Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

И на мен ми харесва визията на Цветелина. Доста повече й отива на нея този тип шарка. И повече пасва на клипа й, където трябва да е екстравагантна актриса.

Тотална, наистина. Докато другите крадяха Цеца и Лепа, тя работеше с екипите им и за клипове и за песни. А в някои периоди, както казваш ти, беше всеки петък и събота в Сърбия. Заради това пропусна много изяви тук, но си заслужаваше. Даже половин година след старта и беше на сцена с Модърн Токинг в Швейцария - имаше шеметен дебют.. Но всяко време с героите си :ac:

Наскоро бях изказал мнението си тук, че тя може би трябва да се ориентира отново към аудиторията си в Сърбия. Там я помнят, то затова и най-гледаната й съвременна песен е сръбска (че и не-съвременните). За жалост се очертава така, че публиката извън родината ни я оценява много повече, отколкото тази в нея. Макар че и в България може да се окаже повече забелязана със сръбски песни. Само да не са като Карай ме- това беше излишна вулгарност, също както някои други елементи от следващите й проекти.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

На мен много ми хареса визията, не смятам, че сваля нивото на клипа. Възприятието е ясно, но с тези коментари поставяте всички, които го носим под общ знаменател, а разлика има. Досега Галена се е доказала като модна икона.

Стела, точно това казвам, че според мен на Галена й седи евтино, но на Цветелина Янева й седи добре. Къде видя общ знаменател в това?

Във Вайбър снимката ти беше с леопардово май, нали? Спокойно, добре ти седи. :derisive:

Сподели в други сайтове

594599_400_.jpg

Ей така те искам, но отдолу никакви дънки. И там ще сложиш нещо леопардово, все пак е мода 2019.

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

КРАЙЙЙЙ!!!! За теб бих го направил, ако ще си под моя власт след това. :3fdb8960598fa63e: 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Не си, но явно си объркала модните тенденции. :Vishenka_05:

Добре, отхаресай ми снимките ако обичаш тогава. :1000 (29):

Ти го каза, грешка беше....

Ще ти сменя аватара със снимка на Галена с леопардовата визия. Да му се радваш.

Сподели в други сайтове

Стела, точно това казвам, че според мен на Галена й седи евтино, но на Цветелина Янева й седи добре. Къде видя общ знаменател в това?

Във Вайбър снимката ти беше с леопардово май, нали? Спокойно, добре ти седи. :derisive:

В предишните си коментари поставихте жените, които го носят под общ знаменател. Така прозвучава от казаното от вас. ;)

Сподели в други сайтове

Днес явно ми е ден, в който ще се съгласявам с теб. :3fdb8960598fa63e:

Абсолютно точно си изложил фактите. meleto или се бърка нещо, или демонстрира обичайното си нехаресване спрямо Деса и Камелия.

2003, когато Деса напусна Пайнер, беше такава звезда, че подрастващите фенове изпадаха в депресии.

2004 с "Просто забрави" направи фурор! Не остана от вечните й хитове, но за конкретната година смаза. Заговори се, че тексът е посветен на Митко Димитров до някаква степен. Албумът й ходех няколко поредни дни на сергията до нас и все беше свършил. Какъв спад, какви 5 лв.

С Лъжа и Бъди добро момче също направи голям бум. Забрави за мен беше тотален хит без клип. Влезе и в Господарите покрай скандала за първата българска евровизия с Орлин от Кафе и Слави и Софи. Накрая завърши годината с дуетен албум и концерт с Азис. Беше пуснала клипове на Жадувам и Истински щастливи за финал.

Година мечта. Най любимите ми нейни песни са в Любовта е само чувство. И миналата година беше казала, че това е албума, от който е спечелила най много. Вероятно поради факта, че вече не отчиташе проценти.

image.png

Сподели в други сайтове

Истинска леопардова одисея! Особено впечатляващи са кадрите, в които се редува лицето на Луна с това на тигър!

И един от клиповете й на световно ниво!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Наскоро бях изказал мнението си тук, че тя може би трябва да се ориентира отново към аудиторията си в Сърбия. Там я помнят, то затова и най-гледаната й съвременна песен е сръбска (че и не-съвременните). За жалост се очертава така, че публиката извън родината ни я оценява много повече, отколкото тази в нея. Макар че и в България може да се окаже повече забелязана със сръбски песни. Само да не са като Карай ме- това беше излишна вулгарност, също както някои други елементи от следващите й проекти.

Това не е от сега - чуй какво казва при взимането на наградата :

Тя от чужбина взимаше награди, но от Планета дори не я номинираха - да не би конкуренцията да е по-голяма у нас?

Но вече със статута на самотна майка, грижеща се и за две деца и майка, на 49, как да пътува, да записва. А вратите и към Гранд са отворени, сама го е казвала, но няма как.

Сподели в други сайтове

За да отхаресаш нещо, първо трябва да го харесаш. :3fdb8960598fa63e:

Аз толкова харесвам Стела, че каквото качи лайквам без значение от снимката, а тя ми се обижда заради дреха. Все едно тя ми следи дрехи по снимките.

Сега видях една нейна със тая шарка и й седи сто пъти по-добре от на Галена. Просто е със светла кожа и очи и някак екзотично изглежда, докато при Галена с тая мургавина си е чиста циганка.

Сподели в други сайтове

Специален поздрав с погледа изпод очилО в началото!

Братле, как може да харесваш такива откаченячки? Сякаш го правиш нарочно!? При наличието на толкова по-млади и подържани жени, ти все си падаш по лелки с дъх на нафталин. Уважавам различията, не те съдя, но да те питам - някакъв фетиш към по-възрастни дами ли имаш? Имал ли връзка с по-голяма от теб жена?

Сподели в други сайтове

Специален поздрав с погледа изпод очилО в началото!

Сега установих, че Галена за пореден път е копирала идолката си Луна, претворявайки ЧУжденка в ЧУпката, барабар с клипа!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Видях го, стига си ме стрелял. Умееш да се мазниш. :3fdb8960598fa63e:

Умее, да. Но и аз умея да мажа задни части с маргарин. Все някога ще дойде в Пловдив и ще пием кафе с него. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Братле, как може да харесваш такива откаченячки? Сякаш го правиш нарочно!? При наличието на толкова по-млади и подържани жени, ти все си падаш по лелки с дъх на нафталин. Уважавам различията, не те съдя, но да те питам - някакъв фетиш към по-възрастни дами ли имаш? Имал ли връзка с по-голяма от теб жена?

Имал съм, но не с много по-голяма - 5 години разлика само.

Луна си беше парче за времето си, па и сега е доста поддържана, особено в тялото. Всички одъртяват, само ние не. :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Това не е от сега - чуй какво казва при взимането на наградата :

Тя от чужбина взимаше награди, но от Планета дори не я номинираха - да не би конкуренцията да е по-голяма у нас?

Но вече със статута на самотна майка, грижеща се и за две деца и майка, на 49, как да пътува, да записва. А вратите и към Гранд са отворени, сама го е казвала, но няма как.

Имах в предвид да пуска повече песни на сръбски. Ясно е, че на тази възраст и това семейно положение е по-трудно да поддържа кариера с много концерти и участия в чужбина. Но според мен ако си е монетизирала YouTube канала и ако пуска предимно сръбски песни би могла да докарва някои поне до средни хитове там, а така и да взима някой лев. Тук също може да им дойде благо на хората, че се е върнала към този имидж и да получи някое и друго участие в повече. Много хора я помнят именно като българската ни звезда в Сърбия.

Е, за жалост нищо не е гарантирано, де.

Сподели в други сайтове

Умее, да. Но и аз умея да мажа задни части с маргарин. Все някога ще дойде в Пловдив и ще пием кафе с него. :3fdb8960598fa63e:

Вземи пример от него. Че днес имаш черна точка, а той си я изтри :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...