asylum Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Бившият мъж на Татяна я бил зарязал заради някаква млада (24-28-годишина) селянка. Верно се занимавал с отглеждане на крави, аз си мислех, че тук си я наричаме "краварката", щото е от селски град. Сега май бил открил фитнес зала в Съединение. инфо: хора, родом от Съединение Това, че шутът на Тоти е бит заради момиче от новата генерация, обяснява ламтежа й да се прави на много cool и заканите й към "другата", "кучката" в песните й. Най-бруталната дама! Да й ядат гъза! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Невлизането веднага в трендинг, непоказването отстрани и прочие неща, за които обвинявате Митко Пайнера, хакери или прочие, са заради по-сексуалното съдържание на клипа/обложката. Знам, че е имало далеч по-фрапиращи видеа, които са се показвали, но това е - някои неща ги засичат, други не, алгоритъмът не е безпогрешен, ако на някой му е интересно, ще намеря доказателства какви тотални простотии са влизали в трендинг в други държави (например видео с труп на самоубил се човек в САЩ). Или пък разказите на ютубъри за демотизирани/непромотирани видеа заради грешно тълкуване на ситуацията. For starters, ето нещо българско и лесно за разбиране, в което доста се говори за алгоритъмът. А между другото на мен от сутринта "Феноменален" ми почва след новата на Ариана Гранде и е доста шокираща промяна :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 После Преславовите били обсебени Преди малко гърмеше от една кола Коментирай новата песен на Галс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 помните ли този перформънс ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 @meleto На базата на твоя опит с Интернет технологиите възможно ли е човек, който е на ти с програмирането, да направи така, че някоя песен да не се появява като предложение в youtube? Да, ако има фалшив трафик към дадената песен, алгоритъмът може и да накаже клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Да, ако има фалшив трафик към дадената песен, алгоритъмът може и да накаже клипа. Също така: как и дали този, който качва клипа, може да повлие на популярността му, чрез слагането/липсата на хаштагове, който определят аудиторията, на която клипът да се показва? Или по друг начин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Също така: как и дали този, който качва клипа, може да повлие на популярността му, чрез слагането/липсата на хаштагове, който определят аудиторията, на която клипът да се показва? Или по друг начин? Таговете към клипа са изключително важни за оптимизация на клипа в търсачките. Хаштаговете пък помагат при директно търсене в Ютуб. Има и други важни детайли, които се ползват за по-добро дългосрочно развитие на клип, но зависят от типа и аудиторията му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 болно ми , че песента наистина се превърна в един огромен хит. но за бога КОГА ЩЕ ПУСКА КЛИП НА СВЕТОВНО НИВО ? ДО КОГА КЛИПОВЕ 2,49 ЛВ С ДДС ? На мен ми е болно и затова, че песента е тъпа и някакъв опит за копие на "Не се изтриваш" и докато не се провали пак с гръм и трясък, както стана с копията на "Моето слабо място" няма да се спре. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 помните ли този перформънс ? Помня, ама нещо и аз давам отклонения - все си мислех че беше чаршаф, а ся като гледам най-обикновен лигавник .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 На мен ми е болно и затова, че песента е тъпа и някакъв опит за копие на "Не се изтриваш" и докато не се провали пак с гръм и трясък, както стана с копията на "Моето слабо място" няма да се спре. Да гори в любов няма нищо общо с Не се изтриваш... Осен че ги пее Пепита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Голяма злоба от феновете на варела във Вечните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Таговете към клипа са изключително важни за оптимизация на клипа в търсачките. Хаштаговете пък помагат при директно търсене в Ютуб. Има и други важни детайли, които се ползват за по-добро дългосрочно развитие на клип, но зависят от типа и аудиторията му. Време аз да се посмея на капацитетите, които се отваряха в темата на “Една на милион”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Време аз да се посмея на капацитетите, които се отваряха в темата на “Една на милион”. На кого му пука за тоя провал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 На кого му пука за тоя провал? На теб, след като коментираш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 На кого му пука за тоя провал? Как така изведнъж хората се сетиха за песента на Лора Караджова и Бобо, не, че е лоша, но чак пък толкова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Как така изведнъж хората се сетиха за песента на Лора Караджова и Бобо, не, че е лоша, но чак пък толкова? Много силна песен. Да не би да се е върнала в попнейбъла? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Много силна песен. Да не би да се е върнала в попнейбъла? Не знам, явно, за да се пише за нея тук. Може би след участието на Лора в брадъра. Другият вариант ми е някоя треторазрядница да е изкарала песен със същото заглавие, ама съвсем да не сме разбрали, сигурно няма да е треторазрядница, а пето-шесторазрядница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Не знам, явно, за да се пише за нея тук. Може би след участието на Лора в брадъра. Другият вариант ми е някоя треторазрядница да е изкарала песен със същото заглавие, ама съвсем да не сме разбрали, сигурно няма да е треторазрядница, а пето-шесторазрядница. :1000 (29): Ох, докато схвана... Трябваше да погледна името и да се понапъна дали някоя чалгарка скоро е пускала боза с подобно име. Но се сетих накрая де :1000 (29): Ама фена на Райна хитро и упорито чакали ситуации и недоволни фенове за да изложи съмненията си за конспирации срещу Райна на показ. Мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 :1000 (29): Ох, докато схвана... Трябваше да погледна името и да се понапъна дали някоя чалгарка скоро е пускала боза с подобно име. Но се сетих накрая де :1000 (29): Ама фена на Райна хитро и упорито чакали ситуации и недоволни фенове за да изложи съмненията си за конспирации срещу Райна на показ. Мачка Виж Слави, знаеш че не бих намекнал нещо ако не са ми казали достоверни хора. Не знам защо въпросните се правят на ударени, след като до преди малко носеха от 9 кладенеца вода относно конспирации срещу Галя. Да са живи и здрави и да правят повече секс им пожелавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Аз лично не можах да изслушам песента на Райна докрай. Развали си поредицата от хубави песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Аз лично не можах да изслушам песента на Райна докрай. Развали си поредицата от хубави песни. Уважавам твоето и всяко друго мнение, което е различно от моето. Всеки с вкуса си. Какво мислиш за есента в чалгата като цяло? Завърна ли се музиката на народа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 2 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Котенцето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Котенцето Тая мацка е топ. До сега няма слабо при нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Няма спиране! Докосни ме, от тебе ток ме бие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари