asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Ужасна махленска простачка. Единственото, което я спасява са добрите и вървежни песни, иначе е абсолютен боклук. Доста е първосигнална и елементарна. Тамън ти хареса в един момент, и в следващия се осере тотално. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галс и този път удари на камък.Единственото,което я спасявя все още е рекламата в инстаграм и трендинга.Махне ли се от там тотално ще потъне в забвението.Жалко,през първия ден имаше голяма еуфория ала Моро му и си помислих,че фенчетата й най-сетне ще мирясат,но..пак с провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Трака на Преслава излезе в петък а този на Галена в четвъртък. Danger е прав в случая. Ако броим цялата първа седмица - Преслава е по-гледана. И мен ме изненадва, че Галена започна супер силно а скоро ще падне на гледанията на Цура и малкия и Преслава. Очаквах да се задържи доста повече. Песента е Емилия е брутална. Сега почна да се показва активно и май гледанията скочиха - нека е хит, заслужава го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Преслава е направила втория милион с ден и половина по-рано. Сега проверих - излязла е на 28 септември вечерта, а 2 млн. е имала на 6 октомври сутринта. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Преслава е направила втория милион с ден и половина по-рано. Сега проверих - излязла е на 28 септември вечерта, а 2 млн. е имала на 6 октомври сутринта. Това е напълно нормално! Песента на Преси е най-големият хит в момента - всички се размазват на нея с очите съм го видял! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галена гръмна силно първия ден, но нещо зацикля. Показателно е, че е голямо име и хората имат първоначален интерес към нейните проекти, но явно не оправдава очакванията, щом падат толкова бързо гледанията. Като нищо новата на Ема да я измести от Трендинг. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галена гръмна силно първия ден, но нещо зацикля. Показателно е, че е голямо име и хората имат първоначален интерес към нейните проекти, но явно не оправдава очакванията, щом падат толкова бързо гледанията. Като нищо новата на Ема да я измести от Трендинг. Абе какви глупости говориш? Като те чете човек, ще каже, че е изкарала провал. Песента се движи страхотно, просто ти я сравняваш с най-големия хит на второто полугодие. Падали бързо гледанията! Ако не беше "Да гори в любов", щяхме още да въздишаме с въодушевление какъв трафик има. Нещата са ясни защо седят така. И двете лидерки са с големи хитове, но Преслава е с мелодична и по-лирична песен, която автоматично ще се хареса на повече хора. Галена реши да изкара мазнотия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 но..пак с провал. Откога 2 млн. за 9 дни са провал? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Абе какви глупости говориш? Като те чете човек, ще каже, че е изкарала провал. Песента се движи страхотно, просто ти я сравняваш с най-големия хит на второто полугодие. Падали бързо гледанията! Ако не беше "Да гори в любов", щяхме още да въздишаме с въодушевление какъв трафик има. Нещата са ясни защо седят така. И двете лидерки са с големи хитове, но Преслава е с мелодична и по-лирична песен, която автоматично ще се хареса на повече хора. Галена реши да изкара мазнотия. Виж сега - Теда има 250к последното денонощие, т.е. направила е повече от Галена и може утре да се озове в Трендинг. Това означава, че ако Г. изпадне оттам ще рухнат съвсем гледанията. Ами и Галена да направи мелодична песен - слуша ми се нещо като "Спри ме", аман от опитите да е модерна. Стана бетер Галин с неговите бийтове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Виж сега - Теда има 250к последното денонощие, т.е. направила е повече от Галена и може утре да се озове в Трендинг. Това означава, че ако Г. изпадне оттам ще рухнат съвсем гледанията. Ами и Галена да направи мелодична песен - слуша ми се нещо като "Спри ме", аман от опитите да е модерна. Стана бетер Галин с неговите бийтове. На Галена песен с песен не си приличат, а Галин вече е еталон за еднообразност, днес не си в час. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На Галена песен с песен не си приличат, а Галин вече е еталон за еднообразност, днес не си в час. Тази последната прилича на "Много ми отиваш", "Точно никога" и други подобни бози, които само аз и пет човека в този форум помнят :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Тази последната прилича на "Много ми отиваш", "Точно никога" и други подобни бози, които само аз и пет човека в този форум помнят :1000 (29): Искам Преслава да хване гъбички на путката и да спре кариерата си. Писна ми все да се завръща и да навира всички в кучи гъз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Искам Преслава да хване гъбички на путката и да спре кариерата си. Писна ми все да се завръща и да навира всички в кучи гъз! Щом от толкова безразборен секс не успя, сега като има постоянен партньор съвсем ме съмнява да ги хване. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Щом от толкова безразборен секс не успя, сега като има постоянен партньор съвсем ме съмнява да ги хване. А, не успя тя! Киснала си е най-милото в калиев перманганат, кой ли не го е правил... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 https://pik.bg/%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%...news796508.html Отвратително се държи, колко повече я гледам и ми призлява. Мислех си, че този сезон ще покаже по-адекватно държание, но уви, заблудих се. Изобщо не се съобразява как наранява чувствата на хората. Селянка си е, ама песните й пък ми харесват много. Има усет за хитове ако не друго. Галс и този път удари на камък.Единственото,което я спасявя все още е рекламата в инстаграм и трендинга.Махне ли се от там тотално ще потъне в забвението.Жалко,през първия ден имаше голяма еуфория ала Моро му и си помислих,че фенчетата й най-сетне ще мирясат,но..пак с провал. Къде е ударила на камък? Ти пак ли почваш с глупостите? Ако си мислиш, че гледанията са само заради реклама ... Дори ти спомена, че песента ти е харесала, но не издържа да оплюеш. Еуфорията няма как да е като първият ден, но все още си я има. Песента е стабилна. А ние защо трябва да се спираме? Като не ти изнася, знаеш ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галена - вечната втора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 @Danger Киснал ли си си най-милото в калиев перманганат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Това пък стана цял бизнес вече.... Ето Преси как има толкова лайкове... https://www.instagram.com/instastar.bg/?hl=bg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 @Danger Киснал ли си си най-милото в калиев перманганат? Излъжи го - нямам гъбички! Пожелай му - да се кисне в перманганат. Заведи ме на някъдеееее ..... пожелай му да се кисне в перманганат. Сигурно е отправяла подобни заклинания към Галс. :1000 (1): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галена - вечната втора. Иди се обади в някоя медия да го напишат. Подай сигнал. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Откога 2 млн. за 9 дни са провал? :1000 (29): Принципно не са зле,но за бивша лидерка и хитмейкърка са малко. Съжалявам,но Галенчето много загуби като пусна последна песен в стилистиката на "Въртележката" и "Много съм добра",следващия път да се опита да пусне нещо ново първа ама едва ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Отвратително се държи, колко повече я гледам и ми призлява. Мислех си, че този сезон ще покаже по-адекватно държание, но уви, заблудих се. Изобщо не се съобразява как наранява чувствата на хората. Селянка си е, ама песните й пък ми харесват много. Има усет за хитове ако не друго. Къде е ударила на камък? Ти пак ли почваш с глупостите? Ако си мислиш, че гледанията са само заради реклама ... Дори ти спомена, че песента ти е харесала, но не издържа да оплюеш. Еуфорията няма как да е като първият ден, но все още си я има. Песента е стабилна. А ние защо трябва да се спираме? Като не ти изнася, знаеш ... Ами явно еуфорията е само в твоя телевизор.Вече нито виждам някой да я споделя във фейсбук,нито по сторита,така че.. Много бързо избяга от темата на Андреа,изплаши ли се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Само Луна Президент може да си позволи да се държи както иска, но всъщност навън е винаги уважителна, особено към трудещите се. Това за Луна е вярно. При нас като спа в хотела, беше поканила сервитьорката от ресторанта да спи при нея в стаята, понеже и станало жал, че на другия ден е първа смяна и да не се разкарвала. Викаше я да й прави компания. А иначе се разхождаше като кралица из хотела. Пълна откачалка е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Не знам защо ги сравнявате. Преслава изкара много мелодична комерсиална песен, която лесно може да бъде запята. На Галена мазнотията повече от веднъж не можах да я изслушам. Истината е, че е наистина жалко за Галена. Въпреки липсата на талант преди имаш някакъв нюх за песни. И е показателно колко некритични са слушащите я, щом подобна гнусна песен ще направи повече от Дай ми любов, която е доста по-новаторска и свежа поне за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Не знам защо ги сравнявате. Преслава изкара много мелодична комерсиална песен, която лесно може да бъде запята. На Галена мазнотията повече от веднъж не можах да я изслушам. Истината е, че е наистина жалко за Галена. Въпреки липсата на талант преди имаш някакъв нюх за песни. И е показателно колко некритични са слушащите я, щом подобна гнусна песен ще направи повече от Дай ми любов, която е доста по-новаторска и свежа поне за мен. Чу ли новия албум на Марая? Има ли нещо, което се струва слушането? В последните години тотално ме отчая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари