Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Да си чул някой от нас да говори така грозно за Преслава? Само вие падате толкова ниско. Да, Фиклена я е проклинал бебето й да се роди мъртво или да абортира спонтанно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Галена е тази която го прави. Задай въпроса си към нея. Ти за роля, за героиня е такива неща чувал ли си? За сценарии??? Как може от няколко дена все с това да се майтапиш? Ми не си интересна Како Кела, дай нещо друго... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Да, Фиклена я е проклинал бебето й да се роди мъртво или да абортира спонтанно. Ти си човек с висше образование, с капацитет, падаш и желаеш да си на неговото ниво ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ти с човек си висше образование, с капацитет, падаш и желаеш да си на неговото ниво ли? Щом е за богинята от Добрич ще падна и по-ниско !!! Заявявам го открито, лично и категорично! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И аз имам негативно мнение за Галена, но никога не бих стигнал дотам да говоря подигравателно за починалия и баща, още по малко защото аз самият съм преживял същото и знам какво е. Хубаво е да си мерите приказките понякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Щом е за богинята от Добрич ще падна и по-ниско !!! Заявявам го открито, лично и категорично! На колко години си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На колко години си? На 12. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На 12. Призниай си, че завиждаш на Галена, всички знаем че искаш да си с нейните форми... Дебелите хора били много злобни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Призниай си, че завиждаш на Галена, всички знаем че искаш да си с нейните форми... Дебелите хора били много злобни Нищо подобно. До скоро исках да имам нейните парички, но вече си изпълних мечтата. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ти за роля, за героиня е такива неща чувал ли си? За сценарии??? Как може от няколко дена все с това да се майтапиш? Ми не си интересна Како Кела, дай нещо друго... Как пък все едни такива роли и сценарии. Илюминатски извращения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Дай му минус и ти. Аз пък ще му дам +. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И не само в тази сфера внасяме хора, и не само от бедни страни. Просто няма кадри. Защото не им се плаща добре и заминават в чужбина. Проблемът е алчните собственици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На 12. Поне поведението ти е като за толкова. Или да не казвам като на какво. Аз пък ще му дам +. Някой да те е питал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Да, Фиклена я е проклинал бебето й да се роди мъртво или да абортира спонтанно. А ти трябва да отвърнеш със същото ли? Страшна логика, честно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Поне поведението ти е като за толкова. Или да не казвам като на какво. Някой да те е питал? И теб никой не те е питал какво ти е мнението и да заповядваш да се раздават минуси .. пак допускаме злоупотреба с права Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И теб никой не те е питал какво ти е мнението и да заповядваш да се раздават минуси .. пак допускаме злоупотреба с права Това с минусите ми покажи къде го пише в правилата. Айде, чакам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Това с минусите ми покажи къде го пише в правилата. Айде, чакам. Никъде не го пише, но какво означава "Тебе кой те е питал?", след като и теб никой не те е питал, но ти се изказваш и заповядваш? На твое място щях доброволно да поискам сваляне на правата, че вече доста хора се оплакват. И без това влизат 20 човека на кръст, няма нужда от толкова модератори. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Хайде на 2-та милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Никъде не го пише, но какво означава "Тебе кой те е питал?", след като и теб никой не те е питал, но ти се изказваш и заповядваш? На твое място щях доброволно да поискам сваляне на правата, че вече доста хора се оплакват. И без това влизат 20 човека на кръст, няма нужда от толкова модератори. Айде сега не извъртай нещата към мен за да замажеш положението. За пореден път си показа лицето. Няма смисъл да се обяснявам повече. Приключвам темата, щото положението е неспасяемо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Айде сега не извъртай нещата към мен за да замажеш положението. За пореден път си показа лицето. Няма смисъл да се обяснявам повече. Приключвам темата, щото положението е неспасяемо. Аз никога не съм си крил лицето - то е двулично, напудрено и ехидно! И нищо не замазвам - наблюдавам те как ръсиш банове за щяло и за нещяло, не знам кой ти е дал права на модератор, но е сбъркал. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Някой да те е питал? Модератор, пък хал хабер си няма какво значи форум и как работи той. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Как пък все едни такива роли и сценарии. Илюминатски извращения. Галена и илюминати ли ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Кралицата се завръща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Кралицата се завръща Вчера бях на рожден ден в Порте.. Познай кой пя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Вчера бях на рожден ден в Порте.. Познай кой пя Не я сваля тази рокля. Цял месец се вихри с нея :1000 (29): Защо не си се отчел с коментар в сектата ни. Я кажи сега - на живо изглежда ли тюфлек. Как мина. Имаше ли хора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари