Fast Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Ох моля ви не обръщайте пак темата на бойно поле. Чак и мен почна да ме дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Хем на банкет, хем ми плащат за това, хем слушам любимата си изпълнителка. А ти си стой у вас и ме коментирай. Интересно ми е какво работиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Преси няма махане от тренда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Жалко че този противняга Пикпук и взе първото място. Какво намират дечурлигата в него? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Преси няма махане от тренда Снощи се пробваха Цура да я сложат в трендинг. За малко беше на второ място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Жалко че този противняга Пикпук и взе първото място. Какво намират дечурлигата в него? Не е лоша песничката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Симеонова,поздрав с един истински мегахит на Галенче. Тази песен ми е мега противна,но да, беше един от хитовете на годината когато на Галя фенс не им се налагаше да водят една от многото цигании на Стораро,кавър на супер успешна песен,най-големия успех на Галена за годината.Смисъл да, голям хит е , но не е най-големия и не е само на Галена със сигурност. Поздрав с още един истински хит на Галена,който обожавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ох моля ви не обръщайте пак темата на бойно поле. Чак и мен почна да ме дразни. стига пък и ти ! да има Шоу,кръв,бой, и без това този форум замря почти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На банкет съм, диджеят се скъса да пуска дискографията на Галена цяла вечер, "Шефката" звуча няколко пъти. Преслава само веднъж с "Да гори в любов". Ще си говорим ли за лидерки? ами при клубовете така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Много тъпо. ИЗНЕНАДА! БЪЛГАРИЯ СЕ ОТКАЗА ОТ „ЕВРОВИЗИЯ” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Не е лоша песничката Мелеее отивай да гласуваш в темата за вечните хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Много тъпо. ИЗНЕНАДА! БЪЛГАРИЯ СЕ ОТКАЗА ОТ „ЕВРОВИЗИЯ” Това не вярвам да се случи. Дори не е минало гласуване за бюджета през 2019, за да знаем какво получава БНТ. Просто нахъсват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Мелеее отивай да гласуваш в темата за вечните хитове. Няма смисъл, всичките са на Ивана, Глория, Деса и Кама + Лъжа е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Няма смисъл, всичките са на Ивана, Глория, Деса и Кама + Лъжа е. Е има и други... Не се прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Това не вярвам да се случи. Дори не е минало гласуване за бюджета през 2019, за да знаем какво получава БНТ. Просто нахъсват. И в други сайтове го пише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Тази песен ми е мега противна,но да, беше един от хитовете на годината когато на Галя фенс не им се налагаше да водят една от многото цигании на Стораро,кавър на супер успешна песен,най-големия успех на Галена за годината.Смисъл да, голям хит е , но не е най-големия и не е само на Галена със сигурност. Поздрав с още един истински хит на Галена,който обожавам. Разбра ли,че Галена и Андреа ще са заедно на някакви награди? Аз очаквам Андреа да й забие някое цица в мутрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Шефката няма никакъв шанс пред Пара Бидже ако ще броим и кючеците в класация за Попфолк, каквито са и двете. А и ми е странно защо ви е важно Стораро да е номер 1. Толкова години прави песни с много милиони, които дори не са били споменавани тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Немога да си обясня защо тази песен не стана хит , абсулютно всичко е на ниво - музика,текст,изпяване, видеоклип всичко е прекрасно , много жалко ,че не се оцени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Немога да си обясня защо тази песен не стана хит , абсулютно всичко е на ниво - музика,текст,изпяване, видеоклип всичко е прекрасно , много жалко ,че не се оцени! Валя се беше позасилила с 2 песни на Оцко преди 4-5 години, но сама си изтърва инерцията. Тя не е Преслава или Десислава, за да издава по 1 парче на година и половина и това да не е проблем. Ужасна стратегия има. Липсва и амбиция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Немога да си обясня защо тази песен не стана хит , абсулютно всичко е на ниво - музика,текст,изпяване, видеоклип всичко е прекрасно , много жалко ,че не се оцени! Вчера се качих в едно такси и шофьорът слушаше Веселина. Като почна тая песен, я наду. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Валя се беше позасилила с 2 песни на Оцко преди 4-5 години, но сама си изтърва инерцията. Тя не е Преслава или Десислава, за да издава по 1 парче на година и половина и това да не е проблем. Ужасна стратегия има. Липсва и амбиция. Според мен й липсват пари, а не амбиция. Но последната песен, макар да ме кефи кючечето като такова, ме навежда на мисълта, че и усет няма. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Много ми харесва новата на Джена и Андреас. Искам такива песни от нея. С по-ударен припев можеше и да стане по-масов хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Според мен й липсват пари, а не амбиция. Но последната песен, макар да ме кефи кючечето като такова, ме навежда на мисълта, че и усет няма. Не е до парите. Едно време когато правеше песни като "Ще горя", "Минало си ти за мене", "100 покани, 100 букета", "Силната жена", да не би тогава да е имала повече пари? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Интересно ми е какво работиш. Каквото не предполагаш дори. Жалко че този противняга Пикпук и взе първото място. Какво намират дечурлигата в него? И мен не ме кефи песента на Пикпук, но не може все Преслава да е първа, нека не сме нахални чак толкова. Днес дори е трета, още една песен я мина. Но не го изживявай тежко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Според мен й липсват пари, а не амбиция. Но последната песен, макар да ме кефи кючечето като такова, ме навежда на мисълта, че и усет няма. Не е до финанси , тя е всеки ден на участие. Проблема е в това,че се съобразява с по-младата аудитория и иска да бъде актуална, но трябва да си следва нейният си стил - “Ще горя”,”Минало си ти за мене”,”Морето стене” и т.н., за да може пак да успее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари