Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Е тук нали друг кючек от Турция коментираха, че са гепнали.

А и този който си посочил няма и 2 милиона, че да е чак такъв хит

Няма и два милиона , но цял август като си бях в БГ от всякъде я чувах тази песен!

Сподели в други сайтове

Сто пъти му казах, че не е кавър на тая песен дето той си мисли и пак не вярва. :D

Ето ви част от песента - https://www59.zippyshare.com/v/2y3RABEa/file.html

Ужас. Как си е развалила гласа. Скоро очаквам да се дере като Сашо Роман. За 3 години пушене какво си причини...

image.png

Сподели в други сайтове

Сто пъти му казах, че не е кавър на тая песен дето той си мисли и пак не вярва. :D

Ето ви част от песента - https://www59.zippyshare.com/v/2y3RABEa/file.html

Оххх ето ви албанската (не турска) песен дето Тони Стораро, Фики и ДесиСлава са кавърдисали -

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

Оххх ето ви албанската (не турска) песен дето Тони Стораро, Фики и ДесиСлава са кавърдисали -

Ми аз точно за тая песен говоря, даже преди 2-3 седмици я споделих тука :D

Сподели в други сайтове

Това Пара бизде е неслушаемо! Защо въобще му броите гледанията? Тва не е българска песен.

Произведена е в България от български оркестър.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

"Пара бизде" се популязира в момента,защото я пуснаха в един много известен турски сериал - "Istanbullu gelin ".

Забелязах,че най-новите всички коментари са от Турция.

Сподели в други сайтове

Назмилер не е български оркестър. "Песента" не е на български и не е популярна сред българи.

Музикантите и солистите са родени и живеят в България.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ако ги питаш като какви се определят, какво ще кажат според теб? ;)

В повечето случаи се определят като българи. А и по-важно е какво пише в личната карта и къде основно си изкарват парите.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Реших да чуя тази прословута "Пара бизде" и издържах 30 секунди.

От доста време чета тук да се споменава това чудо "Пара бизде" в контекста на голяма популярност и многомилионни гледания. Но дори това така и не провокира интерес у мен да го чуя дори един път. Самото заглавие, а и групата, изпълняваща песента, ме навеждат на мисълта, че е някаква простотия.

Сподели в други сайтове

Смисъла е да се поправиш навреме и да постъпиш честно и справедливо.

Модератори сме. Редно е да се подкрепяме въпреки различията си, не да си правим мръсно по между си. :mf_surrender:

Какъв пример даваме на потребителите? Аз винаги съм се застъпвал за теб когато са те нападали.

Сподели в други сайтове

Модератори сме. Редно е да се подкрепяме въпреки различията си, не да си правим мръсно по между си. :mf_surrender:

Какъв пример даваме на потребителите? Аз винаги съм се застъпвал за теб когато са те нападали.

Ма ти не се честен бе, какво очакваш?? Воден си от омразата си към Галена, а не от справедливост. Как не те е срам? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Аз също съм се застъпвала, но в момента никой не те напада. Ако подкрепя класацията ти ще наруша принципите си за справедливост. Тук става дума да класация, какво ти пречи да зачетеш гледанията?

Сподели в други сайтове

Аз също съм се застъпвала, но в момента никой не те напада. Ако подкрепя класацията ти ще наруша принципите си за справедливост. Тук става дума да класация, какво ти пречи да зачетеш гледанията?

Няма да бъде тактично от твоя страна да я заключиш или изтриеш както намекваш защото е "нечестна". Това е твоето виждане. Все пак ще хвърля труд и усилия. Както многократно вече казах, не претендирам да е официалната на форума и не задължавам никого да се съгласява с нея. Какъв е проблема вашата и моята класация да съществуват заедно?

Сподели в други сайтове

Няма да бъде тактично от твоя страна да я заключиш или изтриеш както намекваш защото е "нечестна". Това е твоето виждане. Все пак ще хвърля труд и усилия. Както многократно вече казах, не претендирам да е официалната на форума и не задължавам никой да се съгласява с нея. Какъв е проблема вашата и моята класация да съществуват заедно?

Правиш си точкова, а ние с гледания. Deal?

Сподели в други сайтове

Няма да бъде тактично от твоя страна да я заключиш или изтриеш както намекваш защото е "нечестна". Това е твоето виждане. Все пак ще хвърля труд и усилия. Както многократно вече казах, не претендирам да е официалната на форума и не задължавам никого да се съгласява с нея. Какъв е проблема вашата и моята класация да съществуват заедно?

Къде казах, че ще ти трия темата, или заключвам? Факт е обаче, че постъпваш нечестно, само защото става дума за Галена.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...