Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Несъмнено зарибява тотално след няколко слушания. Но все пак е правена за след няколко водки и няколко други дивотии преди това. Ще е идеална за средата на програмата след 1:30. :1000 (29):

Много съм доволен от положението в YouTube. Дано да я сложат в Трендинг още тази вечер, за по-добра реклама- Преслава вървеше по-бавно, а я бутнаха веднага. Джулката и Денис доста си постояха една седмица там.

Сподели в други сайтове

Несъмнено зарибява тотално след няколко слушания. Но все пак е правена за след няколко водки и няколко други дивотии преди това. Ще е идеална за средата на програмата след 1:30. :1000 (29):

Много съм доволен от положението в YouTube. Дано да я сложат в Трендинг още тази вечер, за по-добра реклама- Преслава вървеше по-бавно, а я бутнаха веднага. Джулката и Денис доста си постояха една седмица там.

Ама защо си мислите, че канала избира коя песен да е в трендинг? Това става автоматично, никой не избира кой да слага и маха.

Песента наистина е бомба, просто трябват няколко слушания!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Ама защо си мислите, че канала избира коя песен да е в трендинг? Това става автоматично, никой не избира кой да слага и маха.

Песента наистина е бомба, просто трябват няколко слушания!

Аз и до ден днешен нямам идея как точно им процедира системата на Трендинга, защото сякаш всеки път критериите са различни. Затова често възнегодувам заради някои безумия там. Но тук във форума доста се е говорило, че от канала избират песента, която да сложат. В момента е логично Пайнер да изберат Галена и дано да го направят по-бързичко, а не да се замотаят, като с Деса и Джулия.

Сподели в други сайтове

meleto - Интернет спецът по гледания, туби и попнейбъли го твърди.

Сподели в други сайтове

Аз и до ден днешен нямам идея как точно им процедира системата на Трендинга, защото сякаш всеки път критериите са различни. Затова често възнегодувам заради някои безумия там. Но тук във форума доста се е говорило, че от канала избират песента, която да сложат. В момента е логично Пайнер да изберат Галена и дано да го направят по-бързичко, а не да се замотаят, като с Деса и Джулия.

Не, не ги избира канала в никакъв случай. Дори примерно в Сащ, влогъри правят по-силни премиери от музикални, но клипа им въобще не попада там. Алгоритъмът на Youtube се променя сигурно постоянно, много негодуват срещу него, но ... в крайна сметка само те си знаят как си действа точно и на какво се базира.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

meleto - Интернет спецът по гледания, туби и попнейбъли го твърди.

Мелето да се образова малко, преди да почне да говори такива абсурдни твърдения.. само това мога да кажа.

Цитат

Сподели в други сайтове

Обаче Галена наистина издиша. И дума не може да става да бъде обявявана за лидерка. Личи си, че е объркана и се лута. Не знае, какви песни да пуска и в каква посока да се движи.

Седнала е на два стола, опитвайки се хем да звучи по-модерно, правейки се на попаджийка и подражавайки на поп сензациите, с което от части печели по-малките тийнове, хората порицаващи чалгата и кефа на артистите от другите жанрове. Хем пуска мазнотии като Шефката и тая новата, с което не знам дали не губи част от това, което получава, изявявайки се в другата светлина.

И в крайна сметка нито диктува някакви тенденции, нито е лидер. В позицията на догонваща е и нагаждаща се. И в чалгата, и в попа.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Мелето да се образова малко, преди да почне да говори такива абсурдни твърдения.. само това мога да кажа.

Само това е коментарът ти, разбирам... 1000%20(29).gif :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Само това е коментарът ти, разбирам... 1000%20(29).gif :Vishenka_05:

:3fdb8960598fa63e:

Цитат

Сподели в други сайтове

Обаче Галена наистина издиша. И дума не може да става да бъде обявявана за лидерка. Личи си, че е объркана и се лута. Не знае, какви песни да пуска и в каква посока да се движи.

Седнала е на два стола, опитвайки се хем да звучи по-модерно, правейки се на попаджийка и подражавайки на поп сензациите, с което от части печели по-малките тийнове, хората порицаващи чалгата и кефа на артистите от другите жанрове. Хем пуска мазнотии като Шефката и тая новата, с което не знам дали не губи част от това, което получава, изявявайки се в другата светлина.

И в крайна сметка нито диктува някакви тенденции, нито е лидер. В позицията на догонваща е и нагаждаща се. И в чалгата, и в попа.

download_5.jpg

Сподели в други сайтове

Не, не ги избира канала в никакъв случай. Дори примерно в Сащ, влогъри правят по-силни премиери от музикални, но клипа им въобще не попада там. Алгоритъмът на Youtube се променя сигурно постоянно, много негодуват срещу него, но ... в крайна сметка само те си знаят как си действа точно и на какво се базира.

И до следващия път, когато си говорим за това (може би още утре при Галин) сигурно критериите ще са се променили още няколко пъти. :1000 (29):

Като споменахте Мелето се сетих пак за Попнейбъл и за това как чалгарите отново са окупирали целия Топ 5 и са с цели 7 песни в Топ 10. А като гледам как върви Галка ще взема да се окажа прав, че другата седмица с нея и Галин ще е още по-брутално положението.

Сподели в други сайтове

Ти до вчера държеше сметка на нас, а сега правиш същото, но с друга песен. Каква е разликата? :1000 (29):

Разликата е, че във "Феноменален" е Галена, която харесвам.. а Шефката е песен в която е гост изпълнител и не ми е на сърце изобщо :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Като споменахте Мелето се сетих пак за Попнейлъл и за това как чалгарите отново са окупирали целия Топ 5 и са с цели 7 песни в Топ 10. А като гледам как върви Галка ще взема да се окажа прав, че другата седмица с нея и Галин ще е още по-брутално положението.

Да! Смачкахме ги! 1000%20(6).gif Време беше да отвърнем на удара.

Чудя се дали това наше доминиране ще е временно!?

На младежта май започна да й писва от поп коврите и балканската жилка се обади...

Трябват ни нови имена спешно! Но да са десетина години по-млади от Жулия и да са по-обаятелни.

Сподели в други сайтове

Разликата е, че във "Феноменален" е Галена, която харесвам.. а Шефката е песен в която е гост изпълнител и не ми е на сърце изобщо :Vishenka_05:

Това няма значение, приеми, че други хора пък я харесват. Не може да се съобразяваме с тези които не я харесвате и да си мълчим заради вас. И "Феноменален" не се одобрява от всеки тук, но ти си задържаш мнението заради тях нали?

Сподели в други сайтове

Пак ли ти? :1000 (29): :1000 (10):

Този прекалява вече. Държи се така сякаш сме му изяли попарата. Много е почнал да злобее, а като го питаш защо, ти отговаря, че нямало такова нещо. А то щи изкара очите. Вътрешничко му е от нещо и на него. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Съжалявам,но ти не си лирическата героиня,която възпява Тони Стораро фт. Галена. :3fdb8960598fa63e: Спирам да пълня темата на тая,все пак не е Кама,че да е с най-коментираните теми за песни.Ако има нещо ще отговарям в Скандалите.

Хайде да ти отговоря тук щом искаш...

В живота съм лирическата героиня от песента, да! А тук съм модератор, което ми дава право да преценя кое е спам и кое не.

А ти за поредна вечер се занимаваш с любимката ти Галена. Виждам си споделил и новия хит.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...