xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ами, а дано.. да трупаш веднага като излезе! Естествено.Надявам се да е другата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Как бързате да се радвате, ама за кратко беше. Галена пак е номер 1! Галена няма клип с 10млн за тая година. Преслава ще има два. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Не си спомням да съм те питал какво виждаш или мислиш.Нито ти си ми интересна,а любимката ти още по-малко,така че спри да ми търсиш вниманието,че в последните дни предимно само ти ме цитираш. Не знам кой каза, че сме ти любовчета обаче. Нали имаш рожден ден днес, защо киснеш в рамания и се занимаваш с мен? Няма ли да празнуваш? Галена няма клип с 10млн за тая година. Преслава ще има два. Галена има "Просто шоу", която натрупа гледанията си предимно през 2018-та, има и участие в песен с над 14 милиона гледания. Като добавя "Маракеш" със 7 милиона и "Дай ми любов" с 5 си е много добре даже за годината. Не съм виновна, че Преслава пусна по-малко песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Не знам кой каза, че сме ти любовчета обаче. Галена има "Просто шоу", която натрупа гледанията си предимно през 2018-та, има и участие в песен с над 14 милиона гледания. Като добавя "Маракеш" със 7 милиона и "Дай ми любов" с 5 си е много добре даже за годината. Не съм виновна, че Преслава пусна по-малко песни. "Обратно в играта" има повече гледания от "Просто шоу", а излезе 2 месеца по-късно Ако не е "Шефката", Галена е гола вода и вие много добре го знаете. Не случайно я набутвате цяла година. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 "Обратно в играта" има повече гледания от "Просто шоу", а излезе 2 месеца по-късно Ако не е "Шефката", Галена е гола вода и вие много добре го знаете. Не случайно я набутвате цяла година. Никога не съм твърдяла, че годината й е много силна, но в никой случай не е толкова слаба и западнала както я изкарвате. Ще ме извиняваш, ама вие я изкарахте залязла, извън топ-а и какво ли още не. Ако не е "Шефката", но тя е! Има я и е хита на годината - точка! Тихо сега, защото нямаш аргументи .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Не знам кой каза, че сме ти любовчета обаче. Галена има "Просто шоу", която натрупа гледанията си предимно през 2018-та, има и участие в песен с над 14 милиона гледания. Като добавя "Маракеш" със 7 милиона и "Дай ми любов" с 5 си е много добре даже за годината. Не съм виновна, че Преслава пусна по-малко песни. Дори "Просто шоу" няма 10млн. За месец и нещо "Да гори в любов" мина гледанията на всички песни на Галена от тая година. До началото на другата седмица ще е навъртяла повече и от "Просто шоу", а след тва ще мине и The boss.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Никога не съм твърдяла, че годината й е много силна, но в никой случай не е толкова слаба и западнала както я изкарвате. Ще ме извиняваш, ама вие я изкарахте залязла, извън топ-а и какво ли още не. Ако не е "Шефката", но тя е! Има я и е хита на годината - точка! Тихо сега, защото нямаш аргументи .. Песента е Тони Стораро ft. Галена. Все едно да приписваме "Горе-долу" на Преслава или "С мене да вървиш" на Джена. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Песента е Тони Стораро ft. Галена. Все едно да приписваме "Горе-долу" на Преслава или "С мене да вървиш" на Джена. Ето, знаех си, че нямаш аргумент с който да ме затапиш.... :1000 (29): Каква част от текста в песента има Преслава, и каква Галена? Разликата е голяма, а тази ви теза издиша отдавна, така че не се хаби да я повтаряш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ето, знаех си, че нямаш аргумент с който да ме затапиш.... :1000 (29): Каква част от текста в песента има Преслава, и каква Галена? Разликата е голяма, а тази ви теза издиша отдавна, така че не се хаби да я повтаряш. Ама хич не ме интересува. Спокойно можем да кажем, че Преслава е направила хита на 2017 г. с изпълнението на "Шушана", което също има над 10 млн. гледания. Смучете си някакви измислени аргументи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ето, знаех си, че нямаш аргумент с който да ме затапиш.... :1000 (29): Аз те затапих, любов. Кели просто те дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ама хич не ме интересува. Спокойно можем да кажем, че Преслава е направила хита на 2017 г. с изпълнението на "Шушана", което също има над 10 млн. гледания. Смучете си някакви измислени аргументи. Какъв хит на 2017 те гони при наличието на "Мотел" и "Шушана" на Наско, която е със 27 милиона? Я се осъзнай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Не знам кой каза, че сме ти любовчета обаче. Нали имаш рожден ден днес, защо киснеш в рамания и се занимаваш с мен? Няма ли да празнуваш? От толкова слушане на Галена явно съвсем си забравила какво значат изразни средства като ирония. За моя рожден ден не бери грижа,ти не си поканена,така че няма да ти кажа кога ще го празнувам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 От толкова слушане на Галена явно съвсем си забравила какво значат изразни средства като ирония. За моя рожден ден не бери грижа,ти не си поканена,така че няма да ти кажа кога ще го празнувам. Това за поканата беше страшна затапка - браво! Понеже сме си първи дружки ще се засегна, очаквах покана .... :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Това за поканата беше страшна затапка - браво! Понеже сме си първи дружки ще се засегна, очаквах покана .... :1000 (10): Че аз не съм се опитвал да те затапвам. Просто ти отговорих на въпроса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Аз те затапих, любов. Кели просто те дразни. Я, сега викни Симона да ме затапи и тя, че ми беше малко това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Я, сега викни Симона да ме затапи и тя, че ми беше малко това. Добре ти влезе. Няма нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 На Емилия смениха обложката, но на Галена.... не. Явно Галена не иска да има клип с 10 млн. тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Какво значение има обложката за гледанията? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 "Обратно в играта" има повече гледания от "Просто шоу", а излезе 2 месеца по-късно Дори "Просто шоу" няма 10млн. Ама хич не ме интересува. Спокойно можем да кажем, че Преслава е направила хита на 2017 г. с изпълнението на "Шушана", което също има над 10 млн. гледания. Голямо развяване на гащи от феновете на Преслава днес. Пак ли сте неудоветворени (незнайно от какво.. ) и нервничите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Добре ти влезе. Няма нужда. Като гледам на вас ви е влязло много вътрешно щом цял ден се занимавате да ме убеждавате в нещо в което дори вие не си вярвате. Такъв е живота... понякога носи нерви, а вие от 5 месеца сте абонирани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 10 000 000 Чакай ме след срещите, викай под прозорците. Бавно като свещите, се топи в нощите. Това е половината, която съм изпитала. Другата не би я издържал. Задължително я искам на концерта! Да не я преебе, както направи с "На тебе не отказвам". Тогава поне ни се компенсира на следващата година. Много хубава песен. Особено тази част, която си цитирал. Още си я пускам сравнително често. Кралица :1000 (19): Топ красавица... Кошмарите са ми в кърпа вързани, ще пия нещо за успокоение.. :1000 (24): :1000 (29): Милата, иска да е вечно млада. На колко е години всъщност Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Тази песен на Преслава взе, че задържа интереса на публиката повече, отколкото очаквах. Да видим дали и с Да гори в любов ще е същото, така ще можем да й пишем два трайни хита за годината. Стела и Кондомчо да започват да измислят защити за Феноменален, стига с тая Шефка вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Тази песен на Преслава взе, че задържа интереса на публиката повече, отколкото очаквах. Да видим дали и с Да гори в любов ще е същото, така ще можем да й пишем два трайни хита за годината. : Е, тя за 2 месеца ще направи гледанията на Обратно в играта. Преслава ги изкърит отвсякъде всички тази година, а и дете роди. Няма друга такава, колкото и да не я долюбваш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Е, тя за 2 месеца ще направи гледанията на Обратно в играта. Преслава ги изкърит отвсякъде всички тази година, а и дете роди. Няма друга такава, колкото и да не я долюбваш :1000 (29): Да гори в любов със сигурност се развива по-добре от Обратно в играта, но мисълта ми беше да се задържи с прилични гледания поне няколко месеца, като нея. А не след Нова година да прави по-малко. :1000 (29): Още не съм на мнение, че ги е изкъртила всички. Има 2-3 изпълнителя, които може би ще завършат над нея за годината, освен ако лисаната пак не пусне нещо точно като за края, както е правила предишни години. Но това е едно от нещата, които ме карат да не я долюбвам- че винаги се е водило достатъчно за нея да пусне най-силните си предложения в края на годината и автоматично да се води номер 1 за цялата година. Тази логика я има само за нея. Ако Десовите защитавахме нашата така трябваше да я водим номер 1 за 2016, защото и тя там пробва същия трик и й се получи не по-малко добре. :1000 (29): С тази добавка, че и цялата година преди това й беше успешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари