Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Луда по тебе била ли е хит в Сърбия около 2000? Ако не, сърбите малко късничко се сещат. :1000 (29):

Не е била. От българките само Рени имаше хитове там и то изпяти на сръбски. Сърбите не се кланят на чуждото като нас, по-тесногръди са и си толелират главно техните изпълнители.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не е била. От българките само Рени имаше хитове там и то изпяти на сръбски. Сърбите не се кланят на чуждото като нас, по-тесногръди са и си толелират главно техните изпълнители.

След 20 години и Камс ги накара да се кланят на чуждото. :3fdb8960598fa63e: То си е донякъде тяхно, де. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

След 20 години и Камс ги накара да се кланят на чуждото. :3fdb8960598fa63e: То си е донякъде тяхно, де. :1000 (29):

Тяхно е и оригиналът беше абсолютен химн в цяла бивша Югославия, затова сега има интерес към Камелийната версия. Брена преди този албум беше преживяла професионален спад и тогава се завърна, за да унищожи всичко живо с няколко поредни мегахита.

Но на мен нашата версия и аранжимент винаги са ми харесвали повече.

Сподели в други сайтове

Тяхно е и оригиналът беше абсолютен химн в цяла бивша Югославия, затова сега има интерес към Камелийната версия. Брена преди този албум беше преживяла професионален спад и тогава се завърна, за да унищожи всичко живо с няколко поредни мегахита.

Но на мен нашата версия и аранжимент винаги са ми харесвали повече.

Мен и двете много ме радват, но на Камелия ми е повече на сърце заради детските спомени. Какво куфеене е било на тази песен и като цяло на самия албум... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не разбирам какво толкова им бърка в очите тая "Шефка" - някакъв си кючек на Тони Староро. :3fdb8960598fa63e: Най-обсъжданият в кариерата му. 1000%20(19).gif
Конди един коментар под клипа

Барби

преди 3 месеца

Не хейтя щото не ме интересува ама виждам тука из коментарите "Хитът на 2018" има още време тая песен ще се слуша около 1-2 месеца и Азис като пусне ХИТ ще се забрави..!

Да се посмеем малко :roll1: :roll1:

Шефката е феномен !

Сподели в други сайтове

Луда по теб - 130 к

Шефката - 62 к

Само не разбрах защо сравняваш гледанията на "Шефката" с тези на "Луда по тебе"... Сравни ги с "Името ти" или друга песен на Камелия. Такива дребни манипулации не са интересни. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Само не разбрах защо сравняваш гледанията на "Шефката" с тези на "Луда по тебе"... Сравни ги с "Името ти" или друга песен на Камелия. Такива дребни манипулации не са интересни. :3fdb8960598fa63e:

Не са интересни, ама ме цитира :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Защото очаквам да ми отговориш, а не да се измъкваш с клишета. :1000 (29):

Какво да ти отговоря. Мога да я сравня и с Името ти и с песента на Джулия и с тая на Стораро. Факт ли е, че прави повече гледания - факт е. Името ти и Луда по теб са песни на Камелия, така че актива все се пише при нея.

И ако обичаш не ми казвай с кого да сравнявам Луда по теб, става ли :D

Сподели в други сайтове

Какво да ти отговоря. Мога да я сравня и с Името ти и с песента на Джулия и с тая на Стораро. Факт ли е, че прави повече гледания - факт е. Името ти и Луда по теб са песни на Камелия, така че актива все се пише при нея.

И ако обичаш не ми казвай с кого да сравнявам Луда по теб, става ли :D

Ох, ето пак извърташ нещата и се правиш, че не си разбрал. Аз ти казвам да сравниш "Шефката" с "Името ти", а не да ми сравняваш "Луда по теб" с други песни.

Факт е и че "Шефката" прави повече гледания от "Името ти", а излезе преди 5 месеца. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Сравняват един от най-емблематичните хитове-мастодонти в историята на българската чалга - "Луда по тебе" - с "Шефката". :whistling: Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ох, ето пак извърташ нещата и се правиш, че не си разбрал. Аз ти казвам да сравниш "Шефката" с "Името ти", а не да ми сравняваш "Луда по теб" с други песни.

Факт е и че "Шефката" прави повече гледания от "Името ти", а излезе преди 5 месеца. :Vishenka_05:

Ма аз никога не съм го отричал. Факт е.

Луда по теб излезе 18 години преди Шефката и прави повече от нея :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ма аз никога не съм го отричал. Факт е.

Луда по теб излезе 18 години преди Шефката и прави повече от нея :1000 (29):

Ама гледанията не са от България повечето. Какво като е факт? Аз го знам, ама е тъпо да ги сравняваш, сравнявай с песни пуснати лятото и есента.

Сподели в други сайтове

Ама гледанията не са от България повечето. Какво като е факт? Аз го знам, ама е тъпо да ги сравняваш, сравнявай с песни пуснати лятото и есента.

Ма ти пак ли ми казваш кво да правя? :1000 (29):

Хем да сравнявам песни от лятото/есента, хем ти се насра да сравняваш Шефката със Зоопарк, която пък е от пролета.

Измисли още някой друг критерий за сравняване, може и да ти се получи.

Те и на Хабибии Мотел гледанията идват от цял свят - и кво? Нали са гледания.

Сподели в други сайтове

Шефката и Зоопарк са песни от 2018 година и са съответно на номер 2 и номер 1 в класацията за гледания. Сравненията са съвсем на място.

Виж.. "Луда по тебе" с "Шефката" свидетелства за мнооого объркана история..

Сподели в други сайтове

Ма ти пак ли ми казваш кво да правя? :1000 (29):

Хем да сравнявам песни от лятото/есента, хем ти се насра да сравняваш Шефката със Зоопарк, която пък е от пролета.

Измисли още някой друг критерий за сравняване, може и да ти се получи.

Те и на Хабибии Мотел гледанията идват от цял свят - и кво? Нали са гледания.

Изнервяш ли се когато някой ти казва какво да правиш? :3fdb8960598fa63e:

Аз казвам, че "Шефката" ще мине "Зоопарк" до края на годината, това не е сравнение, а прогноза. Освен това и двете песни са пуснати тази година, пак е по-различно.

Сподели в други сайтове

Представяте ли си този филм да го бяха пуснали и в България и да станеше хит, а покрай това Луда по тебе да отидеше на 300k дневни гледания? :1000 (29):

Нямаше да се случи. Българската публика отдавна е предозирала с това парче. Сърбите тепърва чуват за него.

Сподели в други сайтове

Нямаше да се случи. Българската публика отдавна е предозирала с това парче. Сърбите тепърва чуват за него.

Е добре, може би, но до към 200k навярно щеше да се качи. :3fdb8960598fa63e:

Жалко, че гледанията и тук са в 100 клипчета и то в не-официални канали. Представяте ли си изведнъж да станеше номер 1 в Popnable? :1000 (29): Там си гледат цялостните гледания, без значение от коя държава са.

Сподели в други сайтове

Е добре, може би, но до към 200k навярно щеше да се качи. :3fdb8960598fa63e:

Жалко, че гледанията и тук са в 100 клипчета и то в не-официални канали. Представяте ли си изведнъж да станеше номер 1 в Popnable? :1000 (29): Там си гледат цялостните гледания, без значение от коя държава са.

Хаха, яко щеше да е. Из фитнесите на Димитровград щяха да се режат вени. А от чешмите в Банишора ще потече чипровска мъзга. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Хаха, яко щеше да е. Из фитнесите на Димитровград щяха да се режат вени.

Господин Продуцента е свикнал вече- първо с Деса, после с Кама. :1000 (29): С Деса обаче от самото начало си се знаеше, че ще го боли, а за Кама уж не му пукаше и я подцени много, но към днешна дата според мен се нервира без да го е очаквал. :roll1:

И все пак, ако трябва да сме обективни, това си е успех и за Пайнер. Това им е един от най-големите хитове евър.

Сподели в други сайтове

Господин Продуцента е свикнал вече- първо с Деса, после с Кама. :1000 (29): С Деса обаче от самото начало си се знаеше, че ще го боли, а за Кама уж не му пукаше и я подцени много, но към днешна дата според мен се нервира без да го е очаквал. :roll1:

И все пак, ако трябва да сме обективни, това си е успех и за Пайнер. Това им е един от най-големите хитове евър.

Според мен чипровския Шебек си пропилява потенциала с недостатъчно силни парчета. Има излъчването на Мерелин Монро, обаяние и въздействие върху публиката. Съвсем постижимо е и към днешната дата да прави хитове от ранга на "Луда по тебе". Но уцелва веднъж на 8 години.

Разбрахме, че последният трак се приема добре в клубовете. Защо хората не щат да го слушат вкъщи обаче остава мистерия. Не приемам подобни mediocre представяния от изпълнител с такъв потенциал.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...