Western Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 @Kondomcho @asylum "Чукур" прати "Феноменален" в девета глуха и вече е #1 в тренда. Коментирайте !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 @Kondomcho @asylum "Чукур" прати "Феноменален" в девета глуха и вече е #1 в тренда. Коментирайте !!! Днес се събудих, припявайки си "чукур ели ми, рико баба мъ" Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 10 000 000 Чакай ме след срещите, викай под прозорците. Бавно като свещите, се топи в нощите. Това е половината, която съм изпитала. Другата не би я издържал. Задължително я искам на концерта! Да не я преебе, както направи с "На тебе не отказвам". Тогава поне ни се компенсира на следващата година. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Днес се събудих, припявайки си "чукур ели ми, рико баба мъ" "Чукур евимиз, рико бабамъз" се пее. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Western,коментирай,че Лорена е чалгарката с най-смислени текстове през последната година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Как бързате да се радвате, ама за кратко беше. Галена пак е номер 1! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Western,коментирай,че Лорена е чалгарката с най-смислени текстове през последната година. Много мазнене и натягане усещам тук от скоро време... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Много мазнене и натягане усещам тук от скоро време... :1000 (29): :1000 (10): Хората са казали,че когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш.Аз просто си коментирам Лорена с друг нейн фен тук и не виждам нищо подмазваческо. По тази логика ти защо се мазниш на Кондома? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 10 000 000 Чакай ме след срещите, викай под прозорците. Бавно като свещите, се топи в нощите. Това е половината, която съм изпитала. Другата не би я издържал. Задължително я искам на концерта! Да не я преебе, както направи с "На тебе не отказвам". Тогава поне ни се компенсира на следващата година. Поредната САМОСТОЯТЕЛНА песен на Преси с над 10 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Как бързате да се радвате, ама за кратко беше. Галена пак е номер 1! Мисля ,че “Да гори в любов” вървеше по-добре с гледанията! Към 7-8 млн. ще зацикли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Поредната САМОСТОЯТЕЛНА песен на Преси с над 10 млн. Има 5 самостоятелни песни над 10 млн., а скоро ще станат и 6, когато "Да гори в любов" ги мине. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мисля ,че “Да гори в любов” вървеше по-добре с гледанията! Към 7-8 млн. ще зацикли! Песните са различни, нормално е. Наистина Преса беше по-добре с гледанията. Помниш ли колко време се задържа на първо място? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 "Чукур евимиз, рико бабамъз" се пее. :1000 (29): Охо, значи чукур им е домът, а Рико бащата. Това звучи като изцепката на Ванча, че чалгата е нашата религия, а Пайнер - пророкът Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Галена падна на 130-ка дневни. Положението става все по-зле. :1000 (29): Песента гърми отвсякъде и ми е постоянно на сторита и накрая няма да сменят тъпата обложка, за да качи гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Western,коментирай,че Лорена е чалгарката с най-смислени текстове през последната година. Абсолютна терминаторка не текстовете В каква стилистика очакваш да е текста на новата песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Галена спешно да купува правата на "Чукур", ако иска да спаси кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Вчера е имало драматични спадове при всички песни. Не е само при "Феноменален". Para bizde се е сринала със 110К. Преслава е паднала на 90К. Деси Слава на 40К, голям спад и при "Шефката". "Името ти" е със 17К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 :1000 (10): Хората са казали,че когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш.Аз просто си коментирам Лорена с друг нейн фен тук и не виждам нищо подмазваческо. По тази логика ти защо се мазниш на Кондома? Подмазваческо е, така го виждам аз. Избърши се да не потечеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 А това "Чукур" не го изтърпях и 1 минута. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Песните са различни, нормално е. Наистина Преса беше по-добре с гледанията. Помниш ли колко време се задържа на първо място? Не си спомням с точност ще излъжа ако кажа! “Чукур” много ме зариби редовно си я пускам в колата , а иначе в момента съм на вълна “Просто забрави” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Татяна яко си цака да пишат суперлативи за нея: Феновете полудяха по Татяна ---------- Митака от "София Ден и Нощ" става чалга певец ---------- Свекървата на Джена я натиска да си отреже циците ...Освен, че е принудена да се грижи за добитъка на „Канарите”, Джена е постоянно одумвана за огромния си силиконов бюст, който според свекървата не подхожда на една семейна жена. Възрастната жена настоявала снаха й да се види с пластичен хирург, за да планира евентуално намаляване на кубиците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Топ красавица... Кошмарите са ми в кърпа вързани, ще пия нещо за успокоение.. :1000 (24): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Подмазваческо е, така го виждам аз. Избърши се да не потечеш. Не си спомням да съм те питал какво виждаш или мислиш.Нито ти си ми интересна,а любимката ти още по-малко,така че спри да ми търсиш вниманието,че в последните дни предимно само ти ме цитираш. Абсолютна терминаторка не текстовете В каква стилистика очакваш да е текста на новата песен? Очаквам нещо в стила на "Ако можеш" съдейки по снимката от вчера. Надявам се този път и да смачка с гледания,че с последните няколко не й се получиха и се създава впечатление,че не са толкова успешни колкото първите две,а всъщност е точно обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Надявам се този път и да смачка с гледания,че с последните няколко не й се получиха и се създава впечатление,че не са толкова успешни колкото първите две,а всъщност е точно обратното. Ами, а дано.. да трупаш веднага като излезе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари