Starboy Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Абсолютно! Коментирай поредния и мега хит: Мачка с гледания и интерес! Супер трак, но повече щеше да ми харесва, ако беше самостоятелна. Сори, но Денис ми идва напълно излишен и неадекватен в тоя проект. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Въпрос: как стои въпросът с настройките при качването на клип в You Tube? Има или наистина опция, определяща популярността и диапазаона на споделяне на клипа с различна аудитория? Тоест възможно ли е целенасочено при качването на видео, да му се ограничи показването отстрани например, споделянията, което реално да влияе на гледанията? Ако това, което разбрах е вярно, всичко си идва на мястото, относно стремежа на някои индивиди от Планета да изкарват определени певици треторазрядни, поради малко гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Starboy: Моят личен идол е Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Въпрос: как стои въпросът с настройките при качването на клип в You Tube? Има или наистина опция, определяща популярността и диапазаона на споделяне на клипа с различна аудитория? Тоест възможно ли е целенасочено при качването на видео, да му се ограничи показването отстрани например, споделянията, което реално да влияе на гледанията? Ако това, което разбрах е вярно, всичко си идва на мястото, относно стремежа на някои индивиди от Планета да изкарват определени певици треторазрядни, поради малко гледания. Сега ще търсиш причина да оправдаеш малкото гледания на Райна ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Супер трак, но повече щеше да ми харесва, ако беше самостоятелна. Сори, но Денис ми идва напълно излишен и неадекватен в тоя проект. Страх, че идващото по-младо поколение ще ни превъзхожда ли усещам? PS: Сериозно, не го ли харесваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Супер трак, но повече щеше да ми харесва, ако беше самостоятелна. Сори, но Денис ми идва напълно излишен и неадекватен в тоя проект. Аз дори бих предпочела да е самостоятелна на Денис. Харесвам Янева, но момчето заслужава да му се признае таланта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Страх, че идващото по-младо поколение ще ни превъзхожда ли усещам? PS: Сериозно, не го ли харесваш? Много неприятно дебилче е! Цура е класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Starboy: Харесвам и се застъпвам за "Шефката" най-вече заради плътния тембър на Тони Стораро и завидните извивки на тялото му, които виждаме в клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Супер трак, но повече щеше да ми харесва, ако беше самостоятелна. Сори, но Денис ми идва напълно излишен и неадекватен в тоя проект. Симпатяга е, но и на мен ми е много странен и в двата му дуета досега. Стилни Топ мацки пеят за любов и изведнъж някакво момченце със суитчер им запява колко ги обича. :1000 (29): Мен лично ме радва най-много от всички Сторарови, има голям потенциал. Забелязва се, че и публиката го награбва. В идния Попнейбъл и двете му песни ще са в Топ 3 за седмицата, отдавна не бяхме имали такава доминация на ново име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Starboy: Моят личен идол е Галена. Има нещо вярно! Страх, че идващото по-младо поколение ще ни превъзхожда ли усещам? PS: Сериозно, не го ли харесваш? В никакъв случай! .... Не че не го харесвам, нямам мнение за него, просто в песента ми идва странно и неадекватно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Много неприятно дебилче е! Цура е класа! Янева, след като Ванчо ти се извини, очакваш ли и Симона да го направи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 От днес нататък, обявявам Стела като един от любимите ми ТОП форумци. Мерси за вниманието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Starboy: Харесвам и се застъпвам за "Шефката" най-вече заради плътния тембър на Тони Стораро и завидните извивки на тялото му, които виждаме в клипа. Това вече не мога да го отрека .... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Янева, след като Ванчо ти се извини, очакваш ли и Симона да го направи? Заровила съм томахавката! Обичам дори и Слав Миньов! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Това вече не мога да го отрека .... Бог да те поживи за факта, че си Пресов, но НЕ си затвори очите за истината и остана верен на себе си! Обичам да отдавам почит, когато е заслужена. Както и обратното на почит, когато си го търсят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 От днес нататък, обявявам Стела като един от любимите ми ТОП форумци. Мерси за вниманието. Много внимание ще получиш след това изказване Заровила съм томахавката! Аман от твоята доброта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Сега ще търсиш причина да оправдаеш малкото гледания на Райна ли? По-скоро за тези на "Да ти олекне" и на Глория. Райна има достатъчно милиони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Симпатяга е, но и на мен ми е много странен и в двата му дуета досега. Стилни Топ мацки пеят за любов и изведнъж някакво момченце със суитчер им запява колко ги обича. :1000 (29): Мен лично ме радва най-много от всички Сторарови, има голям потенциал. Забелязва се, че и публиката го награбва. В идния Попнейбъл и двете му песни ще са в Топ 3 за седмицата, отдавна не бяхме имали такава доминация на ново име. Е какво няма да го награби? - Първи клип - Николай Нанков, втори клип - Стенли + песни от топ композитор + песни с една от най-известните певици и прогресираща такава. Това са адски скъпи проекти, които нормален изпълнител може да си позволи най-рано след 4,5 години на яко бачкане и то ако са му тръгнали участията. Това е толкова изкуствено налагане, че просто няма накъде. Такива сладури, на които им се предлага всичко на тепсия от първия миг, в който са се появили на небосклона, след години, когато кранчето спре, отиват право в забвението и нищо не може да ги спаси. Джулия, освен на междукрачието си и курвенската си натура, трябва да е благодарна до гроб най-вече на Пашев, че ако не беше той да я бута, да звъни на изпълнители за колаборации, да й помпи гледанията и т.н., още щеше да си стои във Варна и да си мечтае да е на мястото дори на Крисия Д. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Джулия, освен на междукрачието си и курвенската си натура, трябва да е благодарна до гроб най-вече на Пашев, че ако не беше той да я бута, да звъни на изпълнители за колаборации, да й помпи гледанията и т.н., още щеше да си стои във Варна и да си мечтае да е на мястото дори на Крисия Д. Долу Леля Хатидже! Споко, ще я бутат до време. В даден момент и най-големият глупак разбира, когато в нещо няма смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Е какво няма да го награби? - Първи клип - Николай Нанков, втори клип - Стенли + песни от топ композитор + песни с една от най-известните певици и прогресираща такава. Това са адски скъпи проекти, които нормален изпълнител може да си позволи най-рано след 4,5 години на яко бачкане и то ако са му тръгнали участията. Това е толкова изкуствено налагане, че просто няма накъде. Такива сладури, на които им се предлага всичко на тепсия от първия миг, в който са се появили на небосклона, след години, когато кранчето спре, отиват право в забвението и нищо не може да ги спаси. Джулия, освен на междукрачието си и курвенската си натура, трябва да е благодарна до гроб най-вече на Пашев, че ако не беше той да я бута, да звъни на изпълнители за колаборации, да й помпи гледанията и т.н., още щеше да си стои във Варна и да си мечтае да е на мястото дори на Крисия Д. Браво, много точен коментар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Е какво няма да го награби? - Първи клип - Николай Нанков, втори клип - Стенли + песни от топ композитор + песни с една от най-известните певици и прогресираща такава. Това са адски скъпи проекти, които нормален изпълнител може да си позволи най-рано след 4,5 години на яко бачкане и то ако са му тръгнали участията. Това е толкова изкуствено налагане, че просто няма накъде. Такива сладури, на които им се предлага всичко на тепсия от първия миг, в който са се появили на небосклона, след години, когато кранчето спре, отиват право в забвението и нищо не може да ги спаси. Джулия, освен на междукрачието си и курвенската си натура, трябва да е благодарна до гроб най-вече на Пашев, че ако не беше той да я бута, да звъни на изпълнители за колаборации, да й помпи гледанията и т.н., още щеше да си стои във Варна и да си мечтае да е на мястото дори на Крисия Д. Ами нали затова са влезли в продуцентска компания- за да ги налага някой и да ги направи звезди. Уцелиха късмета да хванат периода, в който Митака явно е решил да е малко по-щедър и да даде на единия от Топ композиторите да му направи няколко нови големи имена. Такъв късмет някои като Крисия, Мария Петрова и т.н. просто нямаха, иначе навярно и те щяха да изглеждат изкуствено налагани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Нека се поздравим с един невероятен трак, който тресеше Република България здраво от миг 1 след появата си ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 По-скоро за тези на "Да ти олекне" и на Глория. Райна има достатъчно милиони. "Да ти олекне" ми е една от любимите песни на Галена. Наистина не разбирам защо така се пренебрегна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ами нали затова са влезли в продуцентска компания- за да ги налага някой и да ги направи звезди. Уцелиха късмета да хванат периода, в който Митака явно е решил да е малко по-щедър и да даде на единия от Топ композиторите да му направи няколко нови големи имена. Такъв късмет някои като Крисия, Мария Петрова и т.н. просто нямаха, иначе навярно и те щяха да изглеждат изкуствено налагани. Истински харизматичните звезди няма нужда някой да ги налага бясно. Те сами греят! Пленяват хората още с появата си. Такива са Глория, Камелия, Деси Слава, Ивана, Преслава.... Нито са им били нужни 800 дуета с топ изпълнители, нито бомбастични гледания, в които доста от най-големите специалисти по чалга трафик дълбоко се съмняват дали са реални. И след всичко това въпросната Жулиета пак е някъде към средното ниво или малко под него. А ако съдим по представянето й на голяма сцена пък... изобщо да не подхващаме темата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 "Да ти олекне" ми е една от любимите песни на Галена. Наистина не разбирам защо така се пренебрегна... Подкрепям те с 2 ръце, Стеле. Обожавам "Да ти олекне" и "Дай ми любов", която не спирам вече не знам кой месец. Очаквам Галя да пусне нещо още по-силно преди концерта. Тази есен се пуснаха толкова хубави песни. Чалгата доминира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари