Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Тая песен на Петя е мноооого яка ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Така е. Малина е имала 50% по-малко време да натрупа трафик. Което ще рече, че сега трябва да има 550К, а тя има само 69К. Както и да го въртиш... Леден свят няма да стане по-малък хит от ДУми две през 2003. А ти си повтаряй колкото искаш. Леден свят също се забрави с времето, не по-малко от Десината песен, но беше по-популярна от Думи две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Това някаква анимация ли е? Това е една съсухрена леличка с чене в устата, която обича да подскача на фона на роботизирани еднообразни какафонии от началото на миналото десетилетие. Към днешна дата мисля, че не подксача толкова заради остеопорозата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Говорим за 2003, не за 2010-2018 освен това едното е качено 2010, а другото 2015. Говорим за 2003. Тогава туба нямаше. Интересът бе налице. Коя как си е отгледала хитовете впоследствие, е друг въпрос. През 2003 Леден свят беше над тази Думи две. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Както и да го въртиш... Леден свят няма да стане по-малък хит от ДУми две през 2003. А ти си повтаряй колкото искаш. Леден свят също се забрави с времето, не по-малко от Десината песен, но беше по-популярна от Думи две. Не е вярно, това. Лъжеш. И всеки с малко акъл ще отвори и ще види трафика през последните години. То си личи коя песен каква реакция предизвиква днес, респективно каква реакция е предизвиквала тогава. Напоследък много те гаврят заради прогнозите и изказванията ти, разбирам, че не е лесно, но и днес не ти е ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не е вярно, това. Лъжеш. И всеки с малко акъл ще отвори и ще види трафика през последните години. То си личи коя песен каква реакция предизвика днес, респективно каква реакция е предизвиквала тогава. Напоследък много те гаврят заради прогнозите и изказванията ти, разбирам, че не е лесно, но и днес не ти е ден. Твърдя за 2003! За след това е субективно. И двете са забравени според мен. Радио Кондом. Като гледам коментарите по-горе, не виждам много от тях да потвърждават твоята теория. Само феновете на Десита подкрепят, по разбираеми причини. Кондоме, ти имаш проблем с гаврите. Аз не влизам тук, за да се доказвам на някого. И нямам проблем, когато някой ме "пенсионира". Факт е, че ми следиш прогнозите и изказванията, въпреки че не стават, нали? Не се напрягай. Ще изскочи Пепа Транс от някой ъгъл и ще те подгони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Сега гледам, че Само мене нямаш е с плачевни гледания в тубата.. и тя ли не е била хит??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Благодаря! Цял ден спорят за нещо, в което самите те не вярват, но ей така за спорта да се намираме на приказка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Твърдя за 2003! За след това е субективно. И двете са забравени според мен. Радио Кондом. Като гледам коментарите по-горе, не виждам много от тях да потвърждават твоята теория. Само феновете на Десита подкрепят, по разбираеми причини. Кондоме, ти имаш проблем с гаврите. Аз не влизам тук, за да се доказвам на някого. И нямам проблем, когато някой ме "пенсионира". Факт е, че ми следиш прогнозите и изказванията, въпреки че не стават, нали? Не се напрягай. Ще изскочи Пепа Транс от някой ъгъл и ще те подгони. Хаха, изнерви се нещо. Прогнозите специално не ти ги следя, но няма как да не забележи човек, че си доста осмиван напоследък. Набива се на очи просто. И какво доказват тези линкове? Никой от тях не е със скандалните 69К. Това са 1600% разлика. Виж и поста на Фаст с данни от преди над 10 години. Не вървиш и това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Точно така. И по двата параграфа издишате. Аре ся, Думи две няма да коментирам колко голям е хит е била, ама и аз да се обядя че Леден свят на дъртия прилеп си беше бая хит и буквално извираше по Планета. Към днешна дата нормално Малинажа е в 10 глуха, и някак си се изненадваш че има 1600% повече гледания? Ако ша сравняваме така, в момента Як мотору има 13 милиона гледания. Това означава ли че 2006та тая песен е била по-голям хит от Дяволско желание (4), И това е любов (2), Любов по скалата на Рихтер (0.35), Парти тайм (0.1), Не съвсем (0.34), Нека да не знам (2), Ние сме номер 1 (0.4), Последна вечер (2), или дори Чупката (0.2)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Сега гледам, че Само мене нямаш е с плачевни гледания в тубата.. и тя ли не е била хит??? Погледни ме в очите, Губя те бавно, Феникс също. И сигурно и много други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хаха, изнерви се нещо. Прогнозите специално не ти ги следя, но няма как да не забележи човек, че си доста осмиван напоследък. Набива се на очи просто. И какво доказват тези линкове? Никой от тях не е със скандалните 69К. Това са 1600% разлика. Виж и поста на Фаст с данни от преди над 10 години. Не вървиш и това е. Това са гледания много след премиерата. Те няма как да ти покажат положението през 2003. Не, ти никак не следиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ако ша сравняваме така, в момента Як мотору има 13 милиона гледания. Това означава ли че 2006та тая песен е била по-голям хит от Дяволско желание (4), И това е любов (2), Любов по скалата на Рихтер (0.35), Парти тайм (0.1), Не съвсем (0.34), Нека да не знам (2), Ние сме номер 1 (0.4), Последна вечер (2), или дори Чупката (0.2)? Да, в момента е по-голям хит и от Шефката! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Да, в момента е по-голям хит и от Шефката! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Погледни ме в очите, Губя те бавно, Феникс също. И сигурно и много други. Потресен съм. Само мене нямаш дето е в топ 10 на зверските хитове. Няма шега на Камелия също е с 500/600к , но всички знаем за какъв хит става дума. Не винаги тубата е критерий. Примера с Як мотору е много удачен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хубаво, играйте си на опоненти. Тук ви се цитират данни от това десетилетие. Не признават! Цитират ви се данни от миналото десетилетие. Пак не признават! Знаете какво да правите с майките си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Да, в момента е по-голям хит и от Шефката! Ама верно аман от тая Шефка, тамън щях да кажа че поне днеска, въпреки абсурдността на сравнението Малина - Деса, а за аргументите по него съвсем, не се чоплят пак за Галена, а то кво стана. Някой май е яко изнервен как г-жа Президента ще задмине разните му шефки из класациите! РЪЦЕТЕ ГОРЕ МИШКИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Някой май е яко изнервен как г-жа Президента ще задмине разните му шефки из класациите! РЪЦЕТЕ ГОРЕ МИШКИ! Връщам поздрава с: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хубаво, играйте си на опоненти. Тук ви се цитират данни от това десетилетие. Не признават! Цитират ви се данни от миналото десетилетие. Пак не признават! Знаете какво да правите с майките си. Еми цитирах ти данни от това десетилетие. Не ми отговори на въпроса Як мотору по-голям хит ли беше 2006 от всичко останало, само на базата на това че към днешна дата има 3 пъти повече гледания от честно казано всички останали песни взети заедно от съответната сборка с хитове на Планета кокошарник. Никой не спори че на Деса песента не е била голям хит, ама ся се съгласи че 15 години по късно поради ред прични нямаме официална информация да кажем дали песента на Малинажа е била също толкова и ако не колко точно хит. Факт е обаче, че по общия спомен от онова време си беше също голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ееее тук не говорим за мъже и продуценти. :1000 (29): Емилия е топ глас и талант, но в началото много ме дразнеше. За мен беше една имитаторка на Деса. Не само заради гласовете съм сматяла така. С годините си изгради образ, но няма как да мине Деска по хитове и всенародна обич . Държавата са я тресли Глория, Деса, Ивана и са имали невероятно силна любов от феновете. Камелия имаше страшни хитове, но като авторитет и любов на феновете никога не се е мерила с Деса и другите. Тава са факти. Но и Кама и Ема си постигнаха много. И продължават да имат успехи. Не всяка е ДесиСлава обаче, за да си го мери с актуалните 20 години след старта си. Това наистина е феноменално за жанра. Говорим за 2003, не за 2010-2018 освен това едното е качено 2010, а другото 2015. Тя ако Думи две не е била популярна преди 2010, нямаше да го теупне това милионче. На хората ин е свидно да си припомнят важни за тях песни в детството. Наистина твърдението ти за Леден свят и други от посочените песни е абсурдно. По всички показатели Думи две е над Леден свят - класации, гледания, детски дискотеки. Думи две също бе въртяна от март - април до края на октомври нон стоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Връщам поздрава с: Лошо ли е че тийзъра ме кефи повече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Еми цитирах ти данни от това десетилетие. Не ми отговори на въпроса Як мотору по-голям хит ли беше 2006 от всичко останало, само на базата на това че към днешна дата има 3 пъти повече гледания от честно казано всички останали песни взети заедно от съответната сборка с хитове на Планета кокошарник. Никой не спори че на Деса песента не е била голям хит, ама ся се съгласи че 15 години по късно поради ред прични нямаме официална информация да кажем дали песента на Малинажа е била също толкова и ако не колко точно хит. Факт е обаче, че по общия спомен от онова време си беше също голям хит. Як Мотору БЕШЕ голям хит през 2006, да! Як Мотору е циганска песен, а за тези знаем, че трупат във времето много гледания. На Деси Слава песента не е циганска, пее се на български. Фаст ви цитира данни от 2006. И тогава ли бяха минали 15 години от 2003? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Лошо ли е че тийзъра ме кефи повече? Не, малкото е повече! Да погледаме истинско шоЛ! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хубаво, играйте си на опоненти. Тук ви се цитират данни от това десетилетие. Не признават! Цитират ви се данни от миналото десетилетие. Пак не признават! Знаете какво да правите с майките си. Какво десетилетие, говорим за 2003. Аргументите ти са слаби. Но и Кама и Ема си постигнаха много. И продължават да имат успехи. Не всяка е ДесиСлава обаче, за да си го мери с актуалните 20 години след старта си. Това наистина е феноменално за жанра. Тя ако Думи две не е била популярна преди 2010, нямаше да го теупне това милионче. На хората ин е свидно да си припомнят важни за тях песни в детството. Наистина твърдението ти за Леден свят и други от посочените песни е абсурдно. По всички показатели Думи две е над Леден свят - класации, гледания, детски дискотеки. Думи две също бе въртяна от март - април до края на октомври нон стоп. Десислава има собствен канал отдавна. Нали се сещаш, че е едно след 7 години да се сетиш за оная песничка от детството, отколкото след 15 години. Освен това, Малина изобщо не е в топ 10 в последните 10 години. Как очакваш да направи гледания след 2015 на Леден свят? Ти си фен на Деса, едва ли си чул нещо друго обективно през 2003. ДУми две се въртя точно един сезон. И дали заради напускането й, просто изчезна. Помниш ли, че Леден свят беше мания? Самата песен, не толкова Малина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари