Yaneva Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Андреев. https://m.vbox7.com/play:9315daff46 Ще и разкрие кирливити ризи май �� Селянинът от Койнаре няма право да говори на "ма" и да коментира жена, на която е целувал краката, само за да иде да я гримира. Това е една от причините да мразя повечето пендели - на тях не може да се разчита, а Емануела трябва да го е разбрала вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 +1 Трудно ми е да преценя дали е по-прост, нагъл и гнусен въпросния. И когато в 2 минути на живо има повече пеене отколкото в цели кариери (Андреа, Галена, Камелия и тн) Неща, които не може да имаш с цици и измислени скандали, или пък богат мъж. Дръжте на важните неща и качества. Кралица ДесиСлава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 "Да гори в любов" на живо! плейбек пачавра ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 В интерес на истината, ненавиждам бездарници като нея, но... В това шоу е една от малкото, която не е там, защото няма какво да яде и пие, западнала е кариерно или е никому неизвестна търсачка на 15 минути под прожекторите. Поне има активна и действаща професионална реализация и наистина е в топ 5 в своето си занимание. Останалите са ми някакви опърпани, невидели ядене и алкохол, нереализирани и неадекватни. Скандално! Разкажи повече за нейното пребиваване, де. Сервитьорката нанка ли с Луни и какво друго? Като цяло ме кефи тоя сезон, само това с Весела беше изцепка В другите ситуации е адекватна Доста ми хареса покер фейсът й, когато я номинираха И е доста секси! Сервитьорката й беше носила вечеря в стаята и Луна я заговорила, викала я да й прави компаниия, но тя й отказала, защото е първа смяна. Луни и предложила да остане да спи при нея за да не се разкарва и да си почине по-добре. Но жената отказа и се прибра при мъжа си. Щеше да е скандално ако беше останала. Аз даже се смях да не би Луна да има интерес към жени, но така и не разбрахме. Иначе сама раздаваше на всички картички даже без някой да й иска. Държеше се добронамерено, но стъпваше като на чернения килим. Опасна е. Винаги кани разни хора на разни места! Прекрасница! Андреев. https://m.vbox7.com/play:9315daff46 Ще и разкрие кирливити ризи май �� Кой е тоя да разкрива каквото и да било!? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 След Брадъра Емануела да ходи да я гримира Кулагин и това педалче съвсвем ще превърти играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Тия или са се наговорили за някакви измислени скандали, или наистина си знаят кирливите ризи и си ги разпространяват с повод и без повод, в което съм по-склонен да вярвам, защото съм виждал и чувал на живо подобни неща - случвало се е да попадна на подобно място, и просто съм се отвращавал. За съжаление София е много малка, "елитът" ни е скапан и всички са си баджанаци, а тия гримьорчета и певици, плеймейтки и инфлуенсъри какво смятате, че правят цял ден по тия салони... Клюки и интриги. Не знам кой нормален човек може да издържи в подобна среда повече от 1 година без видими поражения. Делят си гримьори, фризьори, любовници. Първо се обичат, после се мразят. Тия хора психически не са добре. Така че, не я хвалете много и Емануела, щото я видяхме в миналия сезон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Ема си е стандартна селска пръчка. Не съм сигурен дали и тя не е объркана кой с кого си го е слагал, но Златица яко се жегна, та може и да е вярно. Сякаш светът се върти около миналото и любовниците й. Да се кефи там на поредната си мимолетна връзка и да си трае. Доста злопаметна изглежда. Пак развалят сезона с подобни излагации. Дано Ема да се е разбрала да я изгонят утре и да се приключва. Другите играчи са забавни поне. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Ема си е стандартна селска пръчка. Не съм сигурен дали и тя не е объркана кой с кого си го е слагал, но Златица яко се жегна, та може и да е вярно. Сякаш светът се върти около миналото и любовниците й. Да се кефи там на поредната си мимолетна връзка и да си трае. Доста злопаметна изглежда. Пак развалят сезона с подобни излагации. Дано Ема да се е разбрала да я изгонят утре и да се приключва. Другите играчи са забавни поне. Това са куври и златотърсачки - първо се надушват, защото са от една порода. После започват общите бройки, щото, нали, пазарът е малък. И после се намразват. Няма как да не се знае коя с кого е спала, защото те и самите мъже се хвалят, а както знаем, мъжете са се все герои в тия случаи, за тях това са трофеи и активи. Само не знам защо занимават обществеността с това. Аз все си мисля, че в едно по-модерно и осъзнато вече общество това вече не трябва да е интересно. Ама то си е казано - "нов бардак със стари куври не се прави". Само по Калканджиева можете да видите пораженията. Толкова красива жена е била, а годините наред алкохол, друсалки, манекенки, ВИС водят до тези зависимости и агресия. Честно казано, Златките с 1 процент ми се бяха издигнали в очите в сезона на Ол старс, в който участваха с Райна преди няколко години. Забеляза се видим прогрес, но явно е било фейк или за кратко. Иначе, другата Златка е далеч по-свястна, ми се струва. Тая си личи и в погледа колко е шавлива и фалшива. Нищо смислено не правят в тоя брадър, само пафкат цигари. Даже и Вулева е скучна, това никога не е било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 И на мен ми е скучна Вулева, една такава примирена. Дори щеше да е по-интересно, ако преиграваше с исляма и магиите, а дори и това не прави. И се е запуснала. И майка й беше досадна втория път. Може би се надява да й предложат работа, заатова е премерена. Никита и Весела са ми най-симпатични и нормални, Гани е учудващо поносима. Но и трите се излагат понякога. Досадно е. А на Златките явно са се опитвали да излъскат имиджа, затова си останал с такова впечатление, аз не съм гледал. Сега по изключение гледам малко телевизия, временно, та не съм запознат кой с кого си го е слагал. Даже за първи път чух гласа на Златка, доста е грубоват. Но няма как да не се осерат, рано или късно, колкото и да ги лъскат. Туй им е есенцията. Иска ми се да вкарат Луна за 5 мин да си промотира проекта на нечий рожден ден, както в нейния сезон вкараха Ема за малко. Ще е шоу. И някоя мисийка да й дадат набързо, да ги разхвърля. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 плейбек пачавра ! Боли ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Мангалите да не са имали някакъв празник вчера? Para Bizde онзи ден е направила 144К, вчера - 245К. What is going on? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Мангалите да не са имали някакъв празник вчера? Para Bizde онзи ден е направила 144К, вчера - 245К. What is going on? Сватби, сюнети всеки ден има Гурбетчиите се върнаха по Англия, Германия и т.н., в събота вечер се наливат битово. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Сватби, сюнети всеки ден има Гурбетчиите се върнаха по Англия, Германия и т.н., в събота вечер се наливат битово. Е, това важеше и за миналата събота, ама тогава пак е направила към 140К. Нещо става, никоя стара песен не скача със 100 хилки за ден просто така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Е, това важеше и за миналата събота, ама тогава пак е направила към 140К. Нещо става, никоя стара песен не скача със 100 хилки за ден просто така... Застудя. Всички са с мезетата дома и надуват Пара бизде! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Застудя. Всички са с мезетата дома и надуват Пара бизде! Сега, като са си вкъщи, я надуват от компютрите, а миналият уикенд беше топло и голи до кръста припкаха по поляните, тананикайки си я. Ясно. Ще те правим социологически анализатор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Сега, като са си вкъщи, я надуват от компютрите, а миналият уикенд беше топло и голи до кръста припкаха по поляните, тананикайки си я. Ясно. Ще те правим социологически анализатор. Много ясно! За щастие, отдавна не работя тая скучна работа! А увеличили ли са се гледанията на другите клипове с милиони на Пара бизде? Може тая седмица да са подхванали повече официалния Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Селянинът от Койнаре няма право да говори на "ма" и да коментира жена, на която е целувал краката, само за да иде да я гримира. Това е една от причините да мразя повечето пендели - на тях не може да се разчита, а Емануела трябва да го е разбрала вече! Винаги има изключения, не ги определяй по това кой какъв е. Нима сред другите няма такива жалки селяни и интриганти? То си е до човека. Явно простака Цецо си мисли, че по този начин ще спечели слава и ще се задържи в шоуто за повече време. В началото го харесвах, но много бързо си показа рогата. Типично поведение на жалък комплексар. Ема си е стандартна селска пръчка. Не съм сигурен дали и тя не е объркана кой с кого си го е слагал, но Златица яко се жегна, та може и да е вярно. Сякаш светът се върти около миналото и любовниците й. Да се кефи там на поредната си мимолетна връзка и да си трае. Доста злопаметна изглежда. Пак развалят сезона с подобни излагации. Дано Ема да се е разбрала да я изгонят утре и да се приключва. Другите играчи са забавни поне. Тя е такава - да, но това не дава право на дивата Цецка да я обижда така пред всички и да прави такива панаири. Все пак до вчера и лижеше задника и се броеше за приятел, навсякъде с нея и сега я предава така пред всички. И то заради смотаната Златка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Винаги има изключения, не ги определяй по това кой какъв е. Нима сред другите няма такива жалки селяни и интриганти? То си е до човека. Явно простака Цецо си мисли, че по този начин ще спечели слава и ще се задържи в шоуто за повече време. В началото го харесвах, но много бързо си показа рогата. Типично поведение на жалък комплексар. Тя е такава - да, но това не дава право на дивата Цецка да я обижда така пред всички и да прави такива панаири. Все пак до вчера и лижеше задника и се броеше за приятел, навсякъде с нея и сега я предава така пред всички. И то заради смотаната Златка. Да им е за урок на всички - да не си споделят лични неща пред подобни отрепки. Днес е един, утре е друг. Ще последва съдбата на Мис Бони. Правилно го е сравнила с него Емата, то явно всичките са такива. Жените гримьорки същите клюкарки ли са? Виждам, че царица Луни е гримирана от жена в последния клип! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Да им е за урок на всички - да не си споделят лични неща пред подобни отрепки. Днес е един, утре е друг. Ще последва съдбата на Мис Бони. Правилно го е сравнила с него Емата, то явно всичките са такива. Жените гримьорки същите клюкарки ли са? Виждам, че царица Луни е гримирана от жена в последния клип! Мис Бони пък не знам как още има такива дето се правят при него. Адски ми е гнусен и противен. Само като го погледна и ми е ясно що за мазен човек е. Глория още му използва услугите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Мис Бони пък не знам как още има такива дето се правят при него. Адски ми е гнусен и противен. Само като го погледна и ми е ясно що за мазен човек е. Глория още му използва услугите. Тоя е някакъв много ревнив. С Екстрата също работи чат-пат, но като тя реши да пробва други или да се маца сама, й пише гадни коментари под снимките. Неслучайно го заебават повечето. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Тоя е някакъв много ревнив. С Екстрата също работи чат-пат, но като тя реши да пробва други или да се маца сама, й пише гадни коментари под снимките. Неслучайно го заебават повечето. Излиза, че Глория я е страх да не изтипоса и нея и да не я оплюе и заради това се маца при него... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Винаги има изключения, не ги определяй по това кой какъв е. Нима сред другите няма такива жалки селяни и интриганти? То си е до човека. Явно простака Цецо си мисли, че по този начин ще спечели слава и ще се задържи в шоуто за повече време. В началото го харесвах, но много бързо си показа рогата. Типично поведение на жалък комплексар. Тя е такава - да, но това не дава право на дивата Цецка да я обижда така пред всички и да прави такива панаири. Все пак до вчера и лижеше задника и се броеше за приятел, навсякъде с нея и сега я предава така пред всички. И то заради смотаната Златка. Стела, да ти припомня ли, че ти изживя същото именно от човек с такава сексуална ориентация... Бяхте дружки с Джига рига, след което той реши да те злепоставя с чатовете ви, та стигна дори до това да обяснява, че си спала с 40 годишен мъж, който после те бил зарязал. Това не е ли педалска постъпка, досущ като тази на Цицка Андреева? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Излиза, че Глория я е страх да не изтипоса и нея и да не я оплюе и заради това се маца при него... Чувал съм, че е коментирал, че Нелина е кривогледа. Не че не е вярно, ама нали му е клиентка... Ако още му е, де. Пък и какво лошо има, тя да не би да иска да е такава. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Стела, да ти припомня ли, че ти изживя същото именно от човек с такава сексуална ориентация... Бяхте дружки с Джига рига, след което той реши да те злепоставя с чатовете ви, та стигна дори до това да обяснява, че си спала с 40 годишен мъж, който после те бил зарязал. Това не е ли педалска постъпка, досущ като тази на Цицка Андреева? Нима човек който не е с такава ориентация не може да те предаде и да се обърне срещу теб? Аз това исках да кажа.... Не смятам да деля хората на такива и онакива. Явно всички хора с такава ориентация които познаваш са били кофти и заради това така мислиш. Аз обаче знам, че има изключения и съм се убедила в това. Имала ли си такива приятели някога, просто ми е интересно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Чувал съм, че е коментирал, че Нелина е кривогледа. Не че не е вярно, ама нали му е клиентка... Ако още му е, де. Пък и какво лошо има, тя да не би да иска да е такава. Ако го е коментирал е много долно. Не знае утре какво може да му се случи на него... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари