FikLena Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Галена на върха в попфолка с Феноменален https://signal.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%...pO8-oak7XyUZIUE Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Нима човек който не е с такава ориентация не може да те предаде и да се обърне срещу теб? Аз това исках да кажа.... Не смятам да деля хората на такива и онакива. Явно всички хора с такава ориентация които познаваш са били кофти и заради това така мислиш. Аз обаче знам, че има изключения и съм се убедила в това. Имала ли си такива приятели някога, просто ми е интересно? Имала съм и са ме предавали непростимо. Само един ми остана, който е наистина разкошен човек, но се поотдалечихме напоследък. За мис Бони мога да говоря много, имам страшно точно инфо, но няма да го направя, защото не искам да съм като тях. А за Джигата какви неща знам и видя с очите си лятото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Имала съм и са ме предавали непростимо. Само един ми остана, който е наистина разкошен човек, но се поотдалечихме напоследък. За мис Бони мога да говоря много, имам страшно точно инфо, но няма да го направя, защото не искам да съм като тях. А за Джигата какви неща знам и видя с очите си лятото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Бушуваше ти в някакво приложение, на което сега не мога да възстановя името, но ще попитам приятеля ми, когато го видя.Доста време му досаждаше, Джиго, че и палави снимки пращаше, при това такива, на които се виждаше и личице. плюс други екстри. Щях да падна, като прочетох, че си в активната роля, палавнико... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Андреа и Сакото https://www.vbox7.com/play:2634c19539?fbcli...zlRKMQ6_ahYZdRY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Андреа и Сакото https://www.vbox7.com/play:2634c19539?fbcli...zlRKMQ6_ahYZdRY Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Бушуваше ти в някакво приложение, на което сега не мога да възстановя името, но ще попитам приятеля ми, когато го видя.Доста време му досаждаше, Джиго, че и палави снимки пращаше, при това такива, на които се виждаше и личице. плюс други екстри. Щях да падна, като прочетох, че си в активната роля, палавнико... Едва ли ... От една година не го ползвам. Казва се Grindr. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Едва ли ... От една година не го ползвам. Казва се Grindr. Не се прави на луд, Джиго! Лятото бяхме в Бургас и Созопол, а ти пишеше от Слънчев бряг или Несебър, забравила съм вече. Видях ти чурата и пухкавото бутер коремче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 "Грешка беше" е хитът на годината, дори да не гръмна както някои други, в дългосрочен план ще стане като "Ангелите плачат". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 "Грешка беше" е хитът на годината, дори да не гръмна както някои други, в дългосрочен план ще стане като "Ангелите плачат". Страхотна е, Цури и Денис разбиха!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Не се прави на луд, Джиго! Лятото бяхме в Бургас и Созопол, а ти пишеше от Слънчев бряг или Несебър, забравила съм вече. Видях ти чурата и пухкавото бутер коремче! Иди се прегледай някъде. Не може да ме убедиш, че съм бил аз. Просто няма как, при положение, че съм го изтрил още преди година ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 "Грешка беше" е хитът на годината, дори да не гръмна както някои други, в дългосрочен план ще стане като "Ангелите плачат". Подкрепям. Въпреки изключително силната конкуренция тази есен - "Грешка беше" и "Да гори в любов" се наложиха най-много. Гледанията го показват също.. да видим сега зимата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Продажни индивиди като Цура не заслужават хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 +1 Трудно ми е да преценя дали е по-прост, нагъл и гнусен въпросния. И когато в 2 минути на живо има повече пеене отколкото в цели кариери (Андреа, Галена, Камелия и тн) Неща, които не може да имаш с цици и измислени скандали, или пък богат мъж. Дръжте на важните неща и качества. Кралица ДесиСлава Значи що не вземете така "десовите" да отврвете форума от наглото си присъствие, с подобни постчета? Какво пеене какви 5 лева на тая чалгарка пропаднала, която ще се побърка да се показва гола, да се фотошопира, да се направо медийно насира, накрая за пеене ще дрънка? Колко лева е изкарала в нещастната си кариера с народно пеене бре? Няма чалгалка, която да има по-нагло и по-отблъскващо присъствие с лични драми, изневери, прелюбодейства, сватби, разводи и каквото се сетите от този инструментариум, а някакви нейни чикиджии да ми дрънкат за гласове и народно пеене? Кои са бре важните качества, като Деса с нищо не се отличава с медийно граденият си образ с пача като Мара? Колко пъти се облече в народна носия и отиде да изкара 5 лева с народна музика? Бе д`еба и нещастната лицемерка, дето върти и суче като циганка, прави дуети с цигани и дори вокалната и техника е пропита с цигания, а тук я раздувате като балон все едно всяка вече е солистка в "Арена ди Верона"? Нали щеше да пробива по Испания, Щатите, на Луната и в "Млечния път"? Що седи още тук в тоя клошарник на Пайнера бре? Ми щото не става бре пич. Не става и затова тук в кочината. Айде стига раздуване, че 20 години писнахте на хората.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Продажни индивиди като Цура не заслужават хитове. Продажна? Каквато и ще да е,има глас, изключително висок при това, предлага нещо различно, а не снимаме едни и същи дивани и легла 10+ години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Цура има рядко дразнещ глас. И почти не сме я чували да го ползва. Все плейбечи. Но все тая! ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ в Папараци тази вечер - това е важното! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Значи що не вземете така "десовите" да отврвете форума от наглото си присъствие, с подобни постчета? Какво пеене какви 5 лева на тая чалгарка пропаднала, която ще се побърка да се показва гола, да се фотошопира, да се направо медийно насира, накрая за пеене ще дрънка? Колко лева е изкарала в нещастната си кариера с народно пеене бре? Няма чалгалка, която да има по-нагло и по-отблъскващо присъствие с лични драми, изневери, прелюбодейства, сватби, разводи и каквото се сетите от този инструментариум, а някакви нейни чикиджии да ми дрънкат за гласове и народно пеене? Кои са бре важните качества, като Деса с нищо не се отличава с медийно граденият си образ с пача като Мара? Колко пъти се облече в народна носия и отиде да изкара 5 лева с народна музика? Бе д`еба и нещастната лицемерка, дето върти и суче като циганка, прави дуети с цигани и дори вокалната и техника е пропита с цигания, а тук я раздувате като балон все едно всяка вече е солистка в "Арена ди Верона"? Нали щеше да пробива по Испания, Щатите, на Луната и в "Млечния път"? Що седи още тук в тоя клошарник на Пайнера бре? Ми щото не става бре пич. Не става и затова тук в кочината. Айде стига раздуване, че 20 години писнахте на хората.... То дори Валя е изкарала повече пари с народно. Да не говорим за по-дъртите певици. В такива моменти предпочитам проста пръчка като Емануела, която поне си знае жанра. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Любима песен за сезона Няма омръзване, а в дискотека звучи 10х по-брутално! На Ганев парчетата тази година жестоко отлепят тапети Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Никой не коментира, че Луна Президент купува гледания на Пара бизде, за да стои над всички пайнерски проекти! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Любима песен за сезона Няма омръзване, а в дискотека звучи 10х по-брутално! На Ганев парчетата тази година жестоко отлепят тапети В дискотека те изкъртва това парче! Яд ме е да призная, че този сезон Яница е над Теда! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 В дискотека те изкъртва това парче! Яд ме е да призная, че този сезон Яница е над Теда! Питаш ли ме мен Ама фактите са си факти, Теда да се стяга, че в противен случай ще се слуша повече Яна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Питаш ли ме мен Ама фактите са си факти, Теда да се стяга, че в противен случай ще се слуша повече Яна! Тя Теда може да ги забие с мазньоч в стил Кис ми бейби или Пълна програма, но се прави на рапЕрка още! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Тя Теда може да ги забие с мазньоч в стил Кис ми бейби или Пълна програма, но се прави на рапЕрка още! Мазнотиите са й в кръвта, ама не, та не! Ще се осъзнае все някога.. Галена чак пусна ориенталски ритъм, дето последните й песни изобщо не бяха такива! /изключвам "Шефката"/. И Теда ще се осефери, но да видим кога. Въпрос на време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Мазнотиите са й в кръвта, ама не, та не! Ще се осъзнае все някога.. Галена чак пусна ориенталски ритъм, дето последните й песни изобщо не бяха такива! /изключвам "Шефката"/. И Теда ще се осефери, но да видим кога. Въпрос на време. Ще избие рибата с песен в стил Адриана Или да направи кавър на Оп-оп на Луна, с разрешение от Президента, не като онази дебютантка (забравих й името), дето заглавията й гепи само. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари