asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Мира я гледат боядисаните българи, не е нужно да са чужденци. Точно соловите й песни, особено от пайнерския й период, далеч не съответстват на вкуса на боядисаните братя. Къде видя обиди пък сега. Вие като не харесвате какво пускаме тук и слушаме ни го казвате. Така и аз направих, но това не е обида. Кога пък някой ви е казал нещо за вкуса или любимките? По-скоро отнасяте подигравки заради броенето, нищо повече. Всеки да слуша каквото си иска. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ще те питам - да. Показваш такива признаци. Това с позицията беше тъпо. Ми всеки тук влиза, прочита нещо и решава дали и коя позиция да заеме. Това трябва да е проблем ли? И какво разбираш под това да ми пука за чалгарки? Имам си мнение и си го казвам. Вече ти отговориха защо някой би омаловажавал Деса, Галена или друга. Това не е от вчера и днес в този форум. Винаги са били омаловажавани едни за да изпъкнат други. Ми и ти даваш признаци, ама на някой пука ли му? И да съм нервен ше ми помогнеш ли? Да не си станала и докторка ? Ми по твоята логика, Камелия трябва да е най-омаловажаваната - евър. Колко псувни и клетви е яла от тоя форум? Е някой да го повтаря, като папагал? Ти имам чувството, че си запаметила 3 реплики и като ти светне лампата ги пускаш ни в клин, ни в ръкав. Другите поне дават аргументи, ти повтаряш техните думи - цитирайки ги и нареждайки, че песните били прашлясли цигании... Голям аргумент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Лунето пръсна с хит! Дано да добие повече популярност. Ооо, отдавна не съм засичал твои коментари.. къде се изгуби? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ми и ти даваш признаци, ама на някой пука ли му? И да съм нервен ше ми помогнеш ли? Да не си станала и докторка ? Ми по твоята логика, Камелия трябва да е най-омаловажаваната - евър. Колко псувни и клетви е яла от тоя форум? Е някой да го повтаря, като папагал? Ти имам чувството, че си запаметила 3 реплики и като ти светне лампата ги пускаш ни в клин, ни в ръкав. Другите поне дават аргументи, ти повтаряш техните думи - цитирайки ги и нареждайки, че песните били прашлясли цигании... Голям аргумент. Но не можеш да отречеш, че има някаква искра между теб и Стела. Все се дърлите, все се обяснявате, все на контра... Какво става? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Но не можеш да отречеш, че има някаква искра между теб и Стела. Все се дърлите, все се обяснявате, все на контра... Какво става? Влюбни сме. Още от 1 време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Покайте се! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 А така! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Достигнала е до по-малките,много хубаво. В дискотеката гърми много яко обаче , Прес знае какви песни да пуска Много прилича на последната на Деси , която не ми е най-любимата Музиката една равна,никаква разлика между куплетите и припева,скучна. При Деси поне изпяването зарибява , а във "Феноменален" не ме грабва,нито клипът е кой знае какво.Не е моята песен. За годината от на Галена песните само "Маракеш" ми хареса,мене ме кефят такива хаус песнички с лек текст. Ако всички правеха ей такива песни равни нямаха да имат Не съм голям фен на Камелия, но тука просто ги разби.Не ме интересува дали е голям хит или не , просто емоцията , която предава е един път! И много напомня на попфолка от преди години , когато беше в най-добрия си период. Ох,едвам ти намерих поста.Тези писали,че писали простотии цял ден. Мен пък песента на Галя ме зариби за съжаление,но след всяко нейно пускане си пускам този шедьовър,за да си излекувам ушите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не може да го изкара припева, много е наблъскан. Сигурно за това не я пее. Трябва да напомни и за "Не заслужаваш" - голям хит е, даже я пускат на ретро партита. Еми тя така е смесена песента и явно не е пригодена за живо пеене, защото няма място, където да си поемеш въздух. Но е хит и можеше да я изпее цялата и да си подава на публиката. За "Не заслужаваш" съм напълно съгласен - динамична е, хит е. Но нея май никога не я е пяла на живо, което е странно. Искам и Майстора да чуем. Време е и за "Дива нощ", защо не и за Циганите. Въобще, само си говорим... хах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ми и ти даваш признаци, ама на някой пука ли му? И да съм нервен ше ми помогнеш ли? Да не си станала и докторка ? Ми по твоята логика, Камелия трябва да е най-омаловажаваната - евър. Колко псувни и клетви е яла от тоя форум? Е някой да го повтаря, като папагал? Ти имам чувството, че си запаметила 3 реплики и като ти светне лампата ги пускаш ни в клин, ни в ръкав. Другите поне дават аргументи, ти повтаряш техните думи - цитирайки ги и нареждайки, че песните били прашлясли цигании... Голям аргумент. Ми ако ще да им пука за моите признаци. Сега говорим за теб, не за мен. Станах психолог - да. За теб терапията ще е безплатна понеже си ми стара дружка от едно време. Какво все трябва да коментираш какво пиша аз? Щом толкова ти е тъпо и безразлично просто не ме чети. Твойте аргументи щото пръснаха с оригиналност, та се хвана за моите. Стига сме си намирали кусури, по-скоро ти на мен де.. Ако смяташ, че Камелия е най-омаловажавана тук, коментирай, мрънкай, кой те е спрял? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Точно па на Мира ще да идват от чужбина. То виж и как е изписано Шофьорката на шльокавиця, та съвсем да не могат да я открият и върлите й фенове. Очевидно излиза като предложение. И на мен така ми излиза често. Та после не се чумерете, че някои имат повече гледания от други. Кадер! Съдба. Имала е късмета да натрупа, но какво са 600 ка гледания... Най посредствените хитове ги правят. Щом някои певици като Преслава, Десислава и Галена трупат и на старо и на ново, значи има защо. Те нямат 1 клип с над 500ка, а всичко им е с повече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Имала е късмета да натрупа, но какво са 600 ка гледания... Най посредствените хитове ги правят. Щом някои певици като Преслава, Десислава и Галена трупат и на старо и на ново, значи има защо. Те нямат 1 клип с над 500ка, а всичко им е с повече... Бяха показани хитове на "лидерки" с по-малко, затова извадих Шофьорката. А какво ще кажеш за Хабиби с 13 милиона? Със сигурност е по-голям хит от Дяволсо желание, да. Още една тигрица: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Имала е късмета да натрупа, но какво са 600 ка гледания... Най посредствените хитове ги правят. Щом някои певици като Преслава, Десислава и Галена трупат и на старо и на ново, значи има защо. Те нямат 1 клип с над 500ка, а всичко им е с повече... Пропусна богинята, която от 4 дена прави по над 200к на ден, на песен на 19 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Сърбите са набарали и тоя мега хит. Гледам, яко коментари на сърби под клипа, а от вчера е направила 55к. Кралица :* Да налазват и другите хитачки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 10 милиона за любимата песен и химн на 2017-та! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Сърбите са набарали и тоя мега хит. Гледам, яко коментари на сърби под клипа, а от вчера е направила 55к. Кралица :* Да налазват и другите хитачки. Абсолютна кралица е Камс! Смазва Дано сърбите набарат и новите песни и ги превърнат в хитове и там. Новата диктаторка на балканите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Абсолютна кралица е Камс! Смазва Дано сърбите набарат и новите песни и ги превърнат в хитове и там. Новата диктаторка на балканите! :1000 (29): Мисля да пусна 2-3 линка, към последните й песни ;D Току виж намаже и от там : D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Деса няма такъв хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Бяха показани хитове на "лидерки" с по-малко, затова извадих Шофьорката. А какво ще кажеш за Хабиби с 13 милиона? Със сигурност е по-голям хит от Дяволсо желание, да. Още една тигрица: Ами хит си беше сред ромите. Много циганейшъни имат по над 10 милиона. Може би в техните кръгове е звучала повече от Дяволско желание. Там Амет и Хабиби са богове. Защо го коментираме по дяволите. Няма общо с Деса и Малина. Те и двете са фолк певици и съревнованието им е на равни начела и музиката им е насочена към един таргет. За мен Думи две категорично е в топ 5 на 2003 та година. За вас не. Нито вие имате какво повече да кажете, нито ние. Докато не се прибера до Шумен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 10 милиона за любимата песен и химн на 2017-та! :1000 (6): Оф пък тая... Скрий се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Деса няма такъв хит Фиклена, ти ли спамиш под видеото на Феноменален, за да трупа коментари. Признавай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 помните ли първата песен на Емануела в ПАйнер 8 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Пропусна богинята, която от 4 дена прави по над 200к на ден, на песен на 19 години. Кама извади късмет. Но го заслужава. Всяка се бори за подобни моменти. Сега очакваш дс е новата сръбска звезда ли. Едва ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари