Guest Kondomcho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Какво ще кажеш за записаната през 1999 година сладурска песньовка на леля ти? Нейният дебютен запис е: Много по-яко звучи гласът тук, поамортизирала се е и тя! Не е лоша песньовчицата, но дотам, не ме впечатлява особено. В моите представи предпочитам истинският дебют на Ивана да е със "100 патрона" - ХИТ, та дрънка. За тези, които са ходели прави под масата тогава, да отбележа: "100 патрона" предизвика такъв БУМ в чалгата, че няколко месеца след издаването на песента, Пайнер натиснаха Ивана да запише продължение на парчето. Понеже бяха малоумни, го кръстиха "100 патрона - ремикс", но всъщност повече приличаше на друга песен, защото текстът беше различен. И тя стана голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Не е лоша песньовчицата, но дотам, не ме впечатлява особено. В моите представи предпочитам истинският дебют на Ивана да е със "100 патрона" - ХИТ, та дрънка. За тези, които са ходели прави под масата тогава, да отбележа: "100 патрона" предизвика такъв БУМ в чалгата, че няколко месеца след издаването на песента, Пайнер натиснаха Ивана да запише продължение на парчето. Понеже бяха малоумни, го кръстиха "100 патрона - ремикс", но всъщност повече приличаше на друга песен, защото текстът беше различен. И тя стана голям хит. Помня, че като пътувах по провинцията с баща ми, хващахме радио Веселина и той надуваше до дупка "100 патрона", пускаха я постоянно. Тогава ми беше направила впечатление и "Добра среща, приятели". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 :roll1: това се получи много яко. Не съм фен на Нела, но много харесвам нейния глас, интелект, осанка - много мейнстриймки може да сложи в малкия си джоб като тяло, както и някои балади. Дотам. Не я следя, но ти ме нарочи. Поне хубав майтап става. Ама с теб става, защото разбираш. Найш кво, аз и друг път съм казвал, че в нашата зодия има едно противоречие, или поне при мен го има. Разкъсвам се между това да съм в актуалната вълна и в същото време да съм сериозен и да се харесам и на културтрегери. Искам от всичко да разбирам и навсякъде да се котирам, ама не става. В последно време явно съм си създал образ на монахиня в тоя форум. Време е да покажем другата си страна. Тя също като Анелия излиза на показ при пълнолуние, сменям кожата. Любимата ми песен на Нелата - кючече, а тя секси до болка! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 това се получи много яко. Не съм фен на Нела, но много харесвам нейния глас, интелект, осанка - много мейнстриймки може да сложи в малкия си джоб като тяло, както и някои балади. Дотам. Не я следя, но ти ме нарочи. Поне хубав майтап става. Ама с теб става, защото разбираш. Найш кво, аз и друг път съм казвал, че в нашата зодия има едно противоречие, или поне при мен го има. Разкъсвам се между това да съм в актуалната вълна и в същото време да съм сериозен и да се харесам и на културтрегери. Искам от всичко да разбирам и навсякъде да се котирам, ама не става. В последно време явно съм си създал образ на монахиня в тоя форум. Време е да покажем другата си страна. Тя също като Анелия излиза на показ при пълнолуние, сменям кожата. Много си си добре. Преди години беше много по-дразнещ, истеричен и лабилен. Сега си се очукал, мен ме кефиш повече. Ма няма лошо да се опитваш да се котираш навсякъде, много малко хора го могат. Не се получава винаги, но не е и нужно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Много си си добре. Преди години беше много по-дразнещ, истеричен и лабилен. Сега си се очукал, мен ме кефиш повече. Ма няма лошо да се опитваш да се котираш навсякъде, много малко хора го могат. Не се получава винаги, но не е и нужно. Моля? Как смееш? :1000 (29): Очукал съм се, да. :1000 (29): Не, не мога тая вечер. Винаги съм бил добро дете. :1000 (19): Ама и тогава беше забавно, де. :1000 (29): Това е един мейнстрийм, който не спирах да въртя. Моля името ми да бъде сменено на "мейнстрийм". :1000 (29): Ана е много енигматична. Върти нещо тя с високопоставено лице от ДПС, даже вече направо си е потурчена. Патрашкова се опита да зачекне нещо на тая тема в Папараци, ама Ана не поддаде. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Любимата ми песен на Нелата - кючече, а тя секси до болка! Нали - кажи им. Ей, на онова изпълнение на 10 г. на "Добре, че вали", с оная дълга червена рокля - направо ги отвя, по-добре се представи и от Глория и Ванча. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Нали - кажи им. Ей, на онова изпълнение на 10 г. на "Добре, че вали", с оная дълга червена рокля - направо ги отвя, по-добре се представи и от Глория и Ванча. На живо е много по-яка, супер осанка, фино тяло, изправена, усмихната. На клипове е малко по-грубовата. На живо младее яко. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 На живо е много по-яка, супер осанка, фино тяло, изправена, усмихната. На клипове е малко по-грубовата. На живо младее яко. Много е висока и стройна, много запазено тяло. Красива жена е, просто няма изразителна харизма. Но с "Добре, че вали" в НДК ѝ се получи като присъствие - беше като американска звезда. Аз много харесвам и как говори по интервюта. Май е завършила и английска гимназия. Не е и някаква мастия. Въобще - жена на място. Извинявам се за някои от изразните си средства тая вечер, но... така се получава понякога. :1000 (29): Не ми се изразява елитарно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 направо ги отвя, по-добре се представи и от Глория и Ванча. Това няма как да се случи, кака... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Хейтъри ще кажат, че е аутотюн бухахаха. Толкова си ги смучете от пръстите "аргументите", че мога само да ви предложа да се насладите на нещо хубаво и да зарежете измислените си доводи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Много е висока и стройна, много запазено тяло. Красива жена е, просто няма изразителна харизма. Но с "Добре, че вали" в НДК ѝ се получи като присъствие - беше като американска звезда. Аз много харесвам и как говори по интервюта. Май е завършила и английска гимназия. Не е и някаква мастия. Въобще - жена на място. Извинявам се за някои от изразните си средства тая вечер, но... така се получава понякога. :1000 (29): Не ми се изразява елитарно. Простено да Ви е! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/vid...enta-s-kon.html Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/vid...enta-s-kon.html Лунчето май е купила гледания и на парчето на Джулка от пролетта? На №87 позиция е за вчера. А "Леко, леко, леко" вече е извън ТОП 100. Приключи одисеята с "Млъкнете, мишки" ли кво беше там. Жалко, вече нямаме да имаме тема за разговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 О, Нелина! И аз много я харесвам, и като визия, и като глас. Също обожавам да слушам интервютата ѝ - винаги стои много естествено, непринудено и лъха позитивизъм от нея. Словоохотлива е и прави впечатление да е с по-богата обща култура от останалите фолкаджийки. Не е масово припозната като лидерка, защото макар и красива, не е с типичната за жена красота. Има някаква различност в нея, която не се възприема от повечето. А заслужава по-голямо признание! И тук е с прекрасно изпълнение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Лунчето май е купила гледания и на парчето на Джулка от пролетта? На №87 позиция е за вчера. А "Леко, леко, леко" вече е извън ТОП 100. Приключи одисеята с "Млъкнете, мишки" ли кво беше там. Жалко, вече нямаме да имаме тема за разговор. Явно е заета да купува гледания на разни келешки, вместо на себе си. Може да се вдигнат, ако плати реклама или гостува още някъде. Но по-вероятно да плати да й намалят сегашните. Темата на разговор до 2028 е ясна! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Явно е заета да купува гледания на разни келешки, вместо на себе си. Може да се вдигнат, ако плати реклама или гостува още някъде. Но по-вероятно да плати да й намалят сегашните. Темата на разговор до 2028 е ясна! И да плаща, и да не плаща, е ясно, че ще е актуална, а ръцете на мишките ще са горе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 И аз съм фен на невероятната НЕЛИНА Жалко, че Пайнер я ограничават в последните 12-13 години (щом сама си го е признавала в интервюта). Дано пак избухне с нещо като "Лято, слънце, море" или "От щастието най-боли" - едни от хитовете на 2016 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Нямам думи кралицата на поп-фолка! Вечната номер 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 „Para bizde“ на Назмилер звучи в най-гледаните турски сериали значи гледанията им идват и от Турция. Песента е тотален хит очаквам да мине и гледанията на “Мотел” и “Хабиби”! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 „Para bizde“ на Назмилер звучи в най-гледаните турски сериали значи гледанията им идват и от Турция. Песента е тотален хит очаквам да мине и гледанията на “Мотел” и “Хабиби”! Трябваше Деса, Стораро и Фики да кавърдисат нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Никой не може да изпее Пара бизде по-добре от Салих Каптан. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Трябваше Деса, Стораро и Фики да кавърдисат нея Няма да се учудя ако я чуем в кавър на Стораро. Иначе това което кавърдисаха също е голям хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Няма да се учудя ако я чуем в кавър на Стораро. Иначе това което кавърдисаха също е голям хит! Е тук нали друг кючек от Турция коментираха, че са гепнали. А и този който си посочил няма и 2 милиона, че да е чак такъв хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Е тук нали друг кючек от Турция коментираха, че са гепнали. А и този който си посочил няма и 2 милиона, че да е чак такъв хит Сто пъти му казах, че не е кавър на тая песен дето той си мисли и пак не вярва. Ето ви част от песента - https://www59.zippyshare.com/v/2y3RABEa/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Сто пъти му казах, че не е кавър на тая песен дето той си мисли и пак не вярва. Ето ви част от песента - https://www59.zippyshare.com/v/2y3RABEa/file.html Казах ти куплетите са гепнати няма как по-добре да знаеш тези песни от мен! „Benim olum cok güzel , her yerde patron gibi gezer“ ... от тук почва куплета, но скоро ще се увериш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари