SG Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Само че оригиналът не е и на Брена, просто сърбите обичат да пипат гръцки песни до неузнаваемост и освен тази, така са пипнали и Epimeno. Иначе оригиналът на Luda za tobom e този. Че тя промяната дори и не е до неузнаваемост... пълен шок. Не знаех, че има и друга версия преди на Лепа. Тази песен ще вземе да се окаже като Шушана, току-виж изскочи и версия от 50-те. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Няма как да стане Андреа да детонира Галена. Вече се оливате с глупости. Андреа дори и нивото на клиповете й не може да стигн, кво остава за песните.. Андреа отдавна е направила клипове,които Галенче и на челна стойка да застане не може да ги мине. Пък и то се видя кой от кого изкопира,за да си клипира Дай ми любов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Няма да млъкне той никога. Теб те нямаше тук цяло лято да видиш за какво ставаше въпрос. Виж, че сам казва, че е влюбен в нас. Явно е от този тип хора, който търси близост, първоначално проявявайки агресия. Това беше модерно в 8-ми клас. Звездите ви пращат сигнали, има химия между вас, но вие се дърпате. Туко виж е говорил за танцьорчето за да изпиташ ревност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Чувал съм тази теория и преди. Не я подкрепям. Имат прилика, но да се нарече Astatos оригинал на Luda za tobom ми се вижда прекалено. По тази логика половината нови авторски песни в българския попфолк са кавъри на малко по-стари хитове. Е то е 1:1 в мелодията. Подкрепяш или не, това са данните. Дори и сърбите го знаят и я упрекват за тези кражби. То и Ti si moj greh се води авторска, а се оказа гръцка песен, правена за някакво тяхно участие на Евровизия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Че тя промяната дори и не е до неузнаваемост... пълен шок. Не знаех, че има и друга версия преди на Лепа. Тази песен ще вземе да се окаже като Шушана, току-виж изскочи и версия от 50-те. :1000 (29): Да, голяма хитачка е била. Ние си имаме също версии тези и "Тутурутка - Лятото горещо" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 То и Ти си мой грех е крадена и то доста по-очевидно от тук: А пък Лопов/Шампанското също е доста “вдъхновена” от тук: Крадливо племе са си сърбите, няма какво да се лъжем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Да, голяма хитачка е била. Ние си имаме също версии Лия - топ мадама бее!!! ПС: А, тя зодия Раче. Тия правят много добро сексче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Песен на 2018! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Да, голяма хитачка е била. Ние си имаме също версии Винаги ми е било странно как навремето са излизали по няколко Бг версии на някоя чужда песен... от които на мен поне в съзнанието ми е оставала само най-хитовата. :1000 (29): Все едно сега всички да направят нови версии на Името ти, която пък е кавър на друга. В това отношение нещата са се подобрили в изминалите 10-15 години- макар и отново да си имаме елементи на чопване тук-там, като цяло авторското право си се зачита повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Че и тези са намазали, какъв хит беше това. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 То и Ти си мой грех е крадена и то доста по-очевидно от тук: Е, това вече е 1:1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Ама иначе ако видим обложките, на Брена песните ги е композирал Пера Стоканович, а Лопов е на Рале. Нагли бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Лия - топ мадама бее!!! Лия ако беше малко по-успешна и не си беше зарязала кариерата, щях да я боготворя повече от Глория. Страхотна е, виж я тука. Като DIVA e. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Иначе всички сме крадливи, сърбите и от Индия са пипали, даже и народни мотиви от шопския край , а на гърците голяма част от най-оборотните им хитове са стар турски фолклор. Сещам се за "Opa opa" на Антик, например. Ние сме капка в морето с 20-те певици от миналия век. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Лия ако беше малко по-успешна и не си беше зарязала кариерата, щях да я боготворя повече от Глория. Страхотна е, виж я тука. Като DIVA e. :1000 (19): Лия беше супер успешна навремето. Явно е загубила сили, нюх или желание. Малко Кати пиниз? Преди няколко години, наскоро беше, правиха обща песен с Луна. Супер добре изглеждаше все още, много запазена. Тази втората песен гледам, че е от 1998. На Мария "Първа луна" е идентична, а излезна 2001 (мисля) с по-модерен бийт и беше немалък хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Ето това ми е любимото на Лия (а и на Кондьо ). Голям тандем бяха двамата едно време. Песен на 2018! За песен не знам, но клипът със сигурност би бил в конкуренция с друг Галенин- Маракеш- ако евентуално върнат наградите, както се обсъждаше по-рано през тази година. И е добре да го направят. Като изключим лятото, поп-фолкът не е имал толкова силна година от 2016, че и от 2015, може би. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Чувал съм тази теория и преди. Не я подкрепям. Имат прилика, но да се нарече Astatos оригинал на Luda za tobom ми се вижда прекалено. По тази логика половината нови авторски песни в българския попфолк са кавъри на малко по-стари хитове. Гледам че съм позакъснял, ама 1) незнам точните години, ама тая гръцката дори не е пипана много много за Брена, просто изпяването от супер могъщ някъф типично гръцки вокал. За голяма преработка може да мине версията на Тутурутка, която до току що не ми беше правило впечатление че е Луда по тебе, осакатена до безобразност за да не разсейва от почти забавния текст и лишения от глас "вокал". и 2) ако погледнем коментарите под новите "авторски" песни напоследък се забелязва как до 5тия коментар вече е зачислена песен "оригинал", която е изкопирана/забързана/забавена, и тя дори не е чак толкова стара. (въпреки че тук проблема че нови песни правят май точно трима композитора и явно им е време за пенсия на сичките) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Това също не бях обръщал внимание, че е Луда по тебе. Соу фар на Кали версията е най-ужасна междудругото, още повече така са я "барнали", че звучи като 4-4-2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Всичко 6 в новия проект на Галена. Само...тази леопардова одежда. Защо? Нарочно ли я е навлякла? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Всичко 6 в новия проект на Галена. Само...тази леопардова одежда. Защо? Нарочно ли я е навлякла? И на мен точно това ми бърка в здравето. Крайно неподходяща и единственият елемент, който сваля нивото на видеото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 И на мен точно това ми бърка в здравето. Крайно неподходяща и единственият елемент, който сваля нивото на видеото. Но явно е нарочно. Галена е модна икона, носи само маркови дрехи, защо да се облича като циганка в новия си клип? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Някой няма ли да коментира неземната красавица Джулка? ТОП гъзарка ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Всичко 6 в новия проект на Галена. Само...тази леопардова одежда. Защо? Нарочно ли я е навлякла? Много скъпа марка е . Vetements Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Много ми е интересно какво ли става с момичетата от "88"... За малкото време, в което се изявяваха, имаха не една и две много добри песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Чувал съм тази теория и преди. Не я подкрепям. Имат прилика, но да се нарече Astatos оригинал на Luda za tobom ми се вижда прекалено. По тази логика половината нови авторски песни в българския попфолк са кавъри на малко по-стари хитове. Точно така, крадат като побъркани. Фивос примерно има екип от 20 души, който рови цял ден в сайтове и слуша радиа от Индия и Пакистан, за различни и нетипични отсвири. С това не казвам, че той не е гениален аранжор. Просто е крадец "на дребно", който се "вдъхновява", с проблясъци от други географски ширини. В нашите медии преди 15-ина години бе доста иронизиран, като дойде в Пайнер да си потърси правата, на "Искаш ли да правиш любов с мен", щото разбрал как станала голям хит тук. Но Ленко Драганов му пусна арабският оригинал, от който и той е крал, та там свършиха нещата. И понеже гърците са нагли като сърбите.... който трябва направи така, че целите балкани да разберат за този измекяр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари