Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Луда по тебе била ли е хит в Сърбия около 2000? Ако не, сърбите малко късничко се сещат. :1000 (29): Не е била. От българките само Рени имаше хитове там и то изпяти на сръбски. Сърбите не се кланят на чуждото като нас, по-тесногръди са и си толелират главно техните изпълнители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 не е вярно. Не разбирам какво толкова им бърка в очите тая "Шефка" - някакъв си кючек на Тони Староро. Най-обсъжданият в кариерата му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не е била. От българките само Рени имаше хитове там и то изпяти на сръбски. Сърбите не се кланят на чуждото като нас, по-тесногръди са и си толелират главно техните изпълнители. След 20 години и Камс ги накара да се кланят на чуждото. То си е донякъде тяхно, де. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 5 МИЛИОНА ОТ ТОЗИ КАНАЛ. Е КАК ДА НЕ ГИ БРОИМ А ? ФАСТ ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 След 20 години и Камс ги накара да се кланят на чуждото. То си е донякъде тяхно, де. :1000 (29): Тяхно е и оригиналът беше абсолютен химн в цяла бивша Югославия, затова сега има интерес към Камелийната версия. Брена преди този албум беше преживяла професионален спад и тогава се завърна, за да унищожи всичко живо с няколко поредни мегахита. Но на мен нашата версия и аранжимент винаги са ми харесвали повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Тяхно е и оригиналът беше абсолютен химн в цяла бивша Югославия, затова сега има интерес към Камелийната версия. Брена преди този албум беше преживяла професионален спад и тогава се завърна, за да унищожи всичко живо с няколко поредни мегахита. Но на мен нашата версия и аранжимент винаги са ми харесвали повече. Мен и двете много ме радват, но на Камелия ми е повече на сърце заради детските спомени. Какво куфеене е било на тази песен и като цяло на самия албум... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не разбирам какво толкова им бърка в очите тая "Шефка" - някакъв си кючек на Тони Староро. Най-обсъжданият в кариерата му. Конди един коментар под клипа Барби преди 3 месеца Не хейтя щото не ме интересува ама виждам тука из коментарите "Хитът на 2018" има още време тая песен ще се слуша около 1-2 месеца и Азис като пусне ХИТ ще се забрави..! Да се посмеем малко Шефката е феномен ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Луда по теб - 130 к Шефката - 62 к Само не разбрах защо сравняваш гледанията на "Шефката" с тези на "Луда по тебе"... Сравни ги с "Името ти" или друга песен на Камелия. Такива дребни манипулации не са интересни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Само не разбрах защо сравняваш гледанията на "Шефката" с тези на "Луда по тебе"... Сравни ги с "Името ти" или друга песен на Камелия. Такива дребни манипулации не са интересни. Не са интересни, ама ме цитира :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не са интересни, ама ме цитира :1000 (29): Защото очаквам да ми отговориш, а не да се измъкваш с клишета. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Защото очаквам да ми отговориш, а не да се измъкваш с клишета. :1000 (29): Какво да ти отговоря. Мога да я сравня и с Името ти и с песента на Джулия и с тая на Стораро. Факт ли е, че прави повече гледания - факт е. Името ти и Луда по теб са песни на Камелия, така че актива все се пише при нея. И ако обичаш не ми казвай с кого да сравнявам Луда по теб, става ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Конди един коментар под клипа Да се посмеем малко Шефката е феномен ! Една нищо и никаква Името ти с едва 2 милиона, а с по-силен прием. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Какво да ти отговоря. Мога да я сравня и с Името ти и с песента на Джулия и с тая на Стораро. Факт ли е, че прави повече гледания - факт е. Името ти и Луда по теб са песни на Камелия, така че актива все се пише при нея. И ако обичаш не ми казвай с кого да сравнявам Луда по теб, става ли Ох, ето пак извърташ нещата и се правиш, че не си разбрал. Аз ти казвам да сравниш "Шефката" с "Името ти", а не да ми сравняваш "Луда по теб" с други песни. Факт е и че "Шефката" прави повече гледания от "Името ти", а излезе преди 5 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Сравняват един от най-емблематичните хитове-мастодонти в историята на българската чалга - "Луда по тебе" - с "Шефката". Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ох, ето пак извърташ нещата и се правиш, че не си разбрал. Аз ти казвам да сравниш "Шефката" с "Името ти", а не да ми сравняваш "Луда по теб" с други песни. Факт е и че "Шефката" прави повече гледания от "Името ти", а излезе преди 5 месеца. Ма аз никога не съм го отричал. Факт е. Луда по теб излезе 18 години преди Шефката и прави повече от нея :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ма аз никога не съм го отричал. Факт е. Луда по теб излезе 18 години преди Шефката и прави повече от нея :1000 (29): Ама гледанията не са от България повечето. Какво като е факт? Аз го знам, ама е тъпо да ги сравняваш, сравнявай с песни пуснати лятото и есента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ама гледанията не са от България повечето. Какво като е факт? Аз го знам, ама е тъпо да ги сравняваш, сравнявай с песни пуснати лятото и есента. Ма ти пак ли ми казваш кво да правя? :1000 (29): Хем да сравнявам песни от лятото/есента, хем ти се насра да сравняваш Шефката със Зоопарк, която пък е от пролета. Измисли още някой друг критерий за сравняване, може и да ти се получи. Те и на Хабибии Мотел гледанията идват от цял свят - и кво? Нали са гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Шефката и Зоопарк са песни от 2018 година и са съответно на номер 2 и номер 1 в класацията за гледания. Сравненията са съвсем на място. Виж.. "Луда по тебе" с "Шефката" свидетелства за мнооого объркана история.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ма ти пак ли ми казваш кво да правя? :1000 (29): Хем да сравнявам песни от лятото/есента, хем ти се насра да сравняваш Шефката със Зоопарк, която пък е от пролета. Измисли още някой друг критерий за сравняване, може и да ти се получи. Те и на Хабибии Мотел гледанията идват от цял свят - и кво? Нали са гледания. Изнервяш ли се когато някой ти казва какво да правиш? Аз казвам, че "Шефката" ще мине "Зоопарк" до края на годината, това не е сравнение, а прогноза. Освен това и двете песни са пуснати тази година, пак е по-различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Представяте ли си този филм да го бяха пуснали и в България и да станеше хит, а покрай това Луда по тебе да отидеше на 300k дневни гледания? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Представяте ли си този филм да го бяха пуснали и в България и да станеше хит, а покрай това Луда по тебе да отидеше на 300k дневни гледания? :1000 (29): Нямаше да се случи. Българската публика отдавна е предозирала с това парче. Сърбите тепърва чуват за него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Нямаше да се случи. Българската публика отдавна е предозирала с това парче. Сърбите тепърва чуват за него. Е добре, може би, но до към 200k навярно щеше да се качи. Жалко, че гледанията и тук са в 100 клипчета и то в не-официални канали. Представяте ли си изведнъж да станеше номер 1 в Popnable? :1000 (29): Там си гледат цялостните гледания, без значение от коя държава са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Е добре, може би, но до към 200k навярно щеше да се качи. Жалко, че гледанията и тук са в 100 клипчета и то в не-официални канали. Представяте ли си изведнъж да станеше номер 1 в Popnable? :1000 (29): Там си гледат цялостните гледания, без значение от коя държава са. Хаха, яко щеше да е. Из фитнесите на Димитровград щяха да се режат вени. А от чешмите в Банишора ще потече чипровска мъзга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Хаха, яко щеше да е. Из фитнесите на Димитровград щяха да се режат вени. Господин Продуцента е свикнал вече- първо с Деса, после с Кама. :1000 (29): С Деса обаче от самото начало си се знаеше, че ще го боли, а за Кама уж не му пукаше и я подцени много, но към днешна дата според мен се нервира без да го е очаквал. И все пак, ако трябва да сме обективни, това си е успех и за Пайнер. Това им е един от най-големите хитове евър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Господин Продуцента е свикнал вече- първо с Деса, после с Кама. :1000 (29): С Деса обаче от самото начало си се знаеше, че ще го боли, а за Кама уж не му пукаше и я подцени много, но към днешна дата според мен се нервира без да го е очаквал. И все пак, ако трябва да сме обективни, това си е успех и за Пайнер. Това им е един от най-големите хитове евър. Според мен чипровския Шебек си пропилява потенциала с недостатъчно силни парчета. Има излъчването на Мерелин Монро, обаяние и въздействие върху публиката. Съвсем постижимо е и към днешната дата да прави хитове от ранга на "Луда по тебе". Но уцелва веднъж на 8 години. Разбрахме, че последният трак се приема добре в клубовете. Защо хората не щат да го слушат вкъщи обаче остава мистерия. Не приемам подобни mediocre представяния от изпълнител с такъв потенциал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари