето място не е виждала, но Ема успя да си я направи емблема с годините. Както преди и Леден свят... Да, били са хитове но не на нивото на Десините. Десислава беше номер 1 именно с тези песни. Защо така пренаписваш историята. Думи две властваше пролет и лято. Чак септември пусна Няма те до мен и Черни сълзи, а октомври края напусна. Това е, че ти се оповаваш на пропагандата на Планета, Нов фолк и тн. Няма те до мен излезе края на август. Повечето хитове излязоха лято-есен-зима. Пролетта не беше най-силната част от годината. Фактите са такива, че Две сърца се помнят, Казваш че ме обичаш, а Думи две?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ти и ти като Луна не знаеш къде се намираш! Поисках да се напишат по-големи хитове от на Деса песните, а не да изброяваш всички издадени песни на Пайнер през 2003. Това са песните, които станаха хитове, а в първата част са по-големи хитове от тези на Деса. Само че не те устройва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 "Думи две" била хит пролетта, но оттам нататък не се помнела! Ми как да се помни, като няколко месеца по-късно Деса напуска с гръм и трясък и те изтриват цялата й продукция от лицето на земята? Докато с "Шампанското" и "Само мене нямаш" са ни промивали мозъците през 3 минути. Айде малко по-сериозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Това са песните, които станаха хитове, а в първата част са по-големи хитове от тези на Деса. Само че не те устройва. Пълни глупости. Кои са били Райна, Емилия и Малина сравнени с Деси Слава през 2003? Едни абсолютни анонимни никаквици! На теб не ти отърва очевидно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Нищо! Ей, айде, народе, а, всички много знаете, пак започнахте да бистрите хитовете на 2003, но когато през 2018 зазвучи Луна, всички млъкват! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Тази песен може би най-харесваната за годината и най-дълго се пускаше навсякъде. Макар кражбата. Къв си ти я въртяха през 20 минути и точно до септември омръзна. Но пък остана емблема за Ивана. Нещо, което не може да се каже за Думи две. Феникс също се запомни с клипа и тн.Крепост не беше ли от 2003та? Ок, да се съгласим и за Обичай ме. ДУМИ ДВЕ е щракнала милионче, а емблемата на Ивана не е. Феникс също. Малко се оливате дори. Аз бях дете тогава, но СРЕД нас 7класниците Десислава беше топа на топа. По детските дискотеки на Не Вярвам канехме момиченца на танц и получавахме първите си целувки. Умирах от кеф щото Деса доминираше в класации с всичките си песни и във всички класации. Усетих силата и сред децата. От по възрастните последните 10 години започна да се приема сякаш. Но към днешна дата само тя и Софи са с друг статут в средите. Донякъде и към Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ок, да се съгласим и за Обичай ме. ДУМИ ДВЕ е щракнала милионче, а емблемата на Ивана не е. Феникс също. Малко се оливате дори. Аз бях дете тогава, но СРЕД нас 7класниците Десислава беше топа на топа. По детските дискотеки на Не Вярвам канехме момиченца на танц и получавахме първите си целувки. Умирах от кеф щото Деса доминираше в класации с всичките си песни и във всички класации. Точно! А тук изкарват "Леден свят" и "Не виждам" по-големи хитове!!!!!! Тихо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 "Погледни ме в очите" е от октомври-ноември 2002. "Леден свят" по-голям хит от Десините песни? "Не виждам" също не е била по-голям хит. Това, че се запомнила във времето, не значи, че беше нещо особено през самата 2003. "Както преди" пък абсурд, за нея даже не знам дали не е от началото на 2004. Значи са 7 песните, а не 10. Пак ли преувеличаваме, Великов? Ма това е според теб. Според мен са 10, Даниелски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Леден свят беше брутален хит. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 "Думи две" не е пята на голяма сцена 15 години. Като гледаме коя как се е запазила до днес не можем да я сравняваме с всички останали от 2003, които са били налагани по турнета, концерти за РД и награди, получавали са статуетки, въртяни са до втръсване по Планета... Въпреки всички тези пропуски за песента категорично тя беше един от най-големите хитове през въпросната година. Даже си мисля, че е възможно да изненада всички със супер прием ако Десислава реши да я изпее някога. И преди е изненадвала и е разбивала твърдения за залез на някои от емблемите й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Това е, че ти се оповаваш на пропагандата на Планета, Нов фолк и тн. Няма те до мен излезе края на август. Повечето хитове излязоха лято-есен-зима. Пролетта не беше най-силната част от годината. Фактите са такива, че Две сърца се помнят, Казваш че ме обичаш, а Думи две??думи две се помни по малко от другите десини, но все пак е чукнала милион, а посочените от теб не са... Явно добре са ни я промивали. Славена Вътова тогава ми бе съученичка и беше използвала Думи две в един танц за празник на училището, по всички детски дискотеки пръска по 2-3 нейни песни. Дори в Мислениците имаше въпрос Какво мислите за Деси Слава. Феномен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хаха. Мога да ти дам класациите, в които и Думи две и Не вярвам са пред половината от споменатите... Съвсем наизуст пишеш. Не виждам и трето място не е виждала, но Ема успя да си я направи емблема с годините. Както преди и Леден свят... Да, били са хитове но не на нивото на Десините. Десислава беше номер 1 именно с тези песни. Защо така пренаписваш историята. Думи две властваше пролет и лято. Чак септември пусна Няма те до мен и Черни сълзи, а октомври края напусна. Офф, отказвам се да споря с теб айде нека си прав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ок, да се съгласим и за Обичай ме. ДУМИ ДВЕ е щракнала милионче, а емблемата на Ивана не е. Феникс също. Малко се оливате дори. Аз бях дете тогава, но СРЕД нас 7класниците Десислава беше топа на топа. По детските дискотеки на Не Вярвам канехме момиченца на танц и получавахме първите си целувки. Умирах от кеф щото Деса доминираше в класации с всичките си песни и във всички класации. Усетих силата и сред децата. От по възрастните последните 10 години започна да се приема сякаш. Но към днешна дата само тя и Софи са с друг статут в средите. Донякъде и към Глория. В това спор няма. Деса беше доминираща до септември. Но песните й не бяха най-големите хитове на годината. Между другото, Не виждам стана хит с времето, тогава Няма да тъгувам беше по-голям хит за Емилия. Но при Деса нищо от 2003 не остана и във времето. Думи две и Само една, които бяха сезонни хитчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Пълни глупости. Кои са били Райна, Емилия и Малина сравнени с Деси Слава през 2003? Едни абсолютни анонимни никаквици! На теб не ти отърва очевидно. Те и сега не са кой знае какво сложени до Деса. Изключвам Елилия, но ако трябва в цялостен мащаб да признаем една от двете, то пак Деса печели. Не мисля, че Емилия е имала по-големи хитове от Деса някога. Нито такива, които да са се запамнили повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ма това е според теб. Според мен са 10, Даниелски Ма вие говорите неистини просто. По Деси Слава имаше национална истерия, каквото да пуснеше, се превръщаше в злато. Ти твърдиш, че някаква денс дъндания на плейбек тьотката Малина била по-голям хит. А Емилия тогава още правеше опити да пробие и да си намери място под слънцето. "Не виждам" изобщо не беше чак такъв голям хит, какъвто към днешната дата изглежда. Емилия успя да я наложи като визитка години по-късно, другият фактор е, че има такова звучене, което не звучи ретро към днешна дата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ма вие говорите неистини просто. По Деси Слава имаше национална истерия, каквото да пуснеше, се превръщаше в злато. Ти твърдиш, че някаква денс дъндания на плейбек тьотката Малина била по-голям хит. А Емилия тогава още правеше опити да пробие и да си намери място под слънцето. "Не виждам" изобщо не беше чак такъв голям хит, какъвто към днешната дата изглежда. Емилия успя да я наложи като визитка години по-късно, другият фактор е, че има такова звучене, което не звучи ретро към днешна дата. Гръцки кавър. Ама то така излиза, че Деса и в топ 3 не е пфез въпросната година... Уж доминирала... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ма вие говорите неистини просто. По Деси Слава имаше национална истерия, каквото да пуснеше, се превръщаше в злато. Ти твърдиш, че някаква денс дъндания на плейбек тьотката Малина била по-голям хит. А Емилия тогава още правеше опити да пробие и да си намери място под слънцето. "Не виждам" изобщо не беше чак такъв голям хит, какъвто към днешната дата изглежда. Емилия успя да я наложи като визитка години по-късно, другият фактор е, че има такова звучене, което не звучи ретро към днешна дата. Леден свят беше много голям хит, неистини според теб. Според мен, а и според други - са истини. Няма да споря повече, всеки си има мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Офф, отказвам се да споря с теб айде нека си прав. Аа такаа, да ти земем силичките. Да спиш като къпан тая вечер. Така те искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Те и сега не са кой знае какво сложени до Деса. Изключвам Елилия, но ако трябва в цялостен мащаб да признаем една от двете, то пак Деса печели. Не мисля, че Емилия е имала по-големи хитове от Деса някога. Нито такива, които да са се запамнили повече. Колкото и да я харесвам Ема, трудно е при нея да се говори за масови хитове и следа в жанра. Но пък постигна повече от това, което и предричахме тогава, така че заслужава адмирации. Както все обяснява как не била амбициозна, смени сума и мъже и продуценти. Амбиция Нямала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Аа такаа, да ти земем силичките. Да спиш като къпан тая вечер. Така те искам. :1000 (29): трудноооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ако ще си говорим за училищна самодейност, в моето даскало в часовете по физкултура се подготвяше хореография по Леден свят за края на учебната година Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 В моето даскало пък една учителка са обеси в учителската стая под звуците на "Не вярвам". Тотален химн! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ако ще си говорим за училищна самодейност, в моето даскало в часовете по физкултура се подготвяше хореография по Леден свят за края на учебната година В моето даскало пък една учителка са обеси в учителската стая под звуците на "Не вярвам". Тотален химн! Моята история беше най интересна, а и участваше Славена Вътова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари