Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Андреев.

https://m.vbox7.com/play:9315daff46

Ще и разкрие кирливити ризи май ��

Селянинът от Койнаре няма право да говори на "ма" и да коментира жена, на която е целувал краката, само за да иде да я гримира. :gun_bandana:

Това е една от причините да мразя повечето пендели - на тях не може да се разчита, а Емануела трябва да го е разбрала вече!

Сподели в други сайтове

+1

Трудно ми е да преценя дали е по-прост, нагъл и гнусен въпросния.

И когато в 2 минути на живо има повече пеене отколкото в цели кариери (Андреа, Галена, Камелия и тн)

Неща, които не може да имаш с цици и измислени скандали, или пък богат мъж.

Дръжте на важните неща и качества.

Кралица ДесиСлава :happyppl:

Сподели в други сайтове

В интерес на истината, ненавиждам бездарници като нея, но... В това шоу е една от малкото, която не е там, защото няма какво да яде и пие, западнала е кариерно или е никому неизвестна търсачка на 15 минути под прожекторите. Поне има активна и действаща професионална реализация и наистина е в топ 5 в своето си занимание. Останалите са ми някакви опърпани, невидели ядене и алкохол, нереализирани и неадекватни.

Скандално! Разкажи повече за нейното пребиваване, де. Сервитьорката нанка ли с Луни и какво друго? :3fdb8960598fa63e:

Като цяло ме кефи тоя сезон, само това с Весела беше изцепка

В другите ситуации е адекватна

Доста ми хареса покер фейсът й, когато я номинираха

И е доста секси!

Сервитьорката й беше носила вечеря в стаята и Луна я заговорила, викала я да й прави компаниия, но тя й отказала, защото е първа смяна. Луни и предложила да остане да спи при нея за да не се разкарва и да си почине по-добре. Но жената отказа и се прибра при мъжа си. Щеше да е скандално ако беше останала. Аз даже се смях да не би Луна да има интерес към жени, но така и не разбрахме. Иначе сама раздаваше на всички картички даже без някой да й иска. Държеше се добронамерено, но стъпваше като на чернения килим. Опасна е.

Винаги кани разни хора на разни места! Прекрасница!

Андреев.

https://m.vbox7.com/play:9315daff46

Ще и разкрие кирливити ризи май ��

Кой е тоя да разкрива каквото и да било!?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тия или са се наговорили за някакви измислени скандали, или наистина си знаят кирливите ризи и си ги разпространяват с повод и без повод, в което съм по-склонен да вярвам, защото съм виждал и чувал на живо подобни неща - случвало се е да попадна на подобно място, и просто съм се отвращавал.

За съжаление София е много малка, "елитът" ни е скапан и всички са си баджанаци, а тия гримьорчета и певици, плеймейтки и инфлуенсъри какво смятате, че правят цял ден по тия салони... Клюки и интриги. Не знам кой нормален човек може да издържи в подобна среда повече от 1 година без видими поражения. Делят си гримьори, фризьори, любовници. Първо се обичат, после се мразят. Тия хора психически не са добре.

Така че, не я хвалете много и Емануела, щото я видяхме в миналия сезон.

Сподели в други сайтове

Ема си е стандартна селска пръчка. Не съм сигурен дали и тя не е объркана кой с кого си го е слагал, но Златица яко се жегна, та може и да е вярно. Сякаш светът се върти около миналото и любовниците й. Да се кефи там на поредната си мимолетна връзка и да си трае. Доста злопаметна изглежда. Пак развалят сезона с подобни излагации. Дано Ема да се е разбрала да я изгонят утре и да се приключва. Другите играчи са забавни поне.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ема си е стандартна селска пръчка. Не съм сигурен дали и тя не е объркана кой с кого си го е слагал, но Златица яко се жегна, та може и да е вярно. Сякаш светът се върти около миналото и любовниците й. Да се кефи там на поредната си мимолетна връзка и да си трае. Доста злопаметна изглежда. Пак развалят сезона с подобни излагации. Дано Ема да се е разбрала да я изгонят утре и да се приключва. Другите играчи са забавни поне.

Това са куври и златотърсачки - първо се надушват, защото са от една порода. После започват общите бройки, щото, нали, пазарът е малък. И после се намразват.

Няма как да не се знае коя с кого е спала, защото те и самите мъже се хвалят, а както знаем, мъжете са се все герои в тия случаи, за тях това са трофеи и активи.

Само не знам защо занимават обществеността с това. Аз все си мисля, че в едно по-модерно и осъзнато вече общество това вече не трябва да е интересно.

Ама то си е казано - "нов бардак със стари куври не се прави". Само по Калканджиева можете да видите пораженията. Толкова красива жена е била, а годините наред алкохол, друсалки, манекенки, ВИС водят до тези зависимости и агресия.

Честно казано, Златките с 1 процент ми се бяха издигнали в очите в сезона на Ол старс, в който участваха с Райна преди няколко години. Забеляза се видим прогрес, но явно е било фейк или за кратко. Иначе, другата Златка е далеч по-свястна, ми се струва. Тая си личи и в погледа колко е шавлива и фалшива.

Нищо смислено не правят в тоя брадър, само пафкат цигари. Даже и Вулева е скучна, това никога не е било.

Сподели в други сайтове

И на мен ми е скучна Вулева, една такава примирена. Дори щеше да е по-интересно, ако преиграваше с исляма и магиите, а дори и това не прави. И се е запуснала. И майка й беше досадна втория път. Може би се надява да й предложат работа, заатова е премерена.

Никита и Весела са ми най-симпатични и нормални, Гани е учудващо поносима. Но и трите се излагат понякога. Досадно е.

А на Златките явно са се опитвали да излъскат имиджа, затова си останал с такова впечатление, аз не съм гледал. Сега по изключение гледам малко телевизия, временно, та не съм запознат кой с кого си го е слагал. Даже за първи път чух гласа на Златка, доста е грубоват. Но няма как да не се осерат, рано или късно, колкото и да ги лъскат. Туй им е есенцията.

Иска ми се да вкарат Луна за 5 мин да си промотира проекта на нечий рожден ден, както в нейния сезон вкараха Ема за малко. Ще е шоу. И някоя мисийка да й дадат набързо, да ги разхвърля. :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Мангалите да не са имали някакъв празник вчера? Para Bizde онзи ден е направила 144К, вчера - 245К. What is going on?

Сватби, сюнети всеки ден има :) Гурбетчиите се върнаха по Англия, Германия и т.н., в събота вечер се наливат битово.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Сватби, сюнети всеки ден има :) Гурбетчиите се върнаха по Англия, Германия и т.н., в събота вечер се наливат битово.

Е, това важеше и за миналата събота, ама тогава пак е направила към 140К. Нещо става, никоя стара песен не скача със 100 хилки за ден просто така...

Сподели в други сайтове

Е, това важеше и за миналата събота, ама тогава пак е направила към 140К. Нещо става, никоя стара песен не скача със 100 хилки за ден просто така...

Застудя. Всички са с мезетата дома и надуват Пара бизде! :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Застудя. Всички са с мезетата дома и надуват Пара бизде! :D

Сега, като са си вкъщи, я надуват от компютрите, а миналият уикенд беше топло и голи до кръста припкаха по поляните, тананикайки си я. Ясно. :D

Ще те правим социологически анализатор. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сега, като са си вкъщи, я надуват от компютрите, а миналият уикенд беше топло и голи до кръста припкаха по поляните, тананикайки си я. Ясно. :D

Ще те правим социологически анализатор. :3fdb8960598fa63e:

Много ясно! За щастие, отдавна не работя тая скучна работа!

А увеличили ли са се гледанията на другите клипове с милиони на Пара бизде? Може тая седмица да са подхванали повече официалния

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Селянинът от Койнаре няма право да говори на "ма" и да коментира жена, на която е целувал краката, само за да иде да я гримира. :gun_bandana:

Това е една от причините да мразя повечето пендели - на тях не може да се разчита, а Емануела трябва да го е разбрала вече!

Винаги има изключения, не ги определяй по това кой какъв е. Нима сред другите няма такива жалки селяни и интриганти? То си е до човека. Явно простака Цецо си мисли, че по този начин ще спечели слава и ще се задържи в шоуто за повече време. В началото го харесвах, но много бързо си показа рогата. Типично поведение на жалък комплексар.

Тя е такава - да, но това не дава право на дивата Цецка да я обижда така пред всички и да прави такива панаири. Все пак до вчера и лижеше задника и се броеше за приятел, навсякъде с нея и сега я предава така пред всички. И то заради смотаната Златка.

Сподели в други сайтове

Винаги има изключения, не ги определяй по това кой какъв е. Нима сред другите няма такива жалки селяни и интриганти? То си е до човека. Явно простака Цецо си мисли, че по този начин ще спечели слава и ще се задържи в шоуто за повече време. В началото го харесвах, но много бързо си показа рогата. Типично поведение на жалък комплексар.

Тя е такава - да, но това не дава право на дивата Цецка да я обижда така пред всички и да прави такива панаири. Все пак до вчера и лижеше задника и се броеше за приятел, навсякъде с нея и сега я предава така пред всички. И то заради смотаната Златка.

Да им е за урок на всички - да не си споделят лични неща пред подобни отрепки. Днес е един, утре е друг. Ще последва съдбата на Мис Бони. Правилно го е сравнила с него Емата, то явно всичките са такива. Жените гримьорки същите клюкарки ли са? :D Виждам, че царица Луни е гримирана от жена в последния клип!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Да им е за урок на всички - да не си споделят лични неща пред подобни отрепки. Днес е един, утре е друг. Ще последва съдбата на Мис Бони. Правилно го е сравнила с него Емата, то явно всичките са такива. Жените гримьорки същите клюкарки ли са? :D Виждам, че царица Луни е гримирана от жена в последния клип!

Мис Бони пък не знам как още има такива дето се правят при него. Адски ми е гнусен и противен. Само като го погледна и ми е ясно що за мазен човек е. Глория още му използва услугите. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Мис Бони пък не знам как още има такива дето се правят при него. Адски ми е гнусен и противен. Само като го погледна и ми е ясно що за мазен човек е. Глория още му използва услугите. :gun_bandana:

Тоя е някакъв много ревнив. С Екстрата също работи чат-пат, но като тя реши да пробва други или да се маца сама, й пише гадни коментари под снимките. Неслучайно го заебават повечето.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Тоя е някакъв много ревнив. С Екстрата също работи чат-пат, но като тя реши да пробва други или да се маца сама, й пише гадни коментари под снимките. Неслучайно го заебават повечето.

Излиза, че Глория я е страх да не изтипоса и нея и да не я оплюе и заради това се маца при него... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Стела, да ти припомня ли, че ти изживя същото именно от човек с такава сексуална ориентация... Бяхте дружки с Джига рига, след което той реши да те злепоставя с чатовете ви, та стигна дори до това да обяснява, че си спала с 40 годишен мъж, който после те бил зарязал. Това не е ли педалска постъпка, досущ като тази на Цицка Андреева?

Сподели в други сайтове

Излиза, че Глория я е страх да не изтипоса и нея и да не я оплюе и заради това се маца при него... :3fdb8960598fa63e:

Чувал съм, че е коментирал, че Нелина е кривогледа. Не че не е вярно, ама нали му е клиентка... Ако още му е, де. Пък и какво лошо има, тя да не би да иска да е такава.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Стела, да ти припомня ли, че ти изживя същото именно от човек с такава сексуална ориентация... Бяхте дружки с Джига рига, след което той реши да те злепоставя с чатовете ви, та стигна дори до това да обяснява, че си спала с 40 годишен мъж, който после те бил зарязал. Това не е ли педалска постъпка, досущ като тази на Цицка Андреева?

Нима човек който не е с такава ориентация не може да те предаде и да се обърне срещу теб? Аз това исках да кажа.... Не смятам да деля хората на такива и онакива. Явно всички хора с такава ориентация които познаваш са били кофти и заради това така мислиш. Аз обаче знам, че има изключения и съм се убедила в това. Имала ли си такива приятели някога, просто ми е интересно?

Сподели в други сайтове

Чувал съм, че е коментирал, че Нелина е кривогледа. Не че не е вярно, ама нали му е клиентка... Ако още му е, де. Пък и какво лошо има, тя да не би да иска да е такава.

Ако го е коментирал е много долно. Не знае утре какво може да му се случи на него... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...