Todorov Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Той често ходи с компания на участията й. Знае къде са качеството и хитовете. Да я слага да закрива с "Като на 17" концерта! Беше му доста носталгично Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Беше му доста носталгично Нормално, самият той съжалява, че сам направи така, че да затъне под дъното. И след 20 години пак ходи Ивана да му пее "За какво са ни всичките тези пари...", знаейки, че при него рязко са паднали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Митака трябва да вземе да скандализира и да направи Ивана отново лидерка тепърва на 50 години. Кво разправя за ТеофиковА? Сака ли го, като поотрасне малко, да го подбазиква по дивакерията? Мен ако питаш, сака го още от сега, преди да е поотраснал. :1000 (29): Не ми е направила впечатление някоя конкретна хвалба. И двамата ги мисли за хубави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Митака трябва да вземе да скандализира и да направи Ивана отново лидерка тепърва на 50 години. Тогава вече със сигурност ще има възход във фолка. Ивана обаче вече е свикнала да си прави каквото иска, няма да търпи заповеди и нареждания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Камелия след 20-тина години БОГИНЯ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Чичо Митко на участие на най-голямата си Певица Беше му доста носталгично Защо вече 18 години боготворя тази жена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Защо вече 18 години боготворя тази жена? Защото може да пее и специално тези 2 песни наистина са яки, но лошото е, че ако към ден днешен ги пусне, няма да има кой да ги оцени и забележи, защото модата е друга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Popnable-че за изминалата седмица: 1. ( new) Галена - Феноменален: 1.594 mln. 3. (2) Цветелина и Денис: 890K 4. (4) Преслава - Да гори в любов: 802К 5. (1) Джулия - Оп, оп: 673К 9. (5) Деси Слава - Много съм добра: 425К 11. (10) Яница - Въртележката: 396К 30. (36) Емилия и Емрах: 234К 34 (32) Алисия и Константин - Любов ли е: 227К 46. (45) Камелия - Името ти: 168К 47 (47) Преслава - Обратно в играта: 166К 74 (79) Яница - Мома Яница: 103К 82 (82) Преслава - Не се изтриваш: 98К 100 (113) Галена - Moro mou: 76К ---- 70% от песните в ТОП 20 са попфолк или кючеци. Заради дебюта на Галена останалите й сингли бележат забележителен растеж. Ко стана с Джулка - подострената гъдулка? Що така това момиче се срина като лавина бре, нали говорихте, че голям хит била набарала а-у? Джулкаа, положението щеше да е и по-зле, ако песента ти не беше фийт с най-новата тийн сензация. Следващият път, миличка, да направиш едно дуетче с Еминем, белким там нещата се получат. :1000 (17): Деса - Поетеса не се дава на Яница обаче. До последно ще се бори. Като стана въпрос за Яница, тази народна песен да не се окаже един от най-големите й хитове в дългосрочен план? Какъв парадокс - певицата с лампион между краката изкара хит с композиция на фолклорна основа. Лиса и Константин много яко лагнаха. Песента им е добра, по-добра от всичките нейни самостоятелни, а почна да цикли?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Този Криско уж много актуален пък за пореден път ще пуска дует.По-зле е и от Галена в желанието си за хит.Иначе тук Джулия се разпъва на кръст,че пускала само фючеринги. Нищо де,явно вторият мегахит за чалгата се задава и твърденията на някои хора съвсем ще увиснат.Надявам се,че този път Слави ще е избрал по-интересна музика и текст,за да надградят "Гледай как се прави". ПП: Вече това сигурно ще е първия български клип с 1 милион за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Анелия да се връща към Пашев!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Този Криско уж много актуален пък за пореден път ще пуска дует.По-зле е и от Галена в желанието си за хит.Иначе тук Джулия се разпъва на кръст,че пускала само фючеринги. Нищо де,явно вторият мегахит за чалгата се задава и твърденията на някои хора съвсем ще увиснат.Надявам се,че този път Слави ще е избрал по-интересна музика и текст,за да надградят "Гледай как се прави". ПП: Вече това сигурно ще е първия български клип с 1 милион за 24 часа. И аз мислех да пиша за това. Тази година няма нито една самостоятелна песен или поне аз не знам да има. Това ако беше чалгарка досега да е изгорена на кладата в Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 И аз мислех да пиша за това. Тази година няма нито една самостоятелна песен или поне аз не знам да има. Това ако беше чалгарка досега да е изгорена на кладата в Рамания. Той още от миналото лято няма самостоятелна.Обаче тук е голям проблем за Джулия,а не виждат какво става в конкурентния жанр.Джулката поне си прави фючеринги с по-актуалните в жанра,а не като него да се обръща чак към Слави за хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Той още от миналото лято няма самостоятелна.Обаче тук е голям проблем за Джулия,а не виждат какво става в конкурентния жанр.Джулката поне си прави фючеринги с по-актуалните в жанра,а не като него да се обръща чак към Слави за хит. И не е само за Джулката, просто напоследък тя е на прицел, защото миналата година действително я помпаха с дуетите. Но и други имена са търпяли постоянни обвинения за многото колаборации в дадени периоди- Десислава, Галена, Анелия и т.н. Къде на място, къде- не. Въпреки това е факт, че нито една от тях или която и да е друга чалгарка не си е позволявала чак толкова дълъг период само с дуети нон-стоп. А към горните статистики за седмичните гледания да добавя, че и Сашо Жокера и Назмилер са в Топ 10 на Попнейбъл. Пак 7 чалга песни срещу 3 не-чалга. За поредна седмица доминация. А като говорех да не се отписва чалгата и да не се води залязла ми се смееха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Учете се! Ръцете горе! https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2018-...hU8C-DqnYhPryrI Дано и вие да сте толкова адекватни сабахлем! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 И не е само за Джулката, просто напоследък тя е на прицел, защото миналата година действително я помпаха с дуетите. Но и други имена са търпяли постоянни обвинения за многото колаборации в дадени периоди- Десислава, Галена, Анелия и т.н. Къде на място, къде- не. Въпреки това е факт, че нито една от тях или която и да е друга чалгарка не си е позволявала чак толкова дълъг период само с дуети нон-стоп. А към горните статистики за седмичните гледания да добавя, че и Сашо Жокера и Назмилер са в Топ 10 на Попнейбъл. Пак 7 чалга песни срещу 3 не-чалга. За поредна седмица доминация. А като говорех да не се отписва чалгата и да не се води залязла ми се смееха. В днешно време в чалгата всички успешни дебютантки започнаха с едно рамо от по-актуален изпълнител -Лорена и Джулия. Цветина имаше успех с първите си 3 песни,но след това нещо се залута и май се е отказала. А пък като гледам ПР-ите на Пайнер какви неща пишат за нея..мислят си че още сме времето когато някой става известен,защото е ясно с кого спи. :1000 (29): Пайнера има нужда от сериозно освежаване на екипа.Липсата на хора на концерта също е от липсата на подходяща реклама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 В днешно време в чалгата всички успешни дебютантки започнаха с едно рамо от по-актуален изпълнител -Лорена и Джулия. Цветина имаше успех с първите си 3 песни,но след това нещо се залута и май се е отказала. А пък като гледам ПР-ите на Пайнер какви неща пишат за нея..мислят си че още сме времето когато някой става известен,защото е ясно с кого спи. :1000 (29): Пайнера има нужда от сериозно освежаване на екипа.Липсата на хора на концерта също е от липсата на подходяща реклама. За Цветина още ме е яд, че не стигна доникъде. Имаше си индивидуалност, че и яки песни й правеха. Жалко, че Митака така и не я взе, въпреки че тя се беше пробвала при него. Екипа на Пайнер не са мръднали от 2006. Ако не бяха оставили изпълнителите сами да се оправят с продукцията си сигурно и тя щеше винаги да е на някакво безумно ниво. Не че е добре и това, че ги оставиха, де. Хубаво е, че поне има някаква светлина в тунела по отношение на продуцентството, благодарение на Пашев и неговите изпълнители. Не знам за вас, но аз лично очаквам с нетърпение да видя какво ще направят Денис и Емрах със самостоятелни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 За Цветина още ме е яд, че не стигна доникъде. Имаше си индивидуалност, че и яки песни й правеха. Жалко, че Митака така и не я взе, въпреки че тя се беше пробвала при него. Екипа на Пайнер не са мръднали от 2006. Ако не бяха оставили изпълнителите сами да се оправят с продукцията си сигурно и тя щеше винаги да е на някакво безумно ниво. Не че е добре и това, че ги оставиха, де. Хубаво е, че поне има някаква светлина в тунела по отношение на продуцентството, благодарение на Пашев и неговите изпълнители. Не знам за вас, но аз лично очаквам с нетърпение да видя какво ще направят Денис и Емрах със самостоятелни песни. На мен ми идва too much това бутане на турци особено на Емрах.Толкова ли няма талантливи млади българи,които искат да пеят чалга? Ще е нещо ужасно малки деца да се кефят на сина на Стораро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 На мен ми идва too much това бутане на турци особено на Емрах.Толкова ли няма талантливи млади българи,които искат да пеят чалга? Ще е нещо ужасно малки деца да се кефят на сина на Стораро. Аз нямам проблем с пробутването им, той имиджа на Денис дори не бие чак толкова на този на Фики и Емрах. От него очаквам най-много, дано да му се получи. Засега върви добре с участие в две от най-силните песни за сезона. Особено тази с Цветелина имам чувството, че може в дългосрочен план да е сред онези с най-много милиони и да се окаже дори един от претендентите за хит на годината. Но там и Цветелина има роля, 2018 й е силна и на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Аз нямам проблем с пробутването им, той имиджа на Денис дори не бие чак толкова на този на Фики и Емрах. От него очаквам най-много, дано да му се получи. Засега върви добре с участие в две от най-силните песни за сезона. Особено тази с Цветелина имам чувството, че може в дългосрочен план да е сред онези с най-много милиони и да се окаже дори един от претендентите за хит на годината. Но там и Цветелина има роля, 2018 й е силна и на нея. Да,за Денис и аз нямам нищо против. От него не лъха на гаден турчин,според мен ще го гласят за Галин 2.За песента им с Янева също съм съгласен,най-големия хит след този на Преси,в дългосрочен план нищо чудно и да го мине по гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Да,за Денис и аз нямам нищо против. От него не лъха на гаден турчин,според мен ще го гласят за Галин 2.За песента им с Янева също съм съгласен,най-големия хит след този на Преси,в дългосрочен план нищо чудно и да го мине по гледания. Някакво странно ще ми е ако бутнат двама братовчеди в нова война Галин-Фики. :1000 (29): Но една подобна битка може да е голям пи ар, както сме се уверявали и в много други случаи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Я, Таня Боева в календар на Пайнер: https://signal.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA...B5%D0%BD%D0%B4/ Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Емрах вече не е под крилото на Пашев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Я, Таня Боева в календар на Пайнер: https://signal.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA...B5%D0%BD%D0%B4/ Не се шегувай така, за миг си помислих, че се е върнала в компанията. :1000 (29): Емрах вече не е под крилото на Пашев Забележителна кариера имаше под крилото му, браво. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 От толкова броене на гледания и разни измислени класации забравяте за истински хубавата музика. Ето едно изкъртващо парче от близкото миналооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари