Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Стеле,теб лично песента оправда ли ти очакванията или се надяваше на повече? :girl_witch:

Ама честна бъди. :1000 (24):

Попринцип исках фолк песен, не кючек, но знаех, че ще такава. Тази обаче ме зариби и ми харесва. Готина, надъхана ми е. Дори текста колкото и да е клише ми харесва. Честна съм.

Сподели в други сайтове

Сега пък споделянията не били фактор. Не си търсете оправдания. Тук има нещо гнило и е нагледно.

:roll1: :roll1:

Няма да ти стане играта. И "Не се изтриваш" направи повече от мегахита на Азис, но в това ти не откри нищо гнило. Така, че сега ще си мълчиш. ;)

Сподели в други сайтове

Сега пък споделянията не били фактор. Не си търсете оправдания. Тук има нещо гнило и е нагледно.

Ако правеше по-малко от Простислава щеше да пееш друга песен нали? Сега търсиш под вола теле, ясно беше, че така ще правиш. Разбери обаче, че не може винаги да манипулираш хората по този начин. Става смешно вече това бутане и извъртане.

Сподели в други сайтове

Ако правеше по-малко от Простислава щеше да пееш друга песен нали? Сега търсиш под вола теле, ясно беше, че така ще правиш. Разбери обаче, че не може винаги да манипулираш хората по този начин. Става смешно вече това бутане и извъртане.

Къде видя манипулацията? Постнал съм точни цифри.

Сподели в други сайтове

Не се сърдете на Фаст. Трудно се приживява, че кючек ще смачка "Да гори в любов".

Не му се сърдя. Искам да се излекува просто.

Срамота е умен, млад мъж да прибягва до подобни смешни хватки, мотивиран единствено от омраза. Поне да бъде реалистичен и да мери с еднакъв аршин и любимката му, и Галена.

Сподели в други сайтове

Това е мазна поп фолк песен. Кючеци са "Купон без край", "Лято 2016" и т.н

Правете малко разлика.

От кога ми говориш на Вие?

Песента е попфолк с доста кючекчийски елемент. Все тая, при всички положения повече хора би им станало неудобно да споделят такава мазнотия в профила си. Това ми беше мисълта.

Сподели в други сайтове

От кога ми говориш на Вие?

Песента е попфолк с доста кючекчийски елемент. Все тая, при всички положения повече хора би им станало неудобно да споделят такава мазнотия в профила си. Това ми беше мисълта.

Аз също казах, че е кючек. Отнася се и за мен.

Сподели в други сайтове

Не мисля, че би им било неудобно. Дай ми още и Въртележката се споделят, като те повече наподобяват кючеци. Шефката е кючек, новото си е попфолк.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Специално за всички топ гъзари, играли по масите на този култов трак - истински кючек с пищови! Оргинално! Яша бана бе!

Няма мутра, която да не е хвърлял салфетки на този хит

image.png

Сподели в други сайтове

наистина зарибява ,закачлив текст, много запеваем, слушах я вече над 9687328458 пъти.

:happyppl:

Докосни ме, от тебе ток ме бие

Душата изгоря, тялото боли ме

Целуни ме, от сълзи напий ме

Две, три, още ми се пие

Накажи ме, викам ли - пусни ме

Дори да хапя аз, чу ли - целуни ме

Погледни ме, лошо погледни ме

Да, да, така любимо ми е

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...