Гальо Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Анелия и Цветелина Янева в анкетата за представител на Евровизия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Вие сте луди с тая Преслава. Феномен ли? Ми да я пратим в Канал 3, и там ще трупа гледания. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Бе чак феномен, но като за залязваща от 2008г. пак ги разпиля... Чуеш как пее "пожелай му да гори в любов" и не ти се ляга, а право към дискотеката... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 На мен то мноого време не ме беше зарибявала така българска песен. Толкова години на сцена и пак успява да е актуална. Машина е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Наблюдавам с интерес докога ще се самобичувате психически, с приказки колко страхотна песен е направила Преслава. :1000 (29): Преди години нямаше толкова елементарни лицемери в тези форуми. Явно скуката от лятото и видно липсващите свежи идеи в чалгата превърнаха от едни добри деца, задръстени кретени. Слагането на капаците и изолирането от света никога не е бил верният съветник, за интелигентно държание пред аудитория различна от домашната. Призовавам за нормалност и трезв поглед върху нещата, но знам, че няма да бъда чут. Хубавото е, че концерта наближава и този жалък театър тук скоро ще свърши... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Наблюдавам с интерес докога ще се самобичувате психически, с приказки колко страхотна песен е направила Преслава. :1000 (29): Преди години нямаше толкова елементарни лицемери в тези форуми. Явно скуката от лятото и видно липсващите свежи идеи в чалгата превърнаха от едни добри деца, задръстени кретени. Слагането на капаците и изолирането от света никога не е бил верният съветник, за интелигентно държание пред аудитория различна от домашната. Призовавам за нормалност и трезв поглед върху нещата, но знам, че няма да бъда чут. Хубавото е, че концерта наближава и този жалък театър тук скоро ще свърши... Какво очакваш да видиш на концерта? На 101% съм убеден, че Преслава ако не НАЙ-, ще е със сигурност в топ 3 по прием. Просто няма кой друг да се приеме по-добре. Ана неадекватницата или Емануела плейбека очакваш да я минат? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Някои не можете да си намерите място от успеха на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Преслава е явление в българската музика. Едва ли ще се намери втора като нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 http://folkplus.bg/folkplus-top-20/ Преслава, Малина и Яница огглавяват класацията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Какво очакваш да видиш на концерта? На 101% съм убеден, че Преслава ако не НАЙ-, ще е със сигурност в топ 3 по прием. Просто няма кой друг да се приеме по-добре. Ана неадекватницата или Емануела плейбека очакваш да я минат? Просто леля ти Ваня няма да ги удостои с присъствието си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Просто леля ти Ваня няма да ги удостои с присъствието си. Другата ти любимка също.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Другата ти любимка също.... Да, но тя по принцип е една идея по-слабичко откъм прием на такива масови концерти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Просто леля ти Ваня няма да ги удостои с присъствието си. Тя и да присъства, няма да промени общата картинка в топ 3. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Да, но тя по принцип е една идея по-слабичко откъм прием на такива масови концерти. Да,това е факт, защото много рядко си подбира репертоара, като хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Аз бих отишъл на концерт на Преслава, но на сборен на Пайнер - не. Смятам, че с доста хора е така. Митко да спира с тея нелепи рожденни дни и да натиска императрицата на империята за самостоятелен концерт. Време е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Тя и да присъства, няма да промени общата картинка в топ 3. Не е невъзможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Не е невъзможно. Трудно е. Набори 00+ едва ли знаят старите песни, най-много Кръчмата и Шампанското, но тях ги пя вече в Армеец. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Тя и да присъства, няма да промени общата картинка в топ 3. Напротив, винаги е топ по прием, даже с "Вик". Знаят се старите песни на лелята, не се прави на приятно разсеян! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 @Kondomcho очаквам коментара ти за новия тийн химн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Напротив, винаги е топ по прием, даже с "Вик". Знаят се старите песни на лелята, не се прави на приятно разсеян! На онзи концерт категорично Преслава, Галена, Джена, Деси Слава, Яница, Фики и Галин бяха по-добре приети. Чак след тях Ванча. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Настроението тази вечер: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Сузанита и Крум май пак ще имат обща песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Доста добри тийн дебюти в Пайнер тази година. Само да им правеха и самостоятелни песни. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Наблюдавам с интерес докога ще се самобичувате психически, с приказки колко страхотна песен е направила Преслава. :1000 (29): Преди години нямаше толкова елементарни лицемери в тези форуми. Явно скуката от лятото и видно липсващите свежи идеи в чалгата превърнаха от едни добри деца, задръстени кретени. Слагането на капаците и изолирането от света никога не е бил верният съветник, за интелигентно държание пред аудитория различна от домашната. Призовавам за нормалност и трезв поглед върху нещата, но знам, че няма да бъда чут. Хубавото е, че концерта наближава и този жалък театър тук скоро ще свърши... Луна Президент, ти ли си? Евала! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Някои не можете да си намерите място от успеха на Преслава. Това е било винаги и така ще си остане много време. Преси яко им бърка някъде, особено на големи чичковци на възрастта и на акъла на Луна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари