xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ужас,Смядовицата кой знае какви цигански клетви прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Невероятно е как за 12 години почти не се е променила в лице Тракът е повече от божествен! Тук вече надминаваше Ивана и се настаняваше на върха. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Тези дни нова песен от Райна! Стискаме палци за хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Сашо та тя Стела прилича на богомолка. За какво стигане говориш 3 дни за да се научиш как се говори за модератор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Зависи дали продължи със същото темпо или зацикли като Няма да ти пиша, с която я сравнявам, откакто е излязла. Т.е зависи колко са платили. Говориш глупости. Песента на Преслава наистина гърми яко и е масово харесвана. А гледанията не падат, защото доста хора тепърва научават за нея и ги зарибява. Все пак не всички са някви върли фенове и не всеки следи, коя кога пуска песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Говориш глупости. Песента на Преслава наистина гърми яко и е масово харесвана. А гледанията не падат, защото доста хора тепърва научават за нея и ги зарибява. Все пак не всички са някви върли фенове и не всеки следи, коя кога пуска песен. Просто поддържам теорията си за единия уреден хит на година. Но че се превръща в истински хит не отричам, както не съм го отричал и за Не се изтриваш, макар и тя да беше доста по-голям. Щом дори и аз съм зарибен, въпреки че очаквах нещо много по-силно от Преслава, смятай. Даже мисля, че и навън я чух веднъж, но не съм сигурен дали беше тя или някоя от другите 100 подобни. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Зависи дали продължи със същото темпо или зацикли като Няма да ти пиша, с която я сравнявам, откакто е излязла. Т.е зависи колко са платили. Ами извинявай, но Преслава е една от малкото изпълнителки при които няма никакви аномалии в гледанията. Други са тези с по 20-30 милиона а сега не могат да направят и 10. Факт е, че песента на Преслава гръмна както никоя друга тази година. Коя може да се похвали с 40 хиляди лайка за 2 седмици ? ''Коя'' на Джена беше един от най-големите хитове за миналата година и има същите. ''Купих ти сърце'' която я водим за един от най-големите хитове на годината има 50к. Реално ако Преслава продължава така до няколко дни ги е минала. Фаст сподели, че вече се е превърнала и в най-споделяната чалга песен за годината във фейсбука. И вместо хората да се радват, че най-накрая тази година се забележи една чалга песен то тук коментарите са, че омръзвала много бързо. Ми ако една песен я слушаш 40 пъти в рамките на 2-3 дни как няма да ти омръзне. Т'ва е същинско зомбиране. Реално хейтването идва, че някой се надяваха Преслава да залезе след раждането, но явно пак няма да го бъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Забелязвам, че трудно различаваш злоба от шега и закачка, може би защото ти си озлобен и познаваш добре само това чувство. Не се мисли за толкова важен, че заради теб да се озлобявам към когото и да било. Мнението ти за мен също не ме интересува. Замисли се ти колко пъти си показвал злоба и тогава и тогава ми говори на мен. Не съм единствената тук която е казала нещо лошо за Камелия, но ти най-много скачаш на мен, защо? Нали не се интересуваш и не съм интересна, ами тогава ми подмини коментара и не го чети. Върви скачай на някой друг. А сега пък се намеси в коментара ми към друг потребител, не се стърпя отново да избълваш собствената си негативна енергия и неудовлетвореност. Лесно избухваш и се палиш, а иначе аз съм злобна и негативна. Проблема ти не е в коментара ми за Камелия, а в избухливата ти персона. На какво се дължи това - ти си знаеш, но те съветвам да изпушиш една и да се успокоиш. Ако обичаш не се занимавай с мен, няма да ме трогнеш и засегнеш. В коментара ми нямаше нищо мрънкащо, но ти и от това не правиш разлика. В момента мрънкаш само ти, но не ти е за първи път, свикнахме. Това е не по-малко смешно. Повече не се намесвай когато цитирам друг потребител. Сега да не вземеш да избухнеш, дано има нещо за успокоение около теб. Чао! Хем не се интересува, хем ми пише фермани. Прозрачна си... не се оправдавай. Научи се наистина на собствен стил и почерк тук. Поста ти все с лафове и изкази на други потребители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ами извинявай, но Преслава е една от малкото изпълнителки при които няма никакви аномалии в гледанията. Други са тези с по 20-30 милиона а сега не могат да направят и 10. Факт е, че песента на Преслава гръмна както никоя друга тази година. Коя може да се похвали с 40 хиляди лайка за 2 седмици ? ''Коя'' на Джена беше един от най-големите хитове за миналата година и има същите. ''Купих ти сърце'' която я водим за един от най-големите хитове на годината има 50к. Реално ако Преслава продължава така до няколко дни ги е минала. Фаст сподели, че вече се е превърнала и в най-споделяната чалга песен за годината във фейсбука. И вместо хората да се радват, че най-накрая тази година се забележи една чалга песен то тук коментарите са, че омръзвала много бързо. Ми ако една песен я слушаш 40 пъти в рамките на 2-3 дни как няма да ти омръзне. Т'ва е същинско зомбиране. Реално хейтването идва, че някой се надяваха Преслава да залезе след раждането, но явно пак няма да го бъде. На предишни страници и теми съм обяснявал каква е аномалията при нея всяка година, не ми се занимава пак. Че е една от песните напоследък, които гръмнаха, не отричам (но има и други такива, не е само тя). При Преслава може би ме дразни това, че след няколко не толкова големи хитове изведнъж пуска един по-голям, уреден или не, и веднага се започват твърденията как била разбила всички и била най-голямата евър. Аз например ако направя нещо такова за Деса и някои от доста по-качествените й хитови песни от Пресовата, мигновенно ще бъда сметнат за фанатичен. А обръщението за коментарите, че омръзвала бързо се надявам да не е за мен. Нито пък, че съм се надявал да залезе след раждането, даже мисля че неведнъж съм казвал колко добре направи като реши да си роди дете и дори да не пуска лятна песен, за да не се преекспонира и после да има интерес към завръщането й. Аз прогнозирам успех в стил Няма да ти пиша т.е не много траен хит, но ще държи хората още известно време. Иначе при мен беше точно обратното- в началото песента просто ми хареса, а сега я слагам на по-предни позиции в плейлиста си, за да е в тон с другите ми две най-любими бързи напоследък- Името ти и Любов ли е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 На предишни страници и теми съм обяснявал каква е аномалията при нея всяка година, не ми се занимава пак. Че е една от песните напоследък, които гръмнаха, не отричам (но има и други такива, не е само тя). При Преслава може би ме дразни това, че след няколко не толкова големи хитове изведнъж пуска един по-голям, уреден или не, и веднага се започват твърденията как била разбила всички и била най-голямата евър. Аз например ако направя нещо такова за Деса и някои от доста по-качествените й хитови песни от Пресовата, мигновенно ще бъда сметнат за фанатичен. А обръщението за коментарите, че омръзвала бързо се надявам да не са за мен. Нито пък, че съм се надявал да залезе след раждането, даже мисля че неведнъж съм казвал колко добре направи като реши да си роди дете и дори да не пуска лятна песен. Аз прогнозирам успех в стил Няма да ти пиша т.е не много траен хит, но ще държи хората още известно време. Иначе при мен беше точно обратното- в началото песента просто ми хареса, а сега я слагам на по-предни позиции в плейлиста си, за да е в тон с другите ми две любими бързи напоследък- Името ти и Любов ли е. Да. Ако не се лъжа твоята теория е, че Преслава от няколко години пуска по един хит на годината а другото минавало и заминавало. Миналата година имаме ''Не се изтриваш'' и ''Тук жена му пази''. За 2016 съм съгласен. 2015 си има доста успешни песни като ''С теб или с никой'' и ''Нокаут'' (която гръмна в началото и после бързо омръзна) и хита ''На тебе не отказвам''. 2014 пък имаме ''Моето слабо място'', разви се ''Режим неприлична''. Дуета със Стораро и ''Нашето любов е'' в никакъв случай не са провали! Реално Преслава си държи много добро ниво. Ясно и явно е, че вече не е лидерка, но не е и извън топ 5 както няколко пъти съм виждал, че си писал ти. Иначе сега се сетих за една твоя любимка която винаги даваш за пример - Анелия. Тя не е ли горе-долу на същия принцип ? От минимум 5-6 песни на година само 2 стават големи хитове и другите заминават и заминават. Съжалявам, но няма друга чалга песен от 2018 която за две седмици е направила 3 милиона и се е задържала на първо място в Набиращи популярност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ами извинявай, но Преслава е една от малкото изпълнителки при които няма никакви аномалии в гледанията. Други са тези с по 20-30 милиона а сега не могат да направят и 10. Точно. А ако погледнем и лайковете на въпросните песни, гледанията им стават още по-съмнителни. През последните години Преслава има точно четири наистина ярко откроили се песни - Моето слабо място, На тебе не отказвам, Не се изтриваш и сега Да гори в любов. Никоя от тях няма 20млн. А тва са песни, които си гръмнаха здраво. Не може Яката дупара да има 14млн и 96 лайка, а С друг ме бъркаш и Пантера да имат по 20млн и почти двойно по-малко лайкове? Да не би да са били по-големи хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Мисля че най-споделяната попфолк песен за годината е на Слави и Ку-ку бенд - Затова - 130k. В момента "Да гори в любов" има над 74k и е на път да мине "Зоопарк", която има 83k. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Точно. А ако погледнем и лайковете на въпросните песни, гледанията им стават още по-съмнителни. През последните години Преслава има точно четири наистина ярко откроили се песни - Моето слабо място, На тебе не отказвам, Не се изтриваш и сега Да гори в любов. Никоя от тях няма 20млн. А тва са песни, които си гръмнаха здраво. Не може Яката дупара да има 14млн и 96 лайка, а С друг ме бъркаш и Пантера да имат по 20млн и почти двойно по-малко лайкове? Да не би да са били по-големи хитове? Защо слагаш в това число и "Пантера" като е в началото на 2015 с Яката дупара, която е в началото на 2016? Със всяка година лайковете на песните се покачват. В такъв случай защо не даде пример с това, че На тебе не отказвам има 14 милиона с едва 33 лайка? В попа събират двойно/тройно повече харесвания и коментари от чалга песните. Кел файда, че "Над закона" има 74 хиляди лайка, като дори Въртележката е по-големият хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Да. Ако не се лъжа твоята теория е, че Преслава от няколко години пуска по един хит на годината а другото минавало и заминавало. Миналата година имаме ''Не се изтриваш'' и ''Тук жена му пази''. За 2016 съм съгласен. 2015 си има доста успешни песни като ''С теб или с никой'' и ''Нокаут'' (която гръмна в началото и после бързо омръзна) и хита ''На тебе не отказвам''. 2014 пък имаме ''Моето слабо място'', разви се ''Режим неприлична''. Дуета със Стораро и ''Нашето любов е'' в никакъв случай не са провали! Реално Преслава си държи много добро ниво. Ясно и явно е, че вече не е лидерка, но не е и извън топ 5 както няколко пъти съм виждал, че си писал ти. Иначе сега се сетих за една твоя любимка която винаги даваш за пример - Анелия. Тя не е ли горе-долу на същия принцип ? От минимум 5-6 песни на година само 2 стават големи хитове и другите заминават и заминават. Съжалявам, но няма друга чалга песен от 2018 която за две седмици е направила 3 милиона и се е задържала на първо място в Набиращи популярност. Говоря за онези, най-големите й хитове за всяка година. Винаги има точно по един, който изведнъж убива всички теории колко била западнала и който идеално се появява след други не чак толкова големи нейни хитове от годината (това не значи, че не е имала и други успешни с по няколко реални милиона, но онази, която изпъква с шокиращи гледания винаги е една). Извън Топ 5 беше преди да пусне Да гори в любов, след това не съм го казвал. Пак се намърда там хитрушата. При Анелия нещата ми се струват доста по-естествени. Най-малкото веднага започвам да забелязвам интереса към нейните парчета- не само тук във форума, а и в социалните мрежи, също и навън. Не казвам, че и Преслава не предизвиква някакъв такъв интерес, но определено е голямо изсилването като започне да се изкарва над всички други. С какво например парчето й е над една Зоопарк? Тя направи някъде 6-7 милиона за месец, между другото- ето отговора и на другия ти въпрос. Да видим дали Преслава ще й счупи рекорда за годината или ще зацикли пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Точно. А ако погледнем и лайковете на въпросните песни, гледанията им стават още по-съмнителни. През последните години Преслава има точно четири наистина ярко откроили се песни - Моето слабо място, На тебе не отказвам, Не се изтриваш и сега Да гори в любов. Никоя от тях няма 20млн. А тва са песни, които си гръмнаха здраво. Не може Яката дупара да има 14млн и 96 лайка, а С друг ме бъркаш и Пантера да имат по 20млн и почти двойно по-малко лайкове? Да не би да са били по-големи хитове? Тука не си прав. Попа се консумира от младата аудитория и те имат рег. в youtube и гласуват. Чалгата отдавна загуби тази публика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Всъщност, истинска война между двете никога не е имало, а това, което го има, винаги са го правили точно техните форумски фенове. :1000 (29): И преди сме обсъждали факта, че този конфликт беше създаден от неспособния да превъзмогне 2002 Фокси. На Камелия може и да й е станало неприятно, че не е взела Певица, но дотам... Ще видим в книгата дали е до там, до някъде или до Пайнера. Да ти го кажа в прав текст, че да си знаеш. Кама никога няма да се прави на народна певица, а Деса никога няма да коментира сценична, видео и всякаква друга чалга изява, когато в изречението присъства Камелия. Нещата са повече от прости.... и кристално ясни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Защо слагаш в това число и "Пантера" като е в началото на 2015 с Яката дупара, която е в началото на 2016? Със всяка година лайковете на песните се покачват. В такъв случай защо не даде пример с това, че На тебе не отказвам има 14 милиона с едва 33 лайка? В попа събират двойно/тройно повече харесвания и коментари от чалга песните. Кел файда, че "Над закона" има 74 хиляди лайка, като дори Въртележката е по-големият хит. То по тая логика и Хаваната, и Караваната имат по 16млн, а едва 41к лайка. И много странно как и двете песни са с еднакви гледания и харесвания. Но пък и двете с повече гледания от Яката дупара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Говоря за онези, най-големите й хитове за всяка година. Винаги има точно по един, който изведнъж убива всички теории колко била западнала и който идеално се появява след други не чак толкова големи нейни хитове от годината (това не значи, че не е имала и други успешни с по няколко реални милиона, но онази, която изпъква с шокиращи гледания винаги е една). Извън Топ 5 беше преди да пусне Да гори в любов, след това не съм го казвал. Пак се намърда там хитрушата. При Анелия нещата ми се струват доста по-естествени. Най-малкото веднага започвам да забелязвам интереса към нейните парчета- не само тук във форума, а и в социалните мрежи, също и навън. Не казвам, че и Преслава не предизвиква някакъв такъв интерес, но определено е голямо изсилването като започне да се изкарва над всички други. С какво например парчето й е над една Зоопарк? Тя направи някъде 6-7 милиона за месец, между другото- ето отговора и на другия ти въпрос. Да видим дали Преслава ще й счупи рекорда за годината или ще зацикли пак. Нищо изненадващо няма в това. Преса винаги си пуска най-силната песен точно преди концерт или награди за да разбие с прием. Нито една нейна песен не е изпъкнала с шокиращи гледания. Само за ''Не се изтриваш'' има някакви такива теории, но виждаме, че близо година след премиерата си прави близо по 100 хиляди на седмица - и това ако не е успех здраве му кажи. Да не говорим, че Калин няколко пъти ви каза колко много лайкове имаше за 24 часа, което за пореден път доказва, че най-вероятно тези гледания не са купени. Също така Преслава ако искаше да манипулира щеше на всяка песен да купува за да е конкуренция на Джена. Как може Анелия, Галена, Александрова, Фики, Галин и Азис да имат по 20 милиона а тя да се остави ? Няма как да е била извън топ пет след като държеше един от най-гледаните песни за годината. Дори купените дислайкове и съответно причинените аномалии от това (клипове с много дислайкове се показват по-малко или по-бързо се премахват от трендинг и тн..) не попречиха парчето вече да има над 9 милиона и все още да е сред най-гледаните клипове всяка седмица. Ами явно интереса към проектите на Анелия в мрежата не е толкова реален. Едни десет хиляди споделяния разделят песен на 3 седмици за да мине една на седем месеца. Точно при Анелия се случват най-странните неща. Никаква я няма вече като фенска маса (всички анкети го доказват) а после говориш за интерес. Иначе как си обясняваш 7-те милиона на ''Зоопарк'' и после 1,5 милиона за дуета с Дамян и 2 и нещо за ''Просяци'' ? Говорим за спад с над 60% в гледаемостта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ще видим в книгата дали е до там, до някъде или до Пайнера. Да ти го кажа в прав текст, че да си знаеш. Кама никога няма да се прави на народна певица, а Деса никога няма да коментира сценична, видео и всякаква друга чалга изява, когато в изречението присъства Камелия. Нещата са повече от прости.... и кристално ясни. Десислава напусна Пайнер точно след това и дълги години нямаха допирни точки. Ще е жалко ако и Камелия като теб не е преотдоляла 2002 толкова време и тръгне някой ден да се оплаква в книгата си, но не вярвам да го направи. Това са си твои твърдения, за да поддържаш войната. И Камелия няма повод да се прави на народна певица, защото преди да стане чалга певица е била манекенка. Деси Слава преди да стане чалгарка е била фолклорна певица и завинаги ще бъде, защото при нея това е призвание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 То по тая логика и Хаваната, и Караваната имат по 16млн, а едва 41к лайка. И много странно как и двете песни са с еднакви гледания и харесвания. Но пък и двете с повече гледания от Яката дупара. То и Гот ми е, която излезе 2016 има 24 милиона с едва 50 лайка, но знаем, че половината са от показване отстрани (егати късмета има тая песен, но сигурно има и купени), но си е просто обикновен летен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 И вместо хората да се радват, че най-накрая тази година се забележи една чалга песен то тук коментарите са, че омръзвала много бързо. Ми ако една песен я слушаш 40 пъти в рамките на 2-3 дни как няма да ти омръзне. Т'ва е същинско зомбиране. Реално хейтването идва, че някой се надяваха Преслава да залезе след раждането, но явно пак няма да го бъде. Каква малка кикимора си тии. 7 човека до този момент от форума казаха, че песента омръзва бързо, ти в това хейт ли намираш? Какво искаш - да ръсим суперлативи, да си кривим душата, за да се харесаме на феновете на Преслава? Ми омръзва бързо, правена е по калъп - това е истината. Никой от нас не отрече, че е голям хит и че зарибява яко. Лично казах, че се радвам за факта, че в чалагата имаме поредна тупалка тази година. Една песен я слушаш толкова, колкото ти идва отвътре. Като ти се слуша, я слушаш. Аз не видях ти да се радваш, че Стораро и Галена изкараха мегахит това лято. Къде ти беше радването тогава? Не само, че не се радваше, а не спираше да пробутваш тезата си, че успеха се дължал главно на чичака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 7 човека до този момент от форума казаха, че песента омръзва бързо, ти в това хейт ли намираш? На по-голяма част от тях Преслава им е анти, включително и ти. Защо да си мълчат при възможност да я нахранят въпреки големия успех? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 На по-голяма част от тях Преслава им е анти, включително и ти. Е, и? Но сме доказали, че сме обективни. За разлика от теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Каква малка кикимора си тии. 7 човека до този момент от форума казаха, че песента омръзва бързо, ти в това хейт ли намираш? Какво искаш - да ръсим суперлативи, да си кривим душата, за да се харесаме на феновете на Преслава? Ми омръзва бързо, правена е по калъп - това е истината. Никой от нас не отрече, че е голям хит и че зарибява яко. Лично казах, че се радвам за факта, че в чалагата имаме поредна тупалка тази година. Една песен я слушаш толкова, колкото ти идва отвътре. Като ти се слуша, я слушаш. Аз не видях ти да се радваш, че Стораро и Галена изкараха мегахит това лято. Къде ти беше радването тогава? Не само, че не се радваше, а не спираше да пробутваш тезата си, че успеха се дължал единствено на чичака. И на мен вече ми поомръзна. Бързо хваща, но и бързо пуска. От тоя тип песни е, с не особено дълъг живот. Иначе е зарибителна. Ама как им се занимава да гледат статистики и числа, супер изморително е, а и е излишна и скучна информация. Понякога имам чувството, че съм в счетоводна кантора някаква. Броят се участия, броят се лайкове и гледания. Ми това е супер измамно като цяло, супер недълготраен актив в дългосрочен план. Освен това какво общо има това със западането на чалгата? Пълно противоречие едното с другото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Е, и? Но сме доказали, че сме обективни. За разлика от теб. Обективни сте до време, после пак почвате да ръсите глупости. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари