Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Като цяло все още си нямаме песен, която масово да се знае от почти всички българи, като старите песни и като едни Гледай какво става, Чужди усмивки и дори тази на Азис, която въпреки малкото гледания достигна такова ниво на известност заради медийното присъствие. Струва ми се, че само тази на Цвети и Денис има потенциал в това отношение, и то заради наличието на едно съвсем ново и свежо име, което е потенциален любимец на най-младата публика.

Но в сравнение с нивото на чалгата през лятото, в момента просто разбиват, много на брой парчета и голяма популярност на повечето. За качеството да не говорим- радвам се, че спряха с кучките, боклуците и чалгораповете и частично върнаха предишното ниво от преди тези вълни. Така тъкмо и малкото останали по-нахакани песни като Въртележката също изпъкват по свой начин, има си равновесие.

Не се знае все още. Есента тепърва започва и следващата Шушана или Мотел може да ни дебнат зад всеки ъгъл. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не се знае все още. Есента тепърва започва и следващата Шушана или Мотел може да ни дебнат зад всеки ъгъл. :1000 (29):

Може, нищо не се знае. Както и преди съм казвал- струва ми се, че поп-фолкът се насочва натам невинаги да изкарва най-силния си хит през лятото, а през есента или друг сезон. Нека има разнообразие.

Сподели в други сайтове

Правите си сметки без кръчмар ми се струва. Преди малко "Шефката" отново, след това "Просто шоу" - тотална избухвация и сега "Една жена". Лидерката на купона е една. А хита на годината е ясен! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Уж на банкет,а не спря през 15 минути да пише за Галена. Айде бягай от тука с измислиците си. Галена по банкети не се слуша,защото изобщо няма песни за такива поводи,а само диско комерси.

Сподели в други сайтове

На банкет съм, диджеят се скъса да пуска дискографията на Галена цяла вечер, "Шефката" звуча няколко пъти. Преслава само веднъж с "Да гори в любов". Ще си говорим ли за лидерки?

:roll1: :roll1: :roll1:

Тържество в завода по случай 50-годишнината от октомврийската революция ли?

Сподели в други сайтове

Правите си сметки без кръчмар ми се струва. Преди малко "Шефката" отново, след това "Просто шоу" - тотална избухвация и сега "Една жена". Лидерката на купона е една. А хита на годината е ясен! :Vishenka_05:

Това наистина най-много се доближава до масово известен хит, но определено не ми се иска точно тази песен да завърши като хита на годината. :1000 (29): Надявам се на нещо, подобаващо на годината, в което взеха да връщат качеството и да си повъзвръщат позициите. Може пък и предстоящата на Галка да е такава. Или някое от вече излезлите или другите предстоящи парчета да се развие натам. Между другото, сигурен съм, че някои вече отчели се изпълнители ще имат поне още едно предложение до края на годината- например Анелия, Емануела, може би Преслава...

Сподели в други сайтове

Преслава аут от Трендинг! Отидоха гледанията. ;)

Въвеждам ново правило във форума - в годишината класация за най-големи хитове, ще се считат всички клипчета с над 50К гледания, дори и да са във фен канали. Така, че започвайте със скрийновете от сега. Ще бъде една голяма надпревара, каквото не сме имали до този момент. Успех на всички. :Vishenka_05:

Правилото не подлежи на коментар. Всеки който предостави доказателства за клипчета с гледания над 50К, ще се приемат в годишния сбор, но само срещу доказване на тези гледания, иначе ще се зачитат само наличните в момента.

Кой има време да дебне страничните клипове на 150+ песни? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Това наистина най-много се доближава до масово известен хит, но определено не ми се иска точно тази песен да завърши като хита на годината. :1000 (29): Надявам се на нещо, подобаващо на годината, в което взеха да връщат качеството и да си повъзвръщат позициите. Може пък и предстоящата на Галка да е такава. Или някое от вече излезлите или другите предстоящи парчета да се развие натам. Между другото, сигурен съм, че някои вече отчели се изпълнители ще имат поне още едно предложение до края на годината- например Анелия, Емануела, може би Преслава...

"Шефката" не просто се доближава,тя е масов хит. Такова гърмене съм чувала последно с "Шушана" и "Мотел".

Емануела скоро ще пуска песен, снимала е клип.

Кой има време да дебне страничните клипове на 150+ песни? :mf_surrender:

Който иска. Ако сте такива фенове ще си направите труда да преброите гледанията. Това е "Престиж" - броиш сега или гориш... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ако сте такива фенове ще си направите труда да преброите гледанията. Това е "Престиж" - броиш сега или гориш... :3fdb8960598fa63e:

Толкова ли ви е важно "Шефката" да е непременно на първо място? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Толкова ли ви е важно "Шефката" да е непременно на първо място? :1000 (29):

Държим да сме честни. Не може да загърбим 60% от трафика на хита на лятото. Това са реални гледания, не сме си ги измислили. Представи си ако Преслава беше в това положение, нямаше ли да ги броиш? Освен това не се знае дали "Шефката" ще е на първо място, в момента 3 песни я водят. Може и Преслава да я мине до края на годината.

Сподели в други сайтове

Уж на банкет,а не спря през 15 минути да пише за Галена. Айде бягай от тука с измислиците си. Галена по банкети не се слуша,защото изобщо няма песни за такива поводи,а само диско комерси.

Хем на банкет, хем ми плащат за това, хем слушам любимата си изпълнителка. А ти си стой у вас и ме коментирай. :happyppl:

Сподели в други сайтове

Държим да сме честни. Не може да загърбим 60% от трафика на хита на лятото. Това са реални гледания, не сме си ги измислили. Представи си ако Преслава беше в това положение, нямаше ли да ги броиш? Освен това не се знае дали "Шефката" ще е на първо място, в момента 3 песни я водят. Може и Преслава да я мине до края на годината.

Ако държите да е обективно, не трябва броите гледанията на изтритите клипове, защото едва ли някой ги е отчитал на другите песни. И пак е голяма загуба на време без особена цел, само и само вашата песен да изпъкне. Няма да участвам. Предпочитам да направя класация по моите стандарти, без непременно да е официалната на форума.

Сподели в други сайтове

Хем на банкет, хем ми плащат за това, хем слушам любимата си изпълнителка. А ти си стой у вас и ме коментирай. :happyppl:

Значи не отричаш,че съм прав? :3fdb8960598fa63e: Спокойно,докато ти излизаш 1 път месечно аз го правя десеторно повече. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Ако държите да е обективно, не трябва броите гледанията на изтритите клипове, защото едва ли някой ги е отчитал на другите песни. И пак е голяма загуба на време без особена цел, само и само вашата песен да изпъкне. Няма да участвам. Предпочитам да направя класация по моите стандарти, без непременно да е официалната на форума.

А ти правиш всичко за да НЕ изпъкне един от най-големите хитове на годината, защото в него участва Галена, а ти я мразиш.

Твоите мотиви са ясни. Класациите които ти направи не бяха обективни, а бяха с цел да изкараш омразната си колкото може назад в тях. В това да смяташ РЕАЛНИ гледания няма нищо необективно. За разлика от вас, ние не си изсмукваме от пръстите разни неща за да скрием фактите. Стига вече с тези изтрити клипчета, щом ги е имало и гледанията са факт - ще ги зачитаме. Точка.

Сподели в други сайтове

В това да смяташ РЕАЛНИ гледания няма нищо необективно.

Не е това въпросът. Просто няма данни за изтритите гледания на другите песни и съотвено не трябва да слагате тези на Шефката към общия сбор. :dontknow:

Сподели в други сайтове

Значи не отричаш,че съм прав? :3fdb8960598fa63e: Спокойно,докато ти излизаш 1 път месечно аз го правя десеторно повече. :girl_witch:

Затова ли си тук всяка вечер и ти? Днес е събота, защо не си навън?

Сподели в други сайтове

Не е това въпросът. Просто няма данни за изтритите гледания на другите песни и съотвено не трябва да слагате тези на Шефката към общия сбор. :dontknow:

Ами ние как имаме данни за "Шефката"? Който е искал да си е записал. Дайте да прецакаме песента, защото някой е спал. ;)

Сподели в други сайтове

Затова ли си тук всяка вечер и ти? Днес е събота, защо не си навън?

Къде видя пък всяка вечер при положение,че от няколко дни не съм писал? Не аз съм този,който се биеше в гърдите,че като е по почивки или навън не влиза във форума,но фактите друго говорят.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Ами ние как имаме данни за "Шефката"? Който е искал да си е записал. Дайте да прецакаме песента, защото някой е спал. ;)

За 99% от топ хитовете на годината няма данни, така че трябва са се съобразите.

Сподели в други сайтове

Къде видя пък всяка вечер при положение,че от няколко дни не съм писал? Не аз съм този,който се биеше в гърдите,че като е по почивки или навън не влиза във форума,но фактите друго говорят.. :whistling:

Това, че не пишеш, не значи, че не влизаш. Аз виждам всичко. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това, че не пишеш, не значи, че не влизаш. Аз виждам всичко. :3fdb8960598fa63e:

Влизам вечер колкото да прочета какво сте писали през деня. Само на това ли успя да ми отговориш? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...