Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 До концерта Тони сигурно ще е пуснал новия кючек с Деса и Фики,който звучеше много по-разбиващо от прехвалената ви Шефка. Мислите ли,че някой ще я помни? Ти и всички останали които плюехте "Шефката", че е цигания, кючек, че не е самостоятелна песен и твърдяхте, че Галена печели слава на гърба на Стораро, сега замълчете. Ще бъдете побъркани ако се обадите, нали си знаете.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галош пак да се отърка в други хора - ако разчита на нейните хитове от тази година, ще се приеме на ниво Ваня. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 След близо 3 години - никакъв. Според мен трябваше да заложи на тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Ти и всички останали които плюехте "Шефката", че е цигания, кючек, че не е самостоятелна песен и твърдяхте, че Галена печели слава на гърба на Стораро, сега замълчете. Ще бъдете побъркани ако се обадите, нали си знаете.... С кое ще бъдем побъркани? Бога ми,ако Андреа беше опряла до цигания,за да види хит щеше да ме е срам,а не да я глася за хита на годината,обаче вие сте отчаяни.Нека де,ще гледаме как мангалите се разбиват и ще ви се смеем докъде падна Галс. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галош пак да се отърка в други хора - ако разчита на нейните хитове от тази година, ще се приеме на ниво Ваня. Кели, колко милиона смяташ, че ще навърти Да гори до края на годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Галош пак да се отърка в други хора - ако разчита на нейните хитове от тази година, ще се приеме на ниво Ваня. Дори Ваня има по-силна година от Смядовица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 С кое ще бъдем побъркани? Бога ми,ако Андреа беше опряла до цигания,за да види хит щеше да ме е срам,а не да я глася за хита на годината,обаче вие сте отчаяни.Нека де,ще гледаме как мангалите се разбиват и ще ви се смеем докъде падна Галс. :1000 (19): Доникъде не е паднала щом е с хита на годината, а вие нека обиждате песента. То гроздето когато е високо е кисело, нали знаеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 "Да гори в любов" на живо! Дано смаже и на концерта така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Кели, колко милиона смяташ, че ще навърти Да гори до края на годината? 11-12 най-вероятно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Доникъде не е паднала щом е с хита на годината, а вие нека обиждате песента. То гроздето когато е високо е кисело, нали знаеш. Е,щом те устройва любимката ти,която предлагаше неща на почти световно ниво сега да прави песни за мангалите-добре.Ти да не си мислиш,че гледанията на Шефката идват от българи? Отдава сигурно се слуша от предимно най-ниската прослойка на обществото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Зарибява си песничката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На Теди и на мен ми хареса този път. Обаче Стела не знам защо продължаваш да се занимаваш с това фейк тролче!! Ясно е че се опитва само да те дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На Теди и на мен ми хареса този път. Обаче Стела не знам защо продължаваш да се занимаваш с това фейк тролче!! Ясно е че се опитва само да те дразни. Тоз пък и той.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Нямам търпение цялата зала да я пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Най-гледаните клипове за 2018 до момента в PlanetaOfficial: 1. Анелия - Зоопарк - 15,5 млн. 2. Фики - Аз измръзнах - 12,7 млн. 3. Емилия и Емрах - По такива си падам - 12,7 млн. 4. Емануела и Джордан - Купих ти сърце - 11,4 млн. 5. Анелия и Джулия - Бръм - 11,2 млн. 6. Емануела - Нотариално заверен - 10,6 млн. 7. Джена - Хулиган - 10,0 млн. 8. Преслава - Обратно в играта - 9,9 млн. 9. Преслава - Да гори в любов - 8,2 млн. 10. Джулия - Твоя бях - 8,0 млн. 11. Емануела - Гледай ме на снимка - 7,8 млн. 12. Галин - Тексас Плейс - 7,3 млн. 13. Галена и Цветелина Янева - Маракеш - 7,3 млн. 14. Галин - 112 - 6,6 млн. 15. Цветелина Янева - Честито - 6,4 млн. 16. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше - 6,0 млн. 17. Райна - Зле те чувам - 5,6 млн. 18. Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя - 5,1 млн. 19. Галена - Дай ми любов - 5,0 млн. 20. Ваня - Богиня - 4,8 млн. Ето Топ 20 и за Spotify, където Пайнерци доста напреднаха като за първа година там. 1. Анелия - Зоопарк - 86,886 2. Анелия и Джулия - Бръм - 77,858 3. Емануела и Джордан - Купих ти сърце - 75,577 4. Емануела - Гледай ме на снимка - 72,255 5. Емануела - Нотариално заверен - 71,618 6. Галена и Цветелина Янева - Маракеш - 68,031 7. Галена - Дай ми любов - 66,287 8. Емилия и Емрах - По такива си падам - 66,193 9. Теди Александрова - Топ - 65,512 10. Галин - 112 - 64,826 11. Преслава - Обратно в играта - 61,376 12. Галин - Тексас Плейс - 51,562 13. Джена - Хулиган - 49,646 14. Фики - Брой до 12 - 37,099 15. Джулия - Твоя бях - 36,373 16. Яница - Въртележката - 36,016 17. Цветелина Янева - Честито - 29,204 18. Яница - Отмъстителката - 26,598 19. Райна - Зле те чувам - 23,208 20. Фики - Аз измръзнах - 21,366 Интересни изводи: -Песните на Галена са много подценявани задето нямат десетки милиони в YouTube, но в Спотифай са сред най-слушаните. -Въртележката за момента е единствената песен от настоящия сезон, която пробива в годишния Топ 20. От другите единствено дуета на Цветелина и Денис и Просяци се доближават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Доста е първосигнална и елементарна. Тамън ти хареса в един момент, и в следващия се осере тотално. В интерес на истината, ненавиждам бездарници като нея, но... В това шоу е една от малкото, която не е там, защото няма какво да яде и пие, западнала е кариерно или е никому неизвестна търсачка на 15 минути под прожекторите. Поне има активна и действаща професионална реализация и наистина е в топ 5 в своето си занимание. Останалите са ми някакви опърпани, невидели ядене и алкохол, нереализирани и неадекватни. Това за Луна е вярно. При нас като спа в хотела, беше поканила сервитьорката от ресторанта да спи при нея в стаята, понеже и станало жал, че на другия ден е първа смяна и да не се разкарвала. Викаше я да й прави компания. А иначе се разхождаше като кралица из хотела. Пълна откачалка е. Скандално! Разкажи повече за нейното пребиваване, де. Сервитьорката нанка ли с Луни и какво друго? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Някой чул ли е дали Пайнер ще излъчват концерта на живо? Много искам да чуем и коментираме приема на Шефката и на някои други песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Скандално! Разкажи повече за нейното пребиваване, де. Сервитьорката нанка ли с Луни и какво друго? Сервитьорката й беше носила вечеря в стаята и Луна я заговорила, викала я да й прави компаниия, но тя й отказала, защото е първа смяна. Луни и предложила да остане да спи при нея за да не се разкарва и да си почине по-добре. Но жената отказа и се прибра при мъжа си. Щеше да е скандално ако беше останала. Аз даже се смях да не би Луна да има интерес към жени, но така и не разбрахме. Иначе сама раздаваше на всички картички даже без някой да й иска. Държеше се добронамерено, но стъпваше като на чернения килим. Опасна е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Коментирали ли сте, че Топ 9 на най-гледаните песни за изминалото денонощие са чалга? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Кой е Цецо? Андреев. https://m.vbox7.com/play:9315daff46 Ще и разкрие кирливити ризи май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току-що Преслава ми отговори на 2 въпроса в инста, а на третия само се подсмихна. Оникална е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Също и Оникална манипулаторка! Всички участия на плейбек, снимат ли я за инстата - на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Част от играта е и това :1000 (29): А тя си е лисичка. В това порте е уникална лудница, толкова много хроа има. Иначе чух, че ми ползва въпроса да си отвори програмата, хаах Ще си станем преатели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Дано смаже и на концерта така “Какво съм ви дала толкова” ... , че пак успях да стана номер 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Чакаме ли "Как си, кажи" на Галинскиии? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари