asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Поздрав за asylum Как съм пропуснал тази песен, а се пиша фен на тези песни на Дачева! Защо не сме коментирали, че тази песен кърти в малките часове на нощта, независимо дали е ретро парти или не! В доста дискотеки съм я чувал към 5 ч, извън рубриката с Кама, Слави и Любимеца Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Как съм пропуснал тази песен, а се пиша фен на тези песни на Дачева! Защо не сме коментирали, че тази песен кърти в малките часове на нощта, независимо дали е ретро парти или не! В доста дискотеки съм я чувал към 5 ч, извън рубриката с Кама, Слави и Любимеца Има и една "Сватба" - много е здрава- :д Иначе целият фолк микс от Беста от 2002, дето са кръшните хитове с Кристал - брутален, Митко Петров е направил брилянтни аранжименти. Въобще Димитър Петров е уникален композитор и аранжор. "Хичирия" е негов продукт. По едно време беше музикален продуцент на Емилия - говоря за албума "Ангел в нощта", който е един от най-добрите в жанра изобщо. Също и първия албум на Димана продуцира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Джулия кога ще пуска новата песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Галена ще пее на концерта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Галена ще пее на концерта! Дано да разиграе сцената от "Една жена", поне има тематичен повод да го направи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Дано да разиграе сцената от "Една жена", поне има тематичен повод да го направи. А може и да покани Тони да изпеят хита на годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Дано да разиграе сцената от "Една жена", поне има тематичен повод да го направи. Адски тъпи и жалки изказвания правите феновете на Преслава. Усещаш ли поне колко долно и грозно е това? Нямам думи... Вие семейства и близки нямате ли? Имайте малко респект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 А може и да покани Тони да изпеят хита на годината? После със сигурност няма да го излъчат. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Има и една "Сватба" - много е здрава- :д Иначе целият фолк микс от Беста от 2002, дето са кръшните хитове с Кристал - брутален, Митко Петров е направил брилянтни аранжименти. Въобще Димитър Петров е уникален композитор и аранжор. "Хичирия" е негов продукт. По едно време беше музикален продуцент на Емилия - говоря за албума "Ангел в нощта", който е един от най-добрите в жанра изобщо. Също и първия албум на Димана продуцира. И аз много го харесвам. Сега май само Милко и Глория работят с него. Джулия кога ще пуска новата песен? Коя е Джулия? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Джулия кога ще пуска новата песен? Коя е Джулия? Ще е интересно да видим дали ще напраи по силен дебют от Лоренция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ще е интересно да видим дали ще напраи по силен дебют от Лоренция. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ей капутинковци, толкова ли ви е жалък и мизерен живота, че говорите тея неща и се ебавате със смъртта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ей капутинковци, толкова ли ви е жалък и мизерен живота, че говорите тея неща и се ебавате със смъртта? Галена е тази която го прави. Задай въпроса си към нея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И да не забравите да гласувате за Перденца за златен хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ей капутинковци, толкова ли ви е жалък и мизерен живота, че говорите тея неща и се ебавате със смъртта? Явно да.. щом го правят и за пореден път. Направо ми се повдига от това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Явно да.. щом го правят и за пореден път. Направо ми се повдига от това. Ние много обичаме Галчето. Даваме й идея за оригинална сценична изява, с която да изпъкне на концерта. Не разбирам защо протестирате. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 :Vishenka_05: От "Дъждовно реге" до "Пантера" й бях фенка и сега отново от "Дай ми любов" до...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ние много обичаме Галчето. Даваме й идея за оригинална сценична изява, с която да изпъкне на концерта. Не разбирам защо протестирате. Те такива прасета като тебе и тях ги обичат за Коледа. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Те такива прасета като тебе и тях ги обичат за Коледа. :1000 (29): Аз съм мацка, та дрънкам. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ние много обичаме Галчето. Даваме й идея за оригинална сценична изява, с която да изпъкне на концерта. Не разбирам защо протестирате. Стига иронизира, ясно е за всички, я мразите. Никой не ви и кара да я обичате, но това е грозно. Няма значение за Галена ли става дума, или не. Да се смееш на някой, че негов близък е починал е ужасно, ужасно грозно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Стига иронизира, ясно а за всички, я мразите. Никой не ви и кара да я обичате, но това е грозно. Няма значение за Галена ли става дума, или не. Да се смееш на някой, че негов близък е починал е ужасно, ужасно грозно! Казах, че си предизвиква съдбата с такива клипове. Никой не я е карал на сила да прегръща скелети и трупове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Те такива прасета като тебе и тях ги обичат за Коледа. :1000 (29): Дай му минус и ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Дай му минус и ти. Отдавна не съм на 15 да се впечатлявам от минуси. Това няма да промени мнението ми за дивата селянка с болните амбиции от Смядово. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Отдавна не съм на 15 да се впечатлявам от минуси. Това няма да промени мнението ми за дивата селянка с болните амбиции от Смядово. Да си чул някой от нас да говори така грозно за Преслава? Само вие падате толкова ниско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Не знаех, че Галена е нанеслва трайни и непоправими щети върху лабилните психики на феновете на Преслава. Смазват с неадекватност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари