Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Галена която според вас не блести с много глас си изкарва участията на живо! Преса защо така мотае хората? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ами сори, не мисля, че само защото е изкарала два хита в една година можем да я водим най-голямата от всички. :1000 (29): Определено бих казал, че една Емануела например е над нея- тя има повече милиони гледания, също има добри приеми по дискотеки (всъщност е една от най-големите дискотечни терминаторки въпреки ужасните й участия там), също така като гледам и баладата й ще завърши с повече гледания от тази на Преслава, която форумът удобно забравя или преписва само на Кеба (то най-малкото каква е тази ненадмината певица, която не може да направи и три милиона на песен, дори и нашата сега ще ги направи с песен дето феновете й не харесваме, за баладите да не говорим :1000 (29): ). Обратно към Емануела- ако сега пусне още една тупалка съвсем ще си затвърди лидерството, да не говорим колко хора в момента я гледат и й симпатизират във Випа през повечето време, аз лично чета предимно позитивни коментари за нея, с изключение на случая с Весела. Анелия също е над Преслава- два тотални хита, с които само Да гори в любов може да се мери от Преславовите. Повече милиони, приеми по дискотеки, също така и опита за по-стойностна песен в лицето на Просяци също е по-забелязан от баладата на Преслава. Ако и днешната й вземе, че стане хит- съвсем. А ако стане хит и в Гърция- още по-съвсем. :1000 (29): И btw една Името ти, макар и без толкова милиони, има по-добър прием. Но Камс не е претендентка за лидерка, затова не я посочвам. Хайде, няма да посочвам и единствената изпълнителка на която всичките й песни за годината са хитове, че пак форума ще се изсипе да ме напада... Или пък вечната й конкурентка на Прес, която тук е бая подценявана, но действително участва в хита на годината, а освен това има още три хита- сезонни и не съвсем сезонни. Но и двете посочени горе са достатъчни, за да са твърдо над Преслава. Стига глупости :1000 (29): На Емануела песните са такъв шит, че не си сигурен коя от коя година е. Толкова са еднакви. И никоя не е от ранга на двете на Преслава. За Алисия от теб разбирам, че е пускала песен тази година :1000 (29): Името ти е кръчмарска боза, която всеки, който не му е важно пеенето харесва, а хора с нормален слух не биха издържали. Преслава е недостижима. Другите да горят в любов :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Не знам вие да сте броили Body Language и т.н. :1000 (29): И все пак ще направи 3 млн. до края на годината. В тубата ли рови да извадиш тая песен? Аз броя всичко. Отговори ми на въпросите, не се измъквай така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Предполагам, че вече сте коментирали, но ми направи впечатление вчера Цецо Андреев с какво уважение говори за Преслава, без да му е клиентка. Намекна, че му е любимата певица и дори сподели, че Емануела й е правила мръсно на концерти и че няма право да се сравнява с нея. Истинска легенда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 УЖасен гнусняр е този. Иначе си спомням, че май Преслава беше качвала снимка с него от Да гори в любов. И като стаана думааа Готвим ли се за най-силния прием на 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Стига глупости :1000 (29): На Емануела песните са такъв шит, че не си сигурен коя от коя година е. Толкова са еднакви. И никоя не е от ранга на двете на Преслава. За Алисия от теб разбирам, че е пускала песен тази година :1000 (29): Името ти е кръчмарска боза, която всеки, който не му е важно пеенето харесва, а хора с нормален слух не биха издържали. Преслава е недостижима. Другите да горят в любов :1000 (29): Е, сега... не говорим за качество, а за цялостен успех през годината. :1000 (29): А и лично за мен Името ти е една от най-хубавите песни, голяма работа че е с кръчмарска нотка. Все едно ония мега чудовищни хитове от 90-те всичките са като на Глория. :1000 (29): Баладата на Емануела също е на по-високо ниво, даже понякога си представям колко яко би стояла на Деса. Преслава евентуално може да се бори за номер 1 откъм фен база, която я поддържа актуална и прави повечето й песни хитове... но и в това отношение Десови и Галенови сме й конкуренция. А ако говорим за признание от страна на българите като цяло знаем коя си е Най. Това не значи, че е номер 1 за съответната година, за тази цел се изисква повече старание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Тц тц тц Няма толкова тъпо парче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 просто брутален припев !! Майчкай Анииииииииииии.. Емилия да пикае кръв ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Между другото, тук постоянно повтаряме едно и също за хитове на лятото, на есента, на годината, за номер 1 певици, за лидерки… но сякаш не говорим достатъчно за тази песен, в която се вижда потенциала да ги издуха всичките в дългосрочен план (освен Шефката ). Да не говорим какъв интерес има към Денис, а и към Цветелина, която тази година изживява ренесанс в кариерата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Е, сега... не говорим за качество, а за цялостен успех през годината. :1000 (29): А и лично за мен Името ти е една от най-хубавите песни, голяма работа че е с кръчмарска нотка. Все едно ония мега чудовищни хитове от 90-те всичките са като на Глория. :1000 (29): Баладата на Емануела също е на по-високо ниво, даже понякога си представям колко яко би стояла на Деса. Преслава евентуално може да се бори за номер 1 откъм фен база, която я поддържа актуална и прави повечето й песни хитове... но и в това отношение Десови и Галенови сме й конкуренция. А ако говорим за признание от страна на българите като цяло знаем коя си е Най. Това не значи, че е номер 1 за съответната година, за тази цел се изисква повече старание. Преслава си е Преслава. Няма друга с толкова награди, толкова години номер едно без конкуренция, толкова актуална дълго време и все така харизматична. С най-много последователи във фейсбук и инстаграм, без да съм видял нейни платени публикации. И това са факти, другото е казването на бялото черно поради някакви субективни причини :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Преслава си е Преслава. Няма друга с толкова награди, толкова години номер едно без конкуренция, толкова актуална дълго време и все така харизматична. С най-много последователи във фейсбук и инстаграм, без да съм видял нейни платени публикации. И това са факти, другото е казването на бялото черно поради някакви субективни причини :1000 (29): Този пост е като отправен към Фокси. :1000 (29): Вместо двама Десови да спорим за Преслава по добре той да ти отговори, тогава вече ще стане забавно тук. :1000 (29): На мен така или иначе вече не ми се говори повече за това... А и темата все пак започна от моя похвала спрямо Преслава, че има цели два прилични хита за годината. :1000 (29): Достатъчно я признавам, а покрай това признавам и когато в някои случаи съм грешил в преценката си за нея или проектите й. Но не мога да признавам всичко само защото във форумът от години е наложена дадена теза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Този пост е като отправен към Фокси. :1000 (29): Вместо двама Десови да спорим за Преслава по добре той да ти отговори, тогава вече ще стане забавно тук. :1000 (29): На мен така или иначе вече не ми се говори повече за това... А и темата все пак започна от моя похвала спрямо Преслава, че има цели два прилични хита за годината. :1000 (29): Достатъчно я признавам, а покрай това признавам и когато в някои случаи съм грешил в преценката си за нея или проектите й. Но не мога да признавам всичко само защото във форумът от години е наложена дадена теза. :1000 (29): Не съм писал тези, а оза останалото факт, факт фаааааактите го сочат :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 :1000 (29): Не съм писал тези, а оза останалото факт, факт фаааааактите го сочат :1000 (29): Хайде да пуска новия кючек вече, да покаже на всички коя е Най-голямата в това да се мъчи да убеждава хората, че не е най-голямата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 :happyppl: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Галена и днес е първа, а чукурите паднаха до 4-та позиция. Колко дни вече е на 1 - во Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 На тебе, бате, ти отива парата! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Галена и днес е първа, а чукурите паднаха до 4-та позиция. Колко дни вече е на 1 - во Галена? Сега е 12-тия ден. И заформянето на третата седмица за чалгата стабилно на върха там. Браво на Трендинг този път. И те не могат да отрекат доминацията на поп-фолка. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 До концерта се очакват още няколко горещи премиери от Джена, Емануела, Борис Дали и Галин, което е сериозна предпоставка, че гостите ще могат да станат свидетели и на няколко лайв премиери на голяма сцена по време на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Константин няма да участва. Може да излязат верни слуховете, че ще напуска. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Константин няма да участва. Може да излязат верни слуховете, че ще напуска. Ми той и песен от сто години май не е имал. Може би затова. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Константин ще пуска балада. Друг е въпросът дали в Пайнер или не. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Все още си му рекламират участията в сайта на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Все още си му рекламират участията в сайта на Планета. Те и на Кама ги рекламираха около година Не вярвам да си бие камшика - по-скоро като Веско Глория Славка нещо да се е договорил Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари