Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

@Kondomcho @asylum

"Чукур" прати "Феноменален" в девета глуха и вече е #1 в тренда. Коментирайте !!!

Днес се събудих, припявайки си "чукур ели ми, рико баба мъ"

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

10 000 000 :Vishenka_05:

Чакай ме след срещите, викай под прозорците.

Бавно като свещите, се топи в нощите.

Това е половината, която съм изпитала.

Другата не би я издържал.

:happyppl:

Задължително я искам на концерта! Да не я преебе, както направи с "На тебе не отказвам". Тогава поне ни се компенсира на следващата година. :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Много мазнене и натягане усещам тук от скоро време... :1000 (29):

:1000 (10):

Хората са казали,че когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш.Аз просто си коментирам Лорена с друг нейн фен тук и не виждам нищо подмазваческо. По тази логика ти защо се мазниш на Кондома?

Сподели в други сайтове

10 000 000 :Vishenka_05:

Чакай ме след срещите, викай под прозорците.

Бавно като свещите, се топи в нощите.

Това е половината, която съм изпитала.

Другата не би я издържал.

:happyppl:

Задължително я искам на концерта! Да не я преебе, както направи с "На тебе не отказвам". Тогава поне ни се компенсира на следващата година. :3fdb8960598fa63e:

Поредната САМОСТОЯТЕЛНА песен на Преси с над 10 млн. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Поредната САМОСТОЯТЕЛНА песен на Преси с над 10 млн. :3fdb8960598fa63e:

Има 5 самостоятелни песни над 10 млн., а скоро ще станат и 6, когато "Да гори в любов" ги мине.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Мисля ,че “Да гори в любов” вървеше по-добре с гледанията! Към 7-8 млн. ще зацикли!

Песните са различни, нормално е. Наистина Преса беше по-добре с гледанията. Помниш ли колко време се задържа на първо място?

Сподели в други сайтове

"Чукур евимиз, рико бабамъз" се пее. :1000 (29):

Охо, значи чукур им е домът, а Рико бащата. Това звучи като изцепката на Ванча, че чалгата е нашата религия, а Пайнер - пророкът :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Галена падна на 130-ка дневни. Положението става все по-зле. :girl_cry2: :1000 (29): :gun_bandana:

Песента гърми отвсякъде и ми е постоянно на сторита и накрая няма да сменят тъпата обложка, за да качи гледанията.

Сподели в други сайтове

Western,коментирай,че Лорена е чалгарката с най-смислени текстове през последната година.

Абсолютна терминаторка не текстовете :Vishenka_05:

В каква стилистика очакваш да е текста на новата песен?

Сподели в други сайтове

Вчера е имало драматични спадове при всички песни. Не е само при "Феноменален".

Para bizde се е сринала със 110К. Преслава е паднала на 90К. Деси Слава на 40К, голям спад и при "Шефката". "Името ти" е със 17К.

Сподели в други сайтове

:1000 (10):

Хората са казали,че когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш.Аз просто си коментирам Лорена с друг нейн фен тук и не виждам нищо подмазваческо. По тази логика ти защо се мазниш на Кондома?

Подмазваческо е, така го виждам аз. Избърши се да не потечеш. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Песните са различни, нормално е. Наистина Преса беше по-добре с гледанията. Помниш ли колко време се задържа на първо място?

Не си спомням с точност ще излъжа ако кажа!

“Чукур” много ме зариби редовно си я пускам в колата , а иначе в момента съм на вълна “Просто забрави”

Сподели в други сайтове

Татяна яко си цака да пишат суперлативи за нея:

Феновете полудяха по Татяна

----------

Митака от "София Ден и Нощ" става чалга певец

----------

Свекървата на Джена я натиска да си отреже циците

...Освен, че е принудена да се грижи за добитъка на „Канарите”, Джена е постоянно одумвана за огромния си силиконов бюст, който според свекървата не подхожда на една семейна жена. Възрастната жена настоявала снаха й да се види с пластичен хирург, за да планира евентуално намаляване на кубиците.

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Подмазваческо е, така го виждам аз. Избърши се да не потечеш. :3fdb8960598fa63e:

Не си спомням да съм те питал какво виждаш или мислиш.Нито ти си ми интересна,а любимката ти още по-малко,така че спри да ми търсиш вниманието,че в последните дни предимно само ти ме цитираш.

Абсолютна терминаторка не текстовете :Vishenka_05:

В каква стилистика очакваш да е текста на новата песен?

Очаквам нещо в стила на "Ако можеш" съдейки по снимката от вчера. Надявам се този път и да смачка с гледания,че с последните няколко не й се получиха и се създава впечатление,че не са толкова успешни колкото първите две,а всъщност е точно обратното. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Надявам се този път и да смачка с гледания,че с последните няколко не й се получиха и се създава впечатление,че не са толкова успешни колкото първите две,а всъщност е точно обратното. :gun_bandana:

Ами, а дано.. да трупаш веднага като излезе! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...