Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Интересно ще е ако Галена заложи на Шефката на концерта. Както се абстрахирсше от проекта, за да има силен прием като нищо да се появи със Стораро. Той ще си пее хита, а тя ще се изявява като кючекчиня Няма да го прави за първи път Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Няма да го прави за първи път Този път Хабиби може да бъде заместена от новата дуетна половинка на Стораро - Ашли. А защо да не направят микс Шефката +Слончето Раму+Пара бидже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Има много чар в нeя, но e страшна лигла. :1000 (34): Пуснах го за малко без звук и дори така си личи каква кифла е. Маниери и джуки все едно е щерка на Мария, а не на Анелия. И разбира се, си лепна слънчевите очила, нищо, че са на закрито. :1000 (10): От дъщерите на големите единствено Теодора на Ивана изглежда като нормално, лъчезарно момиче - евала за възпитанието. Симона си кифлее доста и тя, ама то и майка й го прави, така че нищо чудно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Пуснах го за малко без звук и дори така си личи каква кифла е. Маниери и джуки все едно е щерка на Мария, а не на Анелия. И разбира се, си лепна слънчевите очила, нищо, че са на закрито. :1000 (10): От дъщерите на големите единствено Теодора на Ивана изглежда като нормално, лъчезарно момиче - евала за възпитанието. Симона си кифлее доста и тя, ама то и майка й го прави, така че нищо чудно. Ужас! Много е зле положението при Ивон. Определено Ивана е възпитала най-добре детето си. Теди няма нищо общо с подобен тип "хора", като маймуната във видеото. Анелия може да се застреля с такава дъщеря- потрес. Лъха на простотия и липса на мозък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ужас! Много е зле положението при Ивон. Определено Ивана е възпитала най-добре детето си. Теди няма нищо общо с подобен тип "хора", като маймуната във видеото. Анелия може да се застреля с такава дъщеря- потрес. Лъха на простотия и липса на мозък. Моля? Теодора възпитана? На един концерт на които бях, Ивана тръгна да се снима и да дава автографи след концерта и дъщеря й вика: "Ама какво се снимаш с тие, айде". Страшно възпитание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Мразя я единствено заради тормоза, който е причинила на любимката ми! Можеш ли да конкретизираш? Иначе, Бобито е прав донякъде за Ванчината щерка - виждала съм физиономии на безразличие и явно отегчение, докато лелята на жанра се снима с чакащи я фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Можеш ли да конкретизираш? Иначе, Бобито е прав донякъде за Ванчината щерка - виждала съм физиономии на безразличие и явно отегчение, докато лелята на жанра се снима с чакащи я фенове. Прекрати едно дългогодишно приятелство заради награда, и използва всичките си платформи да я унизи в публичното пространство. Че и феновете си настройваше срещу нея. Много добре помня как лайкваше и отговаряше на негативни коментари за Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Имате ли есенно настроение? Пуснете си мигом тези прекрасни песни! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Прекрати едно дългогодишно приятелство заради награда, и използва всичките си платформи да я унизи в публичното пространство. Че и феновете си настройваше срещу нея. Много добре помня как лайкваше и отговаряше на негативни коментари за Преслава. Беше ли толкова критичен към Петя и случката в Универсиада, с първата награда на Галя за певица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Намирам постъпката на Галена е много по-гадна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Намирам постъпката на Галена е много по-гадна. Какъв сюрприз, отново... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Можеш ли да конкретизираш? Иначе, Бобито е прав донякъде за Ванчината щерка - виждала съм физиономии на безразличие и явно отегчение, докато лелята на жанра се снима с чакащи я фенове. Което не я оприличава по нищо на някои маймунски дъщери. Нормално е понякога това да ти дойде в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Какво възпитание очаквате да даде Анелия - същата която се храчи в салфетки, показва превръзки и е перманентно неадекватна с мозък колкото дъвка? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Какво възпитание очаквате да даде Анелия - същата която се храчи в салфетки, показва превръзки и е перманентно неадекватна с мозък колкото дъвка? Съгласен. Учудваме се, а последствията са повече от ясни и очаквани. И докато едни деца са научени на труд от завършването си, други си блъскат джуките в камерата по най-демонстративния начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Да, но пък Анелия е по-упорита и амбициозна от леля Ваня. Че и по-работлива и целенасочена. Но пък, може би залутана в кариерата и вечната игра на добре изиграни карти срещу Преса и Галя, е пропускала да бъде родител. Знам ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Прекрати едно дългогодишно приятелство заради награда, и използва всичките си платформи да я унизи в публичното пространство. Че и феновете си настройваше срещу нея. Много добре помня как лайкваше и отговаряше на негативни коментари за Преслава. Галена никога не е говорила директно против Преслава, достатъчно я уважава въпреки всичките подигравки от страна на другата. Може и да е направила някои завоалирани намеци какво мисли, но реално тълкуването им е от страна на феновете. Въпреки, че Преслава си заслужаваше много по-директни коментари, като онзи подигравателния на Камелия. Галена даже си беше твърде кротка като се има в предвид колко години преди това тя и други колеги бяха прецаквани по всевъзможни начини, само и само да не излезе, че при Преслава има спад, въпреки че спад осезаемо имаше. Според мен на Галена никога не й е било наистина до наградите, макар и да ги приемаше с удоволствие. Видя се, когато тя самата им сложи края. Проблемът й беше какви гаври си позволяваше уж най-добрата й приятелка. После си излизаше с широката усмивка и си мислеше, че на нея трябва да й се извиняват едва ли не. Btw друга тема- този Бг Трендинг вече съвсем показва колко е манипулиран с цел да изпъкне поп-рапа. По мои наблюдения песните на Преслава/Цветелина Янева и Денис са с по-добри показатели от всички над тях, а втората е едва на пето място, даже под Софка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 4 000 000 за 18 дни Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Пикпук отново на 1-во място в Набиращи.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Този Трендинг е абсурден. Преслава има 200 000 от вчера до днес, а дори не е там. За сметка на някаква Диона, която има 260 000 за 3 ДНИ и Софка с 320 000 за 5 дни ??? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Този Трендинг е абсурден. Преслава има 200 000 от вчера до днес, а дори не е там. За сметка на някаква Диона, която има 260 000 за 3 ДНИ и Софка с 320 000 за 5 дни ??? Е, новия хит на Цветелина Янева и Денис е на 5-то.. Няма как и Преслава да е там. Мина и времето вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Точно това имах в предвид и аз- пълен абсурд. И не е от днес или вчера. Отдавна ми се струва, че попаджиите са с някакви привилегии там и това се забелязва най-ярко сега, когато поп-фолк имената са с по-силните проекти, но истинските им хитове пак са измествани от други, които не вървят толкова силно. YoυTube трябваше да си останат само с най-гледаната песен на началната страница, поне за територията на България. Иначе голяма манипулация става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Е, новия хит на Цветелина Янева и Денис е на 5-то.. Няма как и Преслава да е там. Мина и времето вече Което значи че щом Цура е там, значи прави повече от Преслава (и от останалите в канала на Планета). Следователно трябва да прави повече и от останалите изброени по-горе, но въпреки това е на 5-то място ??? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ама ПикПук има 5000 коментара и 40 000 лайка за нула време. Нали коментирахме вече, че трендинга се определя от няколко критерия. Че то хитове като Моро му и И на всички като теб нямат подобни цифри като коментари. Факт е, че малките коментарат най много, а те не се вълнуват от нашите дърти чанти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ама ПикПук има 5000 коментара и 40 000 лайка за нула време. Нали коментирахме вече, че трендинга се определя от няколко критерия. Че то хитове като Моро му и И на всички като теб нямат подобни цифри като коментари. Факт е, че малките коментарат най много, а те не се вълнуват от нашите дърти чанти.Но пък при Диона не е така, а е на 1во място. 300К гледания 16К лайка и 1000 коментара - Преслава за един ден имаше повече от всичко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 То ако ще са такива коментари, по-добре, че чалга песните имат по-малко. Толкова неграмотност и откровена тъпотия рядко се вижда. И това е бъдещето на държавата ни. Опази боже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари