Vancho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Не мога да лъжа и да изневерявам на себе си. Много важно, че на мен ми била омръзнала. На теб, като си ти харесва - това е важното. В споровете за Галена се надявам да си бил искрен и верен на себе си. Искрен съм бил. Ама ако друг се обясняваше за Шефката, едва ли щях да се намеся. А ти ся чак анти кампания подемаш, броейки на кой е омръзнала песента. Кому е нужно? При положение, че имаме масов чалга хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Искрен съм бил. Ама ако друг се обясняваше за Шефката, едва ли щях да се намеся. А ти ся чак анти кампания подемаш, броейки на кой е омръзнала песента. Кому е нужно? При положение, че имаме масов чалга хит. Каква анти кампания, тук сме всеки да си споделя впечатленията и мнението за попфолка. Омръзнала ми е, защо да не си го кажа? Адски чувствителни и докачливи сте за незначителни глупости. Твоите събратя по фенство иронизират смъртта на таткото на Галена, аз съм бил казал, че "Да гори в любов" ми омръзнала и край - Анти кампания... Пак ти казвам - не аз диктувам мнението на хора, дето след мен са споделили същото нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 А тия, дето казахме че е поредната бързоомръзваща боза от бившата Петя в коя графа сме, за протокола питам, да си знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Да уточня, че не съм от онези зарибени, които слушат песен по сто пъти на ден... така че може и да ме задържи повече. :1000 (29): Само Деса и още няколко имена/песни могат да ме зарибят така. Ами аз чак по сто пъти на ден не съм я слушала, но пак доста стабилно я въртях първите дни. Сега я слушам по 3-4 пъти на ден, което пак си е ок. На Алисия и Константин обаче още ми държи тръпката докато я слушам. Много надъхващо ми действа. А в началото не ми беше харесала. След това ме запали. Кои са другите имена? Едното Джулия незабележимото ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 А тия, дето казахме че е поредната бързоомръзваща боза от бившата Петя в коя графа сме, за протокола питам, да си знам В графата на лицемерите мразещи и хейтещи Преслава от яд, че мачка любимките им . И ти нарочно говориш така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ами аз чак по сто пъти на ден не съм я слушала, но пак доста стабилно я въртях първите дни. Сега я слушам по 3-4 пъти на ден, което пак си е ок. На Алисия и Константин обаче още ми държи тръпката докато я слушам. Много надъхващо ми действа. А в началото не ми беше харесала. След това ме запали. Кои са другите имена? Едното Джулия незабележимото ли е? На Джулия само някои песни ме грабват за по няколко слушания на ден. Точка за мен е едната, нея тогава още дори не я бутаха. И За мене край си, също. За Твоя бях, предполагам, е ясно. На Алисия и Коцето мен също ме зарибява все повече с всеки изминал ден. Нея вече я определям като истински, тотален хит, от онези които не просто гръмват в началото и угасват, а се развиват постепенно. Виждам я с 10-15 напълно реални милиона, каквито Алисия не е имала от Добре ти беше, макар и да не е спирала да е актуална в дискотеките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 В графата на лицемерите мразещи и хейтещи Преслава от яд, че мачка любимките им . И ти нарочно говориш така. Майка снощи е била на театър с Одеве пак имаше паник атаки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 На Джулия само някои песни ме грабват за по няколко слушания на ден. Точка за мен е едната, нея тогава още дори не я бутаха. И За мене край си, също. За Твоя бях, предлагам, е ясно. На Алисия и Коцето мен също ме зарибява все повече с всеки изминал ден. Нея вече я определям като истински, тотален хит, от онези които не просто гръмват в началото и угасват, а се развиват постепенно. Виждам я с 10-15 напълно реални милиона, каквито Алисия не е имала от Добре ти беше, макар и да не е спирала да е актуална в дискотеките. "Любов ли е" ми харесва повече от предния дует с Коцето. И аз мисля, че ще направи стабилни гледания с времето. На Алисия дуетите й се получават и винаги имат успех. Със самостоятелните песни не винаги е така. Чак толкова гледания сама не прави. На Константин му е време за самостоятелна песен. Искам нещо такова: По тази балада бях луднала. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Каква анти кампания, тук сме всеки да си споделя впечатленията и мнението за попфолка. Омръзнала ми е, защо да не си го кажа? Адски чувствителни и докачливи сте за незначителни глупости. Тогава защо броиш на колко хора им е омръзнала? Не си прозрачен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Майка снощи е била на театър с Одеве пак имаше паник атаки. Ужас, тя ли ти каза? ...и аз видях някой хора днес, пак сме "имали ден" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Тогава защо броиш на колко хора им е омръзнала? Не си прозрачен. Защото ми е интересно дали мнението ми съвпада с това на други потребители. Ти очевидно имаш някакъв проблем с това. Лекувай се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 В графата на лицемерите мразещи и хейтещи Преслава от яд, че мачка любимките им . И ти нарочно говориш така. Честно казано се чувствам обиден. Преслава ми е твърде безразлична, за да се хабя да я мразя. И междудругото, коя точно любимка ми е смазала? А сега нека си промним хит на една от доайенките в жанра, че се бях затъжил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Защото ми е интересно дали мнението ми съвпада с това на други потребители. Ти очевидно имаш някакъв проблем с това. Лекувай се. Очевидно го правиш с някаква скрита цел, щом обвяваш бройката публично при всеки удобен момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Слушаме ли този шедьовър, докато чакаме новото парче? :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Слушаме ли този шедьовър, докато чакаме новото парче? :Vishenka_05: Една от най-добрите песни за 2016. Много любима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Мне, слушаме този евъргрийн, а за чакане - чакаме следващия хит на най-бруталната дама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Очевидно го правиш с някаква скрита цел, щом обвяваш бройката публично при всеки удобен момент. Ехее, какви думи! "скрита цел", "публично"? Хем скрита цел, хем обявявам публично. Много интересно. Просто ти е неприятен факта, че толкова много хора в Рамания признаха песента за еднодневка. Развалихме ти густото. Съжалявам, пак казвам - няма да си кривя душата за нечий кеф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ехее, какви думи! "скрита цел", "публично"? Хем скрита цел, хем обявявам публично. Много интересно. Просто ти е неприятен факта, че толкова много хора в Рамания признаха песента за еднодневка. Развалихме ти густото. Съжалявам, пак казвам - няма да си кривя душата за нечий кеф. Издаде се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Една от най-добрите песни за 2016. Много любима. При това подкрепена с втория най-добър видеоклип за 2016. Мне, слушаме този евъргрийн, а за чакане - чакаме следващия хит на най-бруталната дама! Лельо , "Баклава" и "Щом си мъж "ни стигат за десетилетия напред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Хайде, да ни е честито! Всички, които знаят английски, да прочетат. Тези неща + антибиотиците, хормоните, пестицидите, ГМО-тата и Е-тата в храните ни разказаха игрицата. https://thetruthaboutcancer.com/5g-towers-h...BFD9OztnJ28kdfw Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Честно казано се чувствам обиден. Преслава ми е твърде безразлична, за да се хабя да я мразя. И междудругото, коя точно любимка ми е смазала? А сега нека си промним хит на една от доайенките в жанра, че се бях затъжил. Това не е мое мнение, а на Преси фенс. Аз ти написах каквото казват на всички, които обявиха, че песента им е омръзнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Слушаме и този бесен хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Слушаме и този бесен хит Рофльо, знаеш как да ме впечатлиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Рофльо, знаеш как да ме впечатлиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Хайде, да ни е честито! Всички, които знаят английски, да прочетат. Тези неща + антибиотиците, хормоните, пестицидите, ГМО-тата и Е-тата в храните ни разказаха игрицата. https://thetruthaboutcancer.com/5g-towers-h...BFD9OztnJ28kdfw Dude, c'mon, know your fake news. You're not old enough to fall for this shit. https://sciencebasedmedicine.org/the-truth-...l-about-cancer/ Това не е мое мнение, а на Преси фенс. Аз ти написах каквото казват на всички, които обявиха, че песента им е омръзнала. А така съм по-съгласен. Определно на Преса бозата изсмука всичкия въздух и сега Перденца няма да стане песен на хилядолетието в съседната тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари