Stela Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Самите ние сме я хвърлили в коша. :1000 (29): Никой от нас не я брои за песен на Преслава. А ще се радваш ли ако на Миле и Галена стане хит? Какво мислиш? Можеш ли някога да кажеш две добри думи за нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Представи си Галена и Китич да избухнат с хит и гледания на нивото на тази песен! Какви ще са оправданията им тогава? Песните му от тази година имат колкото средни хитове на Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Представи си Галена и Китич да избухнат с хит и гледания на нивото на тази песен! Какви ще са оправданията им тогава? След снощи техните оправдания така или иначе заминаха на кино. Надявам се Галена да се е поучила от грешката на Преслава и да не позволи да се пее само на сръбски. Почти съм сигурен, че си е взела бележка от случката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Песните му от тази година имат колкото средни хитове на Джена. Те сърбите не прощават! Ако е слаба песента, ще има и гледанията на Марина Тошич, ама ако е хит виждаш резултата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Луна - "Леко, леко, леко" 11.11.2018 - 20:00 ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Фаст, не се хващай като удавник за сламка за Луна. Тази селска пачавретина няма как да мине Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 ГаленчитУ пуснала реклами навсякъде,затова има толкова гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Фаст, не се хващай като удавник за сламка за Луна. Тази селска пачавретина няма как да мине Галена. Аз винаги съм анонсирал премиери. Нищо ново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 ГаленчитУ пуснала реклами навсякъде,затова има толкова гледания. само инстаграм и фейсбук навсякъде да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Никой не се опита да хвърли светлина по въпроса защо "С теб или с никой" от 2015 година прави с над 20% повече гледания от "Не се изтриваш" в момента. Подутият да не е почнал пак да помпа его? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Никой не се опита да хвърли светлина по въпроса защо "С теб или с никой" от 2015 година прави с над 20% повече гледания от "Не се изтриваш" в момента. Подутият да не е почнал пак да помпа его? Показва се под много песни. Голям късмет има Преслава. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Показва се под много песни. Голям късмет има Преслава. :1000 (29): Родена е под щастлива звезда ехидната, откакто е на сцена, съм се уверил в това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Татяна е записала песен от Оцко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 само инстаграм и фейсбук навсякъде да Сякаш само Галена го прави. Остави ги, не вървят изобщо ако ще да се съдерат. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Надявам се Галена да се е поучила от грешката на Преслава и да не позволи да се пее само на сръбски. Почти съм сигурен, че си е взела бележка от случката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 На мен ми е малко странно че песента на Галена влезе в Германския трендинг преди нашия. За първи път виждам това с българска песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 И между другото, Danger., евала, че си постнал клипчето с дисфоричната реакция на "Лудата дойде". И това на нейно участие, където се води, че хората, които я харесват, преобладават. Изобщо не ме изненадва тази реакция, знаех, че ще е така и без да съм гледал видеото. Тази песен гръмна бясно, стана един от големите хитове на 2012, но заглъхна в небитието като пореден изтъркан Пресин комерс. "Спри ме" беше революция - клип, песен, въздействие! Много по-качествен проект. С тая песен истерията по наща вече почна много отчетливо да се забелязва. Връщаха хора от дискотеките поради липса на място вътре, като гостува тя. А иначе Кака ти Кели нека ми разправя коя била по-голям хит. "Спри ме" нямаше шанса да прозвучи на концерта на открито в София през юни '12 , Галена изобщо не пя тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 #2 В „НАБИРАЩИ ПОПУЛЯРНОСТ“ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 На мен ми е малко странно че песента на Галена влезе в Германския трендинг преди нашия. За първи път виждам това с българска песен. Аз съм виновния за това, успокой се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Стига сте изкарвали сръбския дует слаба песен или песен не на Преслава. :1000 (29): Това е един от най-стойностните проекти, които инак комерс любимката на народа ни е поднасяла в периода си на постоянни възходи и падения. Че и в сръбската телевизия я канеха да го представя. Нейна си е, което за жалост значи и че е нейн флоп. Трябваше да е днес, но май стана по-добре така, заради Галена. Накрая двамата ми любимци да забият един дует, а? Изненадан съм, че за толкова години още не са го направили. А Луна ще мачка! Без бъзик- с песен от Папи Ханс, забавен клип с политическа нотка и промотиране по време на уикенда... току-виж успяла да надмине очакванията за интереса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Никога не съм разбирал хората, които постоянно си менят мнението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Никога не съм разбирал хората, които постоянно си менят мнението. Не се и опитвай. Консервите виждат само заобикалящата ги среда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 ЗАЩО НЯМА ТАКИВА НОВИНИ И ЗА ГАЛЕНА ААААААА ????????? И ВСЕ ПАК БЕЗ ТРЕНДИНГ,БЕЗ ПЛАТЕНИ СТАТИИ,- ФЕНОМЕНАЛНА ЧУПИ РЕКОРДИ. 'Преслава счупи рекорд с нова песен' 'Новото парче на Преслава с рекорд' 'Преслава направи рекорд с нова песен'' Преслава чупи рекорди с "Да гори в любов" 'Преслава счупи рекорд в YouTube' 'Преслава направи рекорд в попфолк средите' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Много нагласена работа е този Бг Трендинг. Хубавото е, че когато все някога сложат Галена на номер 1 (което се надявам да се случи, защото иначе комедията ще е още по-голяма) това ще даде нов тласък на проекта. Тепърва има още много хора, до които да достига тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Алгоритъма на тубата избира клиповете. Няма документирана функция собствениците на канали да избират кой от клиповете им да влезе там. Не знам защо мелето си мисли така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари