FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ама Преслава наистина НЯМА ПЕСЕН НАД 20 млн. а да ще броите ли Горе-долу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 много симпатична. защо не пуска нови песни ? Отдадена е на майчинство, но има записана нова песен! Ще си изиграе правилно картите, бъди убеден! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Джена - "Не слагай от отровата" след 25 мин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Айде на хита.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Преслава отново №1 в Трендинг. Оффф, майнааа. Дано Галена да смаже с хит, че не ми се мисли. Ще се откача, ако мине "Шефката". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Джена ще пуска 1000% тъпа песен сигурен съм ! Как позна обаче... Айде, кажи нещо и за Галена, или прокълни Преса да й паднат гледанията, или да й се изтрие клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Преслава отново №1 в Трендинг. Оффф, майнааа. Дано Галена да смаже с хит, че не ми се мисли. Ще се откача, ако мине "Шефката". Знаех си ,че пак ще се настани там. Определено с тая песен удари конкуренцията на земята не мислиш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Знаех си ,че пак ще се настани там. Определено с тая песен удари конкуренцията на земята не мислиш ли? Мисля, да. И това ме притеснява. :1000 (35): Не ми пречи да има хит, но не искам да минава Галена и Тони. А то натам отива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Вчера имаше 2,901 млн., сега са 3,105 млн. - значи за денонощие е направила малко над 200 хиляди. Дуетът на Янева колко е имал? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Оная Анджелина решила да пуска песен.. Била с Топ изпълнител от Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ох,доставя ми душевен оргазъм да гледам как Преси пак ги смаза всичките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Да гори в любов мина 40 хил. лайка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Мисля, да. И това ме притеснява. :1000 (35): Не ми пречи да има хит, но не искам да минава Галена и Тони. А то натам отива. Ама това са напълно две различни песни ти какво очакваш. Аз не отричам ,че “Шефката” е тотален хит, но мисля че “Да готов любов” е по-качествената! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Денис Теофиков да ми звънне след 10 години! Знам, че чете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 25 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Галюша е кръгла нула от година и половина, колкото и да се пънете да ни внушавате някакви неща с "Шефката". Дано се издъни и с есенно-зимния си трак. Забавно е да гледаме истериите на Фиклена. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Галюша е кръгла нула от година и половина, колкото и да се пънете да ни внушавате някакви неща с "Шефката". Дано се издъни и с есенно-зимния си трак. Забавно е да гледаме истериите на Фиклена. Да, ама няма да се издъни, не си мечтайте. Да не се обърнат истериите само, че цяло лято гледахме доста такива, ако има още на някой хора ще им дойде много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 упс още една песен с 25 млн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Егати, толкова да е изтъркана песента на Преслава, а толкова да зарибява. :1000 (29): Даже и в моя плейлист се изкачва нагоре. Но се изсилвате с тези прогнози за хита на годината. Нека да видим за колко време ще стигне 10 милиона и тогава ще я сравняваме с Шефката и Зоопарк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Егати, толкова да е изтъркана песента на Преслава, а толкова да зарибява. :1000 (29): Даже и в моя плейлист се изкачва нагоре. Но се изсилвате с тези прогнози за хита на годината. Нека да видим за колко време ще стигне 10 милиона и тогава ще я сравняваме с Шефката и Зоопарк. Според мен до края на ноември ще ги направи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 24 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 24 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 хмм продължавем с Пантера 22 млн ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 21 млн. Не е лесно да си лидерка ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Фиклено, постваш песни на Галена от преди 3-5 години. Знаем, че онова е силен период за нея. Питам: къде са тези милиони след "Моро му", при положение, че каналът е все по-разрастващ се и с повече абонати? С клизма прави 10 млн., а някои песни като "Дай ми любов" и 5 млн. нямат. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари